Remodelare si slabire

Remodelare si slabire

 

Ofertele lunii martie includ pachete special create pentru armonia ta interioară și exterioară. Ne-am gândit să îți oferim discounturi generoase pentru a te bucura cu adevărat de primăvară în cadrul clinicilor noastre. Începi noul sezon cu energie și cu reduceri substanțiale pentru că ne dorim să încerci cât mai multe dintre tratamentele Silhouette.

Pentru o stare de spirit excelentă, grija față de propria persoană este esențială. Noi ne propunem să îți fim alături în timp ce experimentezi serviciile #silhouette, tratamente care îți redau strălucirea și încrederea de sine. 


Remodelare & Slabire #1 | Clatuu

  • 2+1 cadou
  • Clatuu 2 sedinte la pret de 3500 lei, redus de la 5250 lei

Conform studiilor efectuate, prin actiunea sa, tratamentul de remodelare corporală cu efect de criolipoliză CLATUU atacă și elimină definitiv depozitele de grăsime nedorite, într-o singură ședință. Studiile arată că tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C iar grăsimea se elimină în mod natural prin intermediul metabolismului lipidic. 

 

Remodelare & Slabire #2 | Terapie Calda, Ultratone Futura Pro, Presoterapie

  • Discount 40%
  • Terapie Calda 4  sed. + Ultratone Futura Pro 3 sed. + presoterapie 1 sed la pret de 990 lei, redus de la 1600 lei

Terapia pentru slabit Liberty este o terapie pe bază de împachetare cu alge, ce presupune impachetare cu alge de sub sâni până la glezne. Se recomandă celor care doresc să slăbească peste 5 kilograme și în cazul cărora excesul adipos este repartizat preponderent în jumătatea inferioară a corpului.

Ultratone Futura Pro este un tratament de stimulare bioptică, în care sunt combinate proprietățile energizante și cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea dată de curentul electric, pentru regenerare, slăbit, tonifiere, celulită, postnatal, detoxifiere, drenaj limfatic.

Terapia bazată pe presoterapie acționează în sensul circulației limfatice, cu rol de eliminare a apei în exces și toxinelor din organism. Având în vedere că tratamentul celulitei și slăbirea presupun și drenaj limfatic, aceasta procedura trebuie recomandat către toți clienții care doresc să slăbească sau să elimine celulita.

 

Remodelare & Slabire #3 | Ultraformer si Aromatic Fermete

  • Discount: 35%
  • Ultraformer 1 sedinta + Aromatic Fermete 6 sedinte, la pret de 2475 lei, redus de la 4095 lei 

Tehnologia Ultraformer III folosește energie focusată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete ce pătrunde în zona vizată. Astfel, se îndepărteaza vechiul colagen și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante, fermitate și remodelare corporală. Eficienta tratamentului este divedita, pacientele bucurandu-se de resultate intr-un timp extrem de scurt.

Guinot Fermete este o tehnica unica de impachetari cu benzi, ce contin serumuri cu ingredienti activi, cu rezultate exceptionale, chiar dupa primul tratament. Te vei bucura de un tonus crescut al pielii.

Programeaza-te in clinicile noastre:

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 | 0727225158

Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 |  0727225157