.

Babor Beleza do Brasil

Masajul SPA manual se face pe intregul corp cu efect de redare a vitalitatii si energiei prin alternarea de cald si rece, special pentru imbunatatirea circulatiei sangvine. Aromele placute care se folosesc in timpul masajului va rupe de cotidian si va trimite in lumea padurilor tropicale din Brazilia. Tratamentul dureaza 90 min.

.

 

SPA AROUND THE WORLD

– Descopera, cu Babor SPA around the world, secretele frumusetii si ale ritualurilor autentice ale diferitelor popoare, pastrate de-a lungul timpului.

– Descopera lumea mistica din Africa cu masajul Khanya, lumea orientala din Asia cu masajul ScenTao si experimenteaza atitudinea orientala din India cu masajul Shadiva.

.

 

Babor Khanya din Africa

Masaj efectuat cu pietre naturale si cristale de cuart roz, ce se alterneaza cu miscari manuale si tehnici specifice din ritualurile africane, folosite special pentru intarirea legaturii dintre om si natura. La sfarsitul masajului se aplica masca specifica Africana. Masajul are efecte de revitalizare si energizare.

Tratamentul dureaza 90 de minute.

.

 

Babor ScenTao din Asia

Masaj efectuat cu pietre vulcanice fierbinti ce se alterneaza cu miscari manuale bazate pe tehnici de presiune propuse de experti asiatici, pe anumite zone ale corpului, care tintesc starea de bine si de relaxare.

Tratamentul dureaza 90 de minute.

.

 

Babor Shadiva din India

Masaj manual inspirat din medicina Ayurvedica din Himalaya, insotit de tehnici speciale combinate cu uleiuri esentiale ce aduc in armonie corpul si spiritul. Masajul are efectul de detoxifiere a organismului.

Tratamentul dureaza 90 de minute.

.

 

 

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhoette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in foarte scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.1, Sector 5, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr.200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77