Epilare definitivă cu laser sau IPL – Care ți se potrivește?

Până nu demult, firele de păr nedorite se îndepărtau de pe corp ori prin radere sau proceduri de salon cu ceară, fie prin tehnologia IPL (Lumină Intens Pulsată), ce promitea o piele fină pentru mai mult timp. Tehnologia a avansat, iar, în prezent, femeile și bărbații au la dispoziție în saloane și clinici soluții de epilare laser cu rezultate pe termen lung. Care dintre metodele amintite sunt însă mai comode și mai eficiente?

 

Epilarea cu ceară

Epilarea clasică folosind ceară este procedura utilizată cel mai des în ultimele decenii. Produsele folosite au fost îmbunătățite, astfel că în prezent, șansele ca, după tratament, pielea să rămână iritată sunt reduse semnificativ. Procedura este avantajoasă ca preț per ședință, însă trebuie repetată periodic la intervale reduse de timp.

Vezi ce variante de epilare clasică avem la Silhouette aici.

 

Epilarea definitivă IPL

În vogă în ultimul deceniu, epilarea de tip IPL (cu lumină intens pulsată) promitea eliminarea firelor de păr după minimum 10 ședințe, urmând apoi alte ședințe periodice de întreținere a rezultatului. Energia luminii intens pulsate țintește pigmentul firului de păr, distrugându-l. Rezultatele diferă la fiecare persoană în parte, întrucât tipul de piele este diferit. În plus, este indicat să nu expunem pielea la soare înaintea și după efectuarea acestui tratament câteva săptămâni bune. Epilarea definitivă IPL este încă utilizată în multe saloane de înfrumusețare, însă cea cu laser câștigă tot mai mult teren, fiind mult mai eficientă și având mai multe avantaje.

 

Epilarea definitivă cu laser

 

Epilarea definitivă cu laser câștigă din ce în ce mai mult teren în ultimii ani, fiind mai eficientă decât orice altă metodă de eliminare a firelor de păr. Mulțumită inovațiilor tehnologice, epilarea cu laser Stardust Med este comodă, elimină orice tip de fir de păr, este eficientă pe orice tip de piele, chiar și cea sensibilă, și se poate efectua în orice anotimp, chiar și înainte și după expunerea la soare.

Stardust Med, de la Silhouette, are cea mai puternică diodă laser și un sistem inovator dublu de răcire cu microcanale din cupru și aur. Asta înseamnă că elimină firele nedorite de păr, chiar și pe cele deschise la culoare sau albe, în mai puține ședințe, iar rezultatul durează mult mai mult decât în cazul altor tehnologii de pe piață.

Epilarea cu laser Stardust Med este recomandată atât bărbaților cât și femeilor.

Este cel mai confortabil tratament de acest tip de pe piață, fiind prevăzut cu un sistem de triplă-răcire inovator, cu canale din aur și cupru, care reduce senzația de disconfort.

Mai mult, ședintele de tratament sunt mai scurte, întrucât se poate lucra rapid și eficient, pe zone mai întinse ale pielii.

Mai multe detalii despre procedura de epilare definitivă cu laser Stardust Med dar și prețurile speciale din fiecare lună pot fi găsite aici.