Andreea Marin a fost gazda evenimentului dedicat frumusetii la care au participat clientele cunoscutelor Centre de slabit si infrumusetare Silhouette, Mass Media si bloggeri de beauty din Romania.
Tematica serii a fost relatia speciala dintre mame si fiice si sfaturile de infrumusetare transmise din generatie in generatie.
andreea-marin-moments-by-sihlouette-3

Cu aceasta ocazie, Silhouette a lansat pachete speciale de tratamente dedicate mamelor si fiicelor, specifice varstei si nevoilor tenului lor.
Andreea Marin a subliniat importanta ingrijirii corecte a pielii, apeland la specialistii care analizeaza tipologia tenului fiecaruia si recomanda exact tratamentul sau produsul potrivit.
„Mi-as dori tare mult ca in definitia frumusetii sa se afle omul care stie sa imbatraneasca frumos si demn, vertical, cu eleganta in atitudinea fata de intamplarile vietii si cu o forta de a trece peste orice moment dificil. O crema si un tratament de calitate vin sa completeze aducand stralucirea si increderea de care ai nevoie pentru a te simti bine in pielea ta. Sa faci pasul spre ceea ce este bine in interiorul tau, sa te redescoperi ca esti omul care merita respectat, pe care iti face placere sa il privesti in oglinda, care sa zambeasca chiar si atunci cand cei din jur se mira ca acesta poate zambi.
andreea-marin-moments-by-sihlouette

In cadrul evenimentului au fost lansate pachete speciale de tratamente pentru mame si fiice disponibile la Silhouette.

moments
Mai multe fotografii de la eveniment puteti descoperi accesand pagina noastra de Facebook