.

Tratamente in timpul sarcinii

Aceste tratamente au doua obiective principale:

  • De a drena picioarele pentru a reda starea de bine si a indeparta retentia de apa din timpul sarcinii.
  • De a mentine elasticitatea si un nivel optim de hidratare a pielii impreuna cu redarea starii de bine.

 

.

Tratament pentru picioare obosite (umflate)

Tratament pentru picioare obosite (umflate) – Tratament manual pe baza de masaj drenant ce se face pana in zona coapselor, se concentreaza pe talpa cu puncte de presiune si efloraj pana la coapse. Dureaza 30 de minute. Are efect de stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic indepartand astfel retentia de apa si dand astfel confortul dorit al picioarelor usoare.

.

 

 

Academie Body personalizat

Academie Body personalizat – Tratament manual pe baza de masaj manual cu miscari usoare de efloraj care se concentraza pe picioare, maini, masajul scalpului cu puncte de presiune, masajul umerilor si al spatelui + crema de hidratare. Dureaza 45 de minute. Efect decontracturant cu rezultate foarte bune pe relaxare, regenerare si hidratare a pielii.

.

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77