.

Epilat cu Ceara de unica folosinta

Metoda avantajoasa pentru persoanele care au probleme cu fragilitatile, deoarece se poate alege o ceara care se incalzeste la o temperatura foarte mica, astfel incat sa nu afecteze zonele cu probleme. Se executa pe zonele dorite, dupa care se aplica un ulei postepilator pe zona proaspat epilata. Avem ingredienti care contin miere , aloe vera, extract de mar si pin, care calmeaza pielea si o lasa curata si catifelata.

.

 

 

Guinot epilat cu Epil Smart

Epilat recomandat pentru par dificil si zone sensibile. Ceara se aplica cu 2 tipuri de spatule cu o temperatura constanta de 48 de grade, alegandu-se in functie de zona de epilat. Acest epilat ajuta la incetinirea cresterii firului de par.

 

.

 

 

Guinot epilat cu ceara Stick’Hair

Epilat recomandat pentru par dificil si zone sensibile. Metoda de aplicare este asemanatoare cu cea traditionala. Are o compozitie imbunatatita cu fibre de nailon si rasina ce imbraca toate firele de par de jur imprejur pentru a le elimina perfect de la radacina. Indepartarea parului nedorit este mai confortabila, cu o piele mai neteda si fina pe o durata mult mai lunga.

.

 

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhoette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in foarte scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.1, Sector 5, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr.200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77