Ziua Femeii se apropie cu noi concepte de beauty!


40 % beautiful 

 

Esti gata sa accepti transformarea? Anul 2021 reprezinta anul provocarilor, iar tu trebuie sa le accepti pentru a simti bucuria rezultatelor. Silhouette organizeaza timp de 4 saptamani campania 40& beautiful, care te ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta in cel mai scurt timp.

Pentru a lua parte la aceasta campanie trebuie sa iti celebrezi aniversarea 40+ in Martie, si sa achizitionezi un tratament incepand de la 99 lei.

Campania se desfasoara timp de 4 saptamani, iar saptamanal va fi extrasa o castigatoare, care va beneficia de un tratament facial si corporal, si un ritual de beauty complet: tratament unghii, makeup de zi si hairstlying.

La sfarsitul zilei, vom captura momentul printr-o sedinta foto!

 

 


One for you, one for your loved one!

Oferă tenului tău greu încercat o doză bună de substanțe active care atenuează iritația, reduc producția de sebum, micșorează și destupă porii.

Fie pentru tine sau prietena ta, primavara lupta impotriva acneei pentru o stralucire si reimprospatare a tenului naturala!

Kiturile Acne Treatment, Anti-Aging si Sun Protection sunt cadourile perfecte de oferit prietenelor dragi tie.

La fiecare produs cumparat, primesti unul gratis.

 

 

 

 

 

 

 

Primavara este aici!

Este timpul sa petreci timp in aer liber, dar nu uita de protectia solara! Gaseste protectia de care ai nevoie cu Sun Protection Kit.

Cumpara unul si primesti unul gratis pentru a-l imparti cu cineva drag tie

 

 

 

 

 

 

 

De ziua femeii Silhouette iti ofera

Un booster eficient anti-aging pe care le puteti folosi tu si persoanele dragi tie!

Energizează tenul, ofera-i frumusetea de care are nevoie, păstrând in acelasi timp echilibrul trăsăturilor și frumusețea expresiei faciale.

 

 

 

 

 

 


Silhouette Card Cadou 

Daruieste-i un card cadou Silhouette si se va bucura de tratamentele si produsele pe care si le doreste. Mai mult, se va aplica un extra discount de 25% la folosirea cardului.

Sunt disponibile 15 carduri cadou incepand de la 500 lei.


CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77