Opt femei din toate colțurile țării au fost alese, din mii de persoane ce au trimis aplicații, la începutul lunii martie, pentru a deveni ambasadoare ale mișcării naționale #NuExistăNuSePoate, un proiect inițiat de Andreea Marin și susținut de Top Line România.

Cu vârste și ocupații diferite, cele opt doamne au avut posibilitatea ca, timp de două luni, să urmeze tratamente corporale și faciale de ultimă generație în saloanele partenere Top Line din orașele lor. Ambasadoarele din București au urmat tratamentele de remodelare a siluetei și de îngrijire a tenului în centrele Silhouette din Unirii, respectiv din Dorobanți. În plus, au învățat ce înseamnă stil de viață sănătos și echilibrat, pentru că au avut parte și de seminarii de nutriție, înfrumusețare, dezvoltare personală, comunicare, antrenamente de sport, yoga, precum și sesiuni cu psihologul, pentru a depăși blocajele ce împiedicau procesul de schimbare minte, trup si suflet.

Transformările lor sunt uimitoare la nivel estetic, dar și in profunzime, viziunea asupra vieții fiind una benefică, după doar două luni.

În campanie, ele au urmat un plan de tratamente corporale și faciale personalizat, trasat de specialiștii din saloanele partenere Top Line. Cele opt ambasadoare cu vârste între 30 și 63 de ani au acum o nouă siluetă, un ten vizibil întinerit, un tonus și o bucurie de viață molipsitoare. Tratamentele efectuate au avut și rolul de a debloca organismul care, de multe ori, nu mai răspunde la sport și dietă și au remodelat zonele problematice, unde mișcarea și alimentația sănătoasă nu dau rezultate optime.

Rezultatele celor 4 ambasadoare după două luni în care au urmat tratamente în centrele Silhouette 

  • Iulia Fedra (39 ani) a slăbit 10 kilograme, 18 cm în talie, 8 cm fese, 8 cm coapse, prin tratamentele de la Silhouette Unirii.

  • Dana Boțan (60 de ani) a slăbit 6,2 kg, 12 cm în talie, 5 cm în coapse și 4,4 cm în circumferința feselor prin tratamentele de la Silhouette Dorobanți.

  • Lavinia Bosilca (63 ani) a slăbit 10 kilograme, 12 cm în talie, 12 cm în circumferința feselor și 9 cm în cea a coapselor, prin tratamentele de la Silhouette Unirii.

  • Monica Radu (44 ani), imobilizată de 22 de ani în scaunul cu rotile, perioadă în care a adus pe lume 3 copii, a urmat tratamente faciale la Silhouette Dorobanți și are acum un ten întinerit și luminos.

Ce tratamente au urmat ambasadoarele noastre

Cele patru ambasadoare #NuExistăNuSePoate din București au reușit să obțină aceste rezultate cu ajutorul urmatoarelor tratamente profesionale disponibile în centrele noastre:  pentru a slăbi și a-și remodela silueta, au fost efectuate LPG Alliance, CLATUU Alpha, TechniSpa. Pentru a avea un ten sănătos și reîntinerit, au fost urmate tratamentele Vivace, Aquapure, Dermia, Guinot Energy Cellulaire, și folosite acasă produse cosmetice profesionale Guinot, Babor și Academie. În plus sesiunile de spa, pe baza mult-apreciatelor produse Babor Spa, le-au oferit relaxarea și echilibrul minte-trup-suflet mult dorit.

8 femei cu vârste diferite, din toate colțurile țării, cu meserii diverse sau asistate social, cu probleme de viață și necazuri uneori tare greu de dus, care pierduseră busola în propria viață sau nu o puteau regăsi, au devenit ambasadoarele unei campanii care le-a transformat profund în numai 3 luni : minte, trup și suflet! Au învățat un stil de viață sănătos, au renunțat la obiceiurile ce le aduceau kilograme în plus și nemulțumiri față de ele însele, înlocuindu-le cu obiceiuri benefice și sănătoase, au învățat ce înseamnă o nutriție corectă, cât de ușor poți face din mișcare aliatul tău, chiar dacă nu ai un abonament la sală și, mai ales, au aflat pe pielea lor ce înseamnă remodelarea corporală și îngrijirea tenului așa cum se cuvine, pentru că au avut alături de ele specialiștii Top Line România și saloanele partenere din orașele lor în această perioadă de transformare de numai două luni. Blocaje mentale, financiare, lipsa timpului? Toate au fost depășite, cu ajutorul psihologului nostru, al informării corecte, al alegerilor bune, supravegheate de echipa noastră, cu o disciplină de viață care a reorganizat totul în favoarea lor. Deci, se poate!”, a declarat Andreea Marin.

 “Putem aplica sintagma ‘Nu există nu se poate’ în orice domeniu al vieții noastre. Este foarte important să nu ne pierdem încrederea în noi și dorința de a merge mai departe orice s-ar întâmpla. În acest sens felul în care ne simțim în corpul nostru este foarte important. Am avut în campania din acest an doamne de vârste și ocupații diferite, cu povești de viață impresionante, care au redescoperit ce înseamnă atenția față de propria persoană, cât de important este ca, dincolo de orice urgență și prioritate de zi cu zi, să nu uităm să avem grijă de noi înșine. Odată ce suntem mulțumiți de modul în care arătăm, de cum ne simțim pe interior, ne vom bucura de echilibru în relația cu cei din jur și viața va fi mai frumoasă. În aceste două luni am avut sprijinul saloanelor și clinicilor partenere Top Line din orașele în care locuiesc cele opt ambasadoare. Acestea au urmat tratamente corporale și faciale  și au folosit produse cosmetice de top, toate distribuite în România de Top Line. Rezultatele sunt uimitoare, iar, la ședința foto finală am descoperit cât de mult s-au transformat cele opt doamne, nu doar din punct de vedere fizic, ci și ca tonus și bucurie de viață. Nu vorbim aici numai despre multe kilograme și centimetri pierduți ci, în primul rând, despre ce înseamnă să te simți bine tu cu tine”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

În cadrul celor două ediții precedente ale campaniei, 14 femei au avut parte de transformări uimitoare. Nu doar din punct de vedere fizic, slăbind zeci de kilograme și ajungând la o siluetă armonioasă și scăpând de aspectele inestetice ale pielii, ci și-au schimbat radical stilul de viață, au căpătat o stare generală de bine, o mai mare încredere în forțele proprii si armonie in relatiile cu cei din jur.

#NuExistăNuSePoate este un proiect Top Line, după un concept creat de Andreea Marin.

Top Line România este lider furnizor de produse și servicii profesionale în industria de frumusețe și medicală din România, reprezentând branduri internaționale de top precum Moroccanoil, GUINOT, Babor, Academie, CND, Gelish, Morgan Taylor, Joico, TiGi, Goldwell, Kevin.Murphy, Vitality’s,  Mary Cohr, LPG, Kryolan, și oferind tehnologii de ultimă generație folosite în saloane de infrumusetare și clinici medicale, precum LPG, CLATUU, Vivace, GUINOT, ULTRAFORMER, ULTRATONE.