Suntem în plin sezon estival, iar zilele caniculare ne provoacă disconfort zi de zi, astfel că suntem nevoiți să dăm drumul la aer condiționat, fie că suntem acasă, la birou sau în mașină. Aerul uscat și rece are însă și dezavantaje, chiar în ceea ce privește sănătatea pielii. Specialiștii subliniază că pielea noastră devine deshidratată, uscată și îmbătrânește astfel prematur.

Soluția ar fi să o îngrijim cu produse cosmetice potrivite, eficiente, și să bem îndeajuns de multă apă. Totuși, majoritatea produselor cosmetice din comerț nu rezolvă problema întrucât acționează doar la stratul superior al pielii, în timp ce deshidratarea se produce din interior, acolo unde aceste produse nu ajung. Prin urmare, este necesar să rehidratăm straturile dermului cu ajutorul unui tratament profesional de salon.

Aquapure, noul tratament facial de la centrele Silhouette, este una din cele mai cerute și mai apreciate proceduri total neinvazive în prezent.Tratamentul hidrofacial curăță perfect tenul, redându-i strălucirea și luminozitatea, și îl hidratează din profunzime și îi redă ținerețea prin intermediul a șase pași. Totul durează doar 30 de minute, astfel că îl poți face și dimineața, înainte de serviciu sau în pauza de prânz.

Ce face Aquapure?

 • Îți curăță pielea în mod profesional
 • O lasă curată, luminoasă și hidratată
 • Te scapă de porii sofocați, de excesul de sebum și de punctele negre
 • Ameliorează urmele acneii și hiperpigmentarea
 • Tratează liniile fine și ridurile
 • Mărește producția de colagen
 • Oferă densitate tenului.

6 pași esențiali pentru o piele perfectă

 1. PEEL  – se îndepărtează celulele moarte și impuritățile
 2. SEBO  – se îndepărtează excesul de sebum și punctele negre
 3. REJUVE  – pielea este hrănită și hidratată cu infuzie de acid hialuronic și ingredienți bogați în antioxidanți
 4. ELECTROPORAȚIE – facilitează penetrarea în profunzime a ingredienților activi
 5. MICROCURENȚI – reglează producția și regenerarea colagenului și a elastinei prin microcurenți, cu efect antiaging
 6. TERMOSTILMULARE RECE/CALD – Energia rece reduce liniile fine și ridurile. Energia caldă conferă fermitate și tonus pielii, îmbunătățește circulația sângelui.

Cât costă un tratament facial AQUAPURE?

O ședință de tratament AQUAPURE are prețul de 380 de lei. Pentru rezultate maxime, se recomandă câte un tratament  pe săptămână într-o cură de 4 sau 10 ședințe, în funcție de necesitățile pielii.