Viața este frumoasă atunci când știi să te bucuri de fiecare clipă, când ești recunoscător pentru fiecare moment și când trăiești în armonie cu cei dragi, dar, mai ales, cu tine însuți. Noi credem că nu trebuie să trecă nicio zi în care să nu ne oferim nouă, dar și celorlalți, măcar un motiv de bucurie.

Se apropie zilele speciale de început de primăvară, ocazie perfectă pentru a ne reaminti ce frumoasă poate fi viața când ne privim în oglindă plini de mulțumire și când le putem oferi celor dragi motive noi de a zâmbi.

Știm acest lucru și de aceea am selectat unele din cele mai frumoase produse profesionale de îngrijire personală ce pot reprezenta cadoul ideal pentru femeile dragi din viata ta, dar și pentru tine. Sunt produse recunoscute la nivel mondial pentru eficiența lor, iar noi ti le-am pregătit la prețuri cu totul speciale.

Rămâne doar să ne vizitați în Centrele Silhouette (Unirii și Dorobanți) și să alegeți preferatele. Înca de pe acum!

1.  ACADEMIE Eternelle Jeunesse este o cremă deosebită și prețioasă în adevăratul sens al cuvântului. Aceasta conține peptide din diamante, cunoscute pentru acțiunea lor anti-age și pulberea de diamante destinată redării strălucirii tenului, înglobate într-o textură extrasenzorială. La primul contact, textura este una onctuoasă, matasoasă care, in timpul aplicării, devine foarte fluidă, lăsând o senzație foarte confortabilă pe piele. Crema Eternelle Jeunesse a fost relansată in colaborare cu faimoasa casă Swarovski, iar pretioasele cristale transforma clasicul recipient intr-unul luxos si elagant.

Pana pe 8 martie inclusiv, la achizitia cremei anti-age Eternelle Jeunesse, primesti cadou o cură personalizată de 14 fiole profesionale BABOR in valoare de 490 lei, care va reda sănătatea și va rezolva problemele specifice alte tenului, cât și spuma de curățare Bioxygen de la GUINOT in valoare de 165 lei, care curăță și stimulează oxigerarea celulara pentru o piele radiantă.

2. Seturile cadou de ingrijire profesioanala de la branduri de top precum GUINOT, BABOR, ACADEMIE. 

In perioada 20 februarie – 8 martie, in centrele Silhouette te poti bucura de oferta 2+1 Gratuit la toate seturile cadou de ingrijire profesionala. Poti alege dintr-o gama foarte variata: seturi ce contin produse cu efect de curatare si hidratare produnda pentru fata si ochi, seturi anti-age, cu efect de lifting, luminozitate, peeling-uri, cat si seturi travel size.  Pretul acestor seturi porneste de la 130 de lei, iar oferta este disponibila in limita stocului disponibil.

3. Silhouette Gift Card

O alta optiune este Cardul Cadou Silhouette pe care il poti personaliza cu numele beneficiarului si suma pe care vrei sa o aloci, dandu-i acestuia posibilitatea de a-si alege terapiile preferate sau recomandate de catre specialistii nostri in functie de necesitati.

Este o varianta eleganta, cardul fiind ambalat intr-o cutie premium din catifea rosie si totodata extrem de inedita, beneficiarul avand parte de o experienta de rasfat si ingrijire profesionala de top. Cardul poate fi achizitionat de la receptia centrelor noastre.

 

 

Pentru mai multe idei de cadouri te invitam sa ne vizitezi in centrele Silhouette din Unirii (Regina Maria nr. 1) si Calea Dorobanti nr.200.