Silhouette Pro Ageing and Remodeling Clinic
– Simti Diferenta si Vezi Rezultatele –

 

Cine suntem?

Suntem una dintre cele mai mari si mai longevive companii de pe piata de beauty din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, Silhouette Beauty Centers ofera o gama vasta de proceduri, atat faciale, cat si corporale, ingloband cele mai noi tehnologii si utilizarea produselor recunoscute la nivel international.

Cui ne adresam?

Clientul nostru este o persoana activa, exigenta, selectiva care pune accent pe imagine, constient ca acesta este un detaliu ce-i evidentiaza personalitatea. Pornind de la aceasta premisa, am creat servicii accesibile tuturor si oferte speciale, adresate acelora care-si doresc rezultate record cu o investitie minima.

Echipa Silhouette

Personalul Silhouette este format din medici, kinetoterapeuti, specialisti in cosmetica si maseuri, fiecare avand rolul de a va asigura recomandarea si efectuarea tratamentelor de care aveti nevoie. Echipa noastra este specializata atat in tara, cat si in strainatate, participand constant la traininguri de formare profesionala continua.

Conceptul Silhouette

  • Proiect unic ce iti ofera servicii personalizate;
  • Produse cosmetice profesionale de top cu formule inovatoare (branduri: Academie, Guinot, Babor);
  • Aparatura ultraperformanta;
  • Supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei;
  • Personal cu experienta in domeniu si specializat in strainatate;
  • Ambianta deosebita si cel mai important lucru : REZULTATE GARANTATE.

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77

ABONARE NEWSLETTER

Daca doresti sa primesti informatii legate de cele mai noi tratamente corporale/faciale te poti abona la newsletter-ul nostru completand formularul de mai jos.