Promoțiile Lunii August 2019 în Centrul Tău Silhouette

Product Offer – Oferta lunii august

2 Produse de Skin Care cumpărate = 1 Produs de protecție solară CADOU

#SilhouCare Product Offer Oferta Produse skin care Babor, Academie, Dermia Silhouette

În luna august vă protejăm pielea și vă ajutăm să obțineți un bronz uniform și sănătos. La achiziția oricător 2 produse de skin care (creme, fiole, serum-uri) primiți CADOU 1 produs de protecție solară ( *cu excepția produselor selectate). Vă așteaptă produse premium de la branduri internaționale cunoscute pentru inovația în skin care și rezultatele incredibile (de întinerire, curățare, fermitate, lifting, hidratare)!

 

Tratamente Corporale

30 Days Challenge

30_days_challenge Program de slabire rapida Silhouette

Pentru cei care vor să slăbească peste 5 kg, provocarea de 30 de zile Silhouette este soluția de slăbire perfectă. Împachetările și aplicarea de substanțe active și gel termic, tratamentele acticelulitice cu efect rapid și tratamentul pentru detoxifiere remodelează complet silueta în 30 zile prin combinația perfectă de tratamente. LIBERTY este un tratament ce presupune aplicare de alge micronizate, argilă și gel termic, SUPERFAST combină biostimularea cu infraroșii acționând asupra țesutului adipos, a efectului de coajă de portocală și a vergeturilor, iar PRESOTERAPIA este un tratament pentru detoxifiere în urma căruia țesutul este oxigenat și revitalizat.


Fast Transformation

fast_transformation Tratament criolipoliza Clatuu

Pregătește-ți corpul pentru cea mai fotogenică vară! Pachetul Fast Transformation se bazează pe cele mai performante tratamente de slăbire și remodelare: criolipoliză Clatuu prin care grăsimea nedorită dispare fiind înghețată la -9 grade și eliminată treptat în mod natural. Efectul dovedit prin studii de specialitate se datorează tehnologiei certificate Clatuu care permite aplicarea procedurii de criolipoliză în siguranță.


SoUp Perfect Body

Tratament Remodelare Corporala Silhouette -Perfect_Body_SoUp

O inovație Silhouette de care ne mândrim, tratamentul SoUp (atât cel lipolitic cât și cel de fermitate) combină radiofrecvența, ultrasunele și aplicarea unor tratamente (gel, serum și cremă) pentru a activa metabolismul și a permite fluidizarea depozitelor de grăsime și eliminarea lor.  După o primă ședință 50 minute de tratament efectul anticelulitic și de fermitate este vizibil, pielea este mai netedă, iar procesul de reducere a grăsimii începe imediat. Pierzi centimetri prin îndepărtarea grăsimii din zonele problematice.

Tratamente Faciale

Pachet Guinot Global Care

Guinot_Global_Care tratament antirid Guinot

Pachetul Guinot Global Care folosește produse și aparate consacrate Guinot pentru a întineri instant tenul, cu efect pe termen lung. Exfolierea dublă elimină celulele moarte pentru a permite refacerea pielii, masajul blând stimulează regenerarea celulară, iar umplerea ridurilor se face instant cu acid hialuronic care hidratează celulele pielii. Pachetul special include și un tratament antirid puternic pentru stimularea musculară a contului ochilor cu efect de lifting. Rezultatul final este un ten vizibil mai tânăr, mai ferm și mai luminos ca oricând.


Pachet Académie Beauty Booster

Académie_Beauty_Booster Tratament Peeling Tratament intinerire Academie Silhouette

Pentru a preveni semnele îmbătrânirii și a hidrata în profunzime tenul tratamentele Académie Derm Acte atacă cei trei factori esențiali: genetic, hormonal și de mediu. Masajul special pentru stimularea celulară și setul de produse – cadou cu care vei continua îngrijirea anti-îmbătrânire și acasă sau în vacanță aduc rezultate vizibile după prima ședință. Mai mult decât atât, peelingul Expert Derm Acte asigură exfolierea corectă înainte de expunerea la soare pentru un bronz uniform, fără pete. Evident, cu folosirea produselor cu SPF potrivite tipului tău de piele.

 


Epilare definitivă

Ready For Summer

Epilare definitiva cu laser pentru femei

Folosim tehnologia cea mai sigură în acest moment pentru epilare definitivă – STARDUST LaserDioda. Aceasta presupune distrugerea foliculului de păr folosind o undă de 808 nm și fiind mai eficientă decât IPL în eliminarea progresivă și permanentă a firelor nedorite de păr. Metoda STARDUST este recomandată tuturor tipurilor de piele și este sigură și pe timpul verii, așa că sezonul epilăriid efinitive nu e niciodată închis în centrele noastre. Numărul de sesiuni necesare pentru rezultate maxime variază în funcție de tipul tău de piele și folicul de păr, însă în general se aplică 4-8 ședințe pentru rezultate care durează de la 6 la 12 luni.

Ready For Summer

Promotie Epilare definitiva cu laser STARDUST Silhouette

Domnilor, e dovedit că femeile preferă să aveți spatele și pieptul fin. În plus, pentru starea voastră de bine și igiena personală, e recomandat să îndepărtați părul excesiv din aceste zone. 4-8 ședințe sunt suficiente pentru a vedea rezultate cu ajutorul celei mai eficiente și sigure tehnologii la ora actuală – STARDUST LaserDioda. Puteți să vă bucurați de rezultate în orice sezon, ea fiind recomandată pentru orice tip de piele, chiar și cea deschisă la culoare, inclusiv vara.


CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhoette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in foarte scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.1, Sector 5, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr.200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77