Endocrinologie

Endocrinologie

Dereglările hormonale se văd pe pielea ta. Vino la un consult endocrinologic!

CONSULTATII - ENDOCRINOLOGIE

Endocrinologia este specialitatea medicală care studiază afecțiunile sistemului endocrin. Glandele endocrine secretă peste 50 de tipuri de hormoni care controlează funcțiile esențiale ale organismului, cum ar fi metabolismul, creșterea și dezvoltarea, reproducția și funcția imunitară. Disfuncțiile endocrine pot afecta aceste funcții și pot duce la o serie de probleme de sănătate, precum diabet, osteoporoză, tulburări metabolice, boli ale tiroidei, hipertiroidism și hipotiroidism.

Este indicat să faci analize de rutină cel puțin o dată pe an pentru a descoperi din timp o eventuală problemă de sănătate. Dacă medicul de familie suspectează prezența unei dereglări hormonale, acesta îți poate recomanda să te programezi la un medic endocrinolog pentru o cercetare mai amănunțită.

Afecțiunile endocrine sunt frecvent asociate cu modificări ale aspectului fizic, cum ar fi fluctuațiile în greutate, acneea, pilozitatea excesivă, retenția de apă sau modificări ale texturii tenului și a pielii. Prin intermediul unei evaluări amănunțite, medicul endocrinolog poate identifica și trata dezechilibrele hormonale care stau la baza acestora. De asemenea, specialistul îți va oferi sfaturi privind stilul de viață care pot ajuta la ameliorarea simptomelor și la îmbunătățirea sănătății generale.

La Silhouette Medical Beauty, endocrinologul lucrează împreună cu experții în dermatologie pentru a oferi un plan de tratament personalizat fiecărui pacient, luând în considerare nevoile sale individuale de sănătate și estetică. Prin combinarea expertizelor, putem oferi pacienților noștri o soluție completă, care abordează cauzele problemei, îmbunătățind în același timp aspectul fizic.

Consultația de endocrinologie poate fi însoțită de recomandarea efectuării unui set de analize de laborator sau a unor investigații de imagistică.

Specialistul Silhouette:

  • Dr. Anca Drăguțescu -- Medic specialist endocrinologie și Osteodensitometrie DEXA

De ce să alegi Silhouette?

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România, Silhouette Medical Beauty oferă un sistem integrat de servicii medicale care abordează sănătatea și frumusețea în mod unitar. Scopul nostru este să îți oferim tratamente faciale și corporale de cea mai înaltă calitate, într-un spațiu primitor și relaxant, folosind tehnologii de ultimă generație și produse recunoscute la nivel internațional.

Echipa noastră multidisciplinară, formată din medici specialiști și experți beauty, se află sub coordonarea doamnei Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din România, doctorand și trainer internațional. Echipa participă constant la traininguri de formare profesională, atât în țară, cât și în străinătate. Specialiștii noștri lucrează împreună aplicând întotdeauna o abordare holistică pentru a asigura fiecărui pacient cel mai bun rezultat.

 

Fă o programare