.

 

Tratamente dupa sarcina (slabit, remodelare, anticelulita si tonifiere)

Aceste tratamente au trei obiective principale:

  • De recapatare a siluetei prin slabit si diminuarea tesutului adipos care s-a acumulat in timpul sarcinii.
  • De diminuare a gradului de celulita si de indepartare a aspectului nedorit de coaja de portocala care s-a format in urma retentiei de apa din urma sarcinii.
  • De a reda elasticitatea pielii si pentru a diminua vergeturile care s-au format in timpul sarcinii.

.

 

Slabit Liberty/Total

Tratament cu aplicare de alge micronizate + argila + gel termic cu rolul de a favoriza penetrarea in profunzime a activilor din algele pudra avand actiune lipolitica. Tratamentul se face la termocuverta cu o durata de 30 de minute. Efectul este de reducere a tesutului adipos, de eliminarea toxinelor si a apei in exces, activarea circulatiei sangvine si stimularea lipolizei cu rezultate de pierdere in kilograme.

SPECIFICATII:  Se face dupa 3 luni de la cezariana, iar, daca se alapteaza, se personalizeaza tratamentul evitand zona bustului.

.

 

Superfast

O combinatie de doua aparate – biostimulare + infrarosii. Biostimularea care are ca particularitate complexul de unde ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime avand rolul de a rezolva un spectru larg de probleme + infrarosiile cu actiune de stimulare a circulatie sangvinice si de topire a tesutului gras. Durata tratamentului este de 40 minute. Rezultat de slabire de eliminare a toxinelor.

SPECIFICATII: Nu se aplica electrozi pe abdomen in primele 3 luni.

.

 

Futura Ultra PRO

Aparat imbunatatit, lider la nivel mondial in tratamente estetice profesionale non-invazive, aduce in plus un cod trofic compus din 66 de unde imbunatatind astfel efectul biostimularii. De asemenea, aparatul dispune de biocurenti identici curentilor din corpul uman si introduce Sistemul de Tehnologii Sincronizate cu Bio-Energie care ajuta la intinerire, prin noii transmitatori LUMI (Impulsuri Mioneuronale luminoase unificate). Noul sistem Ultratone are rezultate remarcabile in diminuarea celulitei, reducerea in centimetri si a kilogramelor in plus.

SPECIFICATII: Nu se aplica electrozi pe abdomen in primele 3 luni.

.

 

Radiofrecventa si ultrasunete

So up – Aparat care combina intr-o metoda unica vacuumul sincron pentru ruperea fibrozitatilor, vacuumul continu pentru drenaj limfatic, RF, care stimuleaza metabolosmul celular + US, care permite fluidizarea si indepartarea grasimi + ser lipolitic + gel lipolitic + crema de final cu efect lipolitic. Tratamentul dureaza 50 de minute. Are efectul de fluidizare a tesutului adipos, remodelare a zonelor de interes, scadere in centimentri inca de la prima sedinta.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Paranesi

Tratament cu aplicare de alge marine + parafina + fiola AHA pentru celulita fibroasa cu rol de stimulare a regenerarii celulare.Se aplica pe zona tintita.Tratamentul se face la termocuverta cu o durata de 30 minute. Efectul este de detoxifiere, de lipoliza, iar datorita parafinei de hidratare. Rezultate bune pe dimunarea gradului de celulita, pielea ramanad mai neteda si mai hidratata.

SPECIFICATII: Se face dupa 3 luni de la cezariana, iar, daca se alapteaza, se personalizeaza tratamentul evitand zona bustului.

.

 

Keymodule 2

Actiune de endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Tratamentul dureaza 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri, silueta este remodelata, aspectul de coaja de portocala diminuat.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Endermolab

O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Tratamentul are o durata de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, de stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri, aspect de coaja de portocala diminuat si silueta remodelata.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Oxi-Life

O terapie de oxiendodermie care actineaza pe baza de vacuum continuu, vacuum secvential pentru defibrozarea tesutului adipos, oxiendodermie – infuzie de oxigen pur in tesutul cutanat care ajuta la penetrarea ingredientilor activi din concentratul lipolitic. Tratamentul dureaza 45 minute. Efectul este de activare a circulatiei limfatice cu rezultate de reducere a gradului de celulita, scaderea procentului de tesut adipos si de pierdere in centimetri.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

So up

Aparat care combina intr-o metoda unica vacuumul sincron pentru ruperea fibrozitatilor, vacuumul continuu pentru drenaj limfatic, RF care stimuleaza metabolismul celular + US care permite fluidizarea si indepartarea grasimi + ser lipolitic + gel lipolitic + crema de final cu efect lipolitic. Tratamentul dureaza 50 minute. Are efectul de fluidizare a tesutului adipos, distrugerea nodulilor de celulita cu centrimetri in minus inca de la prima sedinta, remodelarea zonelor de interes, diminuarea gradului de celulita.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Aromatic Minceur

Tratament manual care incepe cu masaj specific pentru defibrozarea tesutului adipos, cu miscari specifice pentru drenaj + ulei anticelulitc 20 min + impachetare la rece cu o masca sauna timp de 20 de minute. Tratamentul dureaza 40 de minute. Are efect de stimulare a arderilor de grasime si de eliminare a toxinelor cu rezultate pe remodelarea siluetei si a diminuarii aspectului de coaja de portocala.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Techni SPA

Tratament unic care face lipo-dermo-aspiratie actionand pe trei principii: mecanic – pentru distrugerea fibrozitatilor + biologic, prin ionizarea gelului cu ajutorul curentului galvanic pentru penetrarea ingredientilor activi + stimulare pentru circulatia limfatica. Durata este de 45 de minute. Are efect de distrugere a celulitei, de eliminarea toxinelor si a apei in exces, cu rezultate foarte bune pe centimetrii minus inca de la prima sedinta, iar, treptat, pe diminuarea aspectului de coaja de portocala.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Biostimulare Futura

Cel mai performant aparat in domeniu care actioneaza prin biostimulare avand ca particularitate atat complexul de unde ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime cu rolul de a rezolva un spectru larg de probleme, cat si lumina bioptica cu efect de regenerare la nivel celular. Tratamentul dureaza 30 de minute. Efectele sunt de stimulare a fibroblastilor pentru imbunatatirea fibrelor de colagen si elastina obtinand o piele mai ferma, cat si rezultate foarte bune pe tonifiere musculara.

SPECIFICATII: Nu se aplica electrozi pe abdomen in primele 3 luni.

.

 

So up fermitate

Aparat care combina intr-o metoda vacuumul sincron + RF, care stimuleaza metabolismul celular + ser fermitate + gel fermitate + crema de final cu efect fermitate. Tratamentul dureaza 50 de minute. Are efect de stimularea fibroblastilor care produc colagen si elastina pentru redarea elasticitatii avand ca rezultat o piele mult mai ferma, neteda si fara denivelari.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Keymodule 2

Actiune de endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care functioneaza pe manevra roll out – pentru FERMITATE. Are efect de stimulare a fibroblastilor, intarind reteaua de sustinerea fibrelorde colagen si de elastina. Tratamentul dureaza 35 de minute. Pielea este tonifiata, ferma si fara denivelari.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Endermolab

O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care functioneaza pe manevra roll out – pentru FERMITATE. Are efect de stimulare a fibroblastilor, intarind reteaua de sustinerea fibrelor de colagen si de elastina. Tratamentul are o durata de 35 minute. Pielea este tonifiata, ferma si fara denivelari.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Aromatic Fermitate

Tratament manual care incepe cu masaj specific pentru stimularea elastinei si a colagenului, cu miscari specifice pe grupele musculare + ulei fermete cu o durata de 20 de minute + impachetare la rece cu o masca sauna timp de 20 de minute. Tratamentul dureaza 40 de minute. Are efect de stimulare a elastinei si colagenului din structurile pielii, rezultatul fiind de tonifiere cutanata.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Techni SPA

Tratament unic in lume ce combina in acelasi timp CURENTUL GALVANIC care ajuta la penetrarea ingredientilor in profunzime din serul de fermitate prin ionizare, impreuna cu STIMULAREA cu rol de tonifiere a musculaturii si a pielii. Durata tratamentului este de 35 de minute. Are efect de tonifiere musculo-cutanata, avand ca rezultat o piele mai ferma, neteda cu o musculatura mai bine definita.

SPECIFICATII: Se evita zona abdomenului in primele 3 luni.

.

 

Liposonix – Tratament Avansat

Liposuctie ultrasonica non-invaziva ce distruge permanent tesutul adipos subcutanat de pe zona de lucru intr-o singura sedinta cu o durata de 1 ora. Functioneaza pe baza de ultrasunete si actioneaza in tesutul subcutanat. Tratament efectuat doar de medici specializati. Are efectul de distrugere permanenta a tesutului adipos cu rezultate extraordinare in scaderea in centimetri.

SPECIFICATII: Se poate face dupa 3 luni de la nastere, iar pe abdomen se poate lucra dupa 6 luni.

.

 

Reaction Viora – Tratament Avansat

Tratament care se bazeaza radiofrecventa cu multiple lungimi de unde combinate cu vacuum, terapie cu efect de stimularea a drenajului limfatic, activarea circulatiei sangvine. Dureaza 60 de minute. Efectuleste  de remodelare pe zona de interes avand rezultate bune in centimetri minus, obtinand si un aspect al pielii mai neted fara denivelari.

SPECIFICATII: Se poate face dupa 3 luni de la nastere, iar pe abdomen se poate lucra dupa 6 luni.

.

 

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhoette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in foarte scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.1, Sector 5, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr.200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77