De ce ai nevoie de o consultatie la dermatolog?

03 Feb 2022

970

Medical

De ce ai nevoie de o consultatie la dermatolog?

De ce ai nevoie de o consultație la dermatolog?

Vizitele regulate la dermatolog sunt esențiale dacă vrei să ai un ten luminos, unghii sănătoase și păr strălucitor.

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Pielea sanatoasa si cu aspect frumos ne poate spori increderea si ne poate face viata mult mai usoara. Daca simti ca pielea ta arata sau se simte diferit decat de obicei, dermatologia te poate ajuta. Este o specialitate medicala care implica tratamentul bolilor de piele si ale afectiunilor parului, unghiilor si organelor genitale.

Dr. Cristina Țîbîrnă, cu o experiență de peste 15 ani în dermatoestetică, te așteaptă cu sfaturi și recomandări prețioase în cabinetul său. Vei descoperi un profesionist desăvârșit care te va ajuta să îți recapeți încrederea în tine.

Echipa Silhouette are dermatologi cu experienta in proceduri anti-imbatranire, tratarea acneei si a altor afectiuni ale pielii si va poate ajuta sa va creati o rutina zilnica de ingrijire pentru o sanatate optima a pielii.

Programeaza-te la o consultatie dermatologica si vei beneficia de un plan personalizat de tratament, în funcție de nevoile tale. Vei descoperi ce trebuie să faci pentru a te bucura de un proces de înfrumusețare eficient și sănătos.

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

Aboneaza-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale in fiecare luna. Trebuie doar sa te abonezi la newsletter. Completeaza formularul cu numele, prenumele si adresa ta de email si vei fi la curent cu tot ce este nou in clinicile medicale Silhouette.