Endocrinologie

Endocrinologie

Dereglarile hormonale se vad pe pielea ta. Vino la un consult endocrinologic!

CONSULTATII - ENDOCRINOLOGIE

Endocrinologia este specialitatea medicala care studiaza afectiunile sistemului endocrin. Glandele endocrine secreta peste 50 de tipuri de hormoni care controleaza functiile esentiale ale organismului, cum ar fi metabolismul, cresterea si dezvoltarea, reproductia si functia imunitara. Disfunctiile endocrine pot afecta aceste functii si pot duce la o serie de probleme de sanatate, precum diabet, osteoporoza, tulburari metabolice, boli ale tiroidei, hipertiroidism si hipotiroidism.

Este indicat sa faci analize de rutina cel putin o data pe an pentru a descoperi din timp o eventuala problema de sanatate. Daca medicul de familie suspecteaza prezenta unei dereglari hormonale, acesta iti poate recomanda să te programezi la un medic endocrinolog pentru o cercetare mai amanuntita.

Afectiunile endocrine sunt frecvent asociate cu modificari ale aspectului fizic, cum ar fi fluctuatiile in greutate, acneea, pilozitatea excesiva, retentia de apa sau modificari ale texturii tenului si a pielii. Prin intermediul unei evaluari amanuntite, medicul endocrinolog poate identifica si trata dezechilibrele hormonale care stau la baza acestora. De asemenea, specialistul iti va oferi sfaturi privind stilul de viata care pot ajuta la ameliorarea simptomelor si la imbunatatirea sanatatii generale.

La Silhouette Medical Beauty, endocrinologul lucreaza impreuna cu expertii in dermatologie pentru a oferi un plan de tratament personalizat fiecarui pacient, luand in considerare nevoile sale individuale de sanatate si estetica. Prin combinarea expertizelor, putem oferi pacientilor nostri o solutie completa, care abordeaza cauzele problemei, imbunatatind in acelasi timp aspectul fizic.

Consultatia de endocrinologie poate fi insotita de recomandarea efectuarii unui set de analize de laborator sau a unor investigatii de imagistica.

Specialistul Silhouette:

  • Dr. Anca Dragutescu -- Medic specialist endocrinologie si Osteodensitometrie DEXA

De ce sa alegi Silhouette?

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piața din Romania, Silhouette Medical Beauty ofera un sistem integrat de servicii medicale care abordeaza sanatatea si frumusetea in mod unitar. Scopul nostru este sa iti oferim tratamente faciale si corporale de cea mai inalta calitate, intr-un spatiu primitor si relaxant, folosind tehnologii de ultima generatie si produse recunoscute la nivel international.

Echipa noastra multidisciplinara, formata din medici specialisti si experti beauty, se afla sub coordonarea doamnei Dr. Ina Sosoaca, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialisti in dermatologie si medicina estetica din Romania, doctorand și trainer internațional. Echipa participa constant la traininguri de formare profesionala, atat in tara, cat si in strainatate. Specialistii nostri lucreaza impreuna aplicand intotdeauna o abordare holistica pentru a asigura fiecarui pacient cel mai bun rezultat.

 

Fa o programare