Tratamente Barbati pentru slabire si remodelare

Healthy Ageing – Un program complet de îngrijire pentru bărbatul modern

Perioada necesară pentru rezultate vizibile: Minimum 7 zile

În Centrele Silhouette oferim tratamente avansate, non-invazive care îmbunătățesc aspectul pielii în doar câteva ședințe. De aceea am creat un program adaptat la nevoile bărbaților moderni pentru întinerire și păstrarea tonusului pielii la orice vârstă. Obiectivele programului de Healthy Ageing sunt:

  • Să te ajute să obții starea de sănătate optimă prin întârzierea semnelor de îmbătrânire, astfel încât nu doar să trăiești mai mult, ci și mai sănătos și să te bucuri de vitalitate indiferent de vârstă.
  • Să măsoare indicatorii vârstei biologice și diferențele raportat la vârsta ta reală, precum și să te ajute să ții cont constant de factorii care pot avea un effect negative asupra calității vieții – stilul de viață, nutriția, mediul, factori genetici.
  • Să combine expertiza în nutriție cu ultimele descoperiri medicale atât pentru a diagnostica și trata diverse probleme, precum și pentru a reduce efectele și simptomele îmbătrânirii în cazul bărbaților.
  • Să te învețe noi lucruri legate de obținerea unui stil de viață sănătos și să te ajute să te simți cu totul mai bine, în fiecare zi, nu doar atunci când faci un tratament.

Pentru cine este recomandat programul de îngrijire și întinerire Healthy Ageing:

  • Bărbații care sunt interesați de starea și aspectul lor fizic, de vitalitatea lor și care vor să investească în îmbunătățirea acestor lucruri prin noi tehnologii și printr-o disciplină sănătoasă care să întârzie îmbătrânirea.
  • Bărbați a căror vârstă biologică este mai mare decât cea reală (din motive genetice, obiceiuri de viață nesănătoase sau diverse procese patologice care duc la îmbătrânire prematură) și care vor să încetinească acest ceas biologic într-un mod holistic, concentrat pe îmbunătățirea stilului de viață înainte de orice.
  • Bărbați care realizează că, odată cu înaintarea în vârstă, încep să fie afectați de probleme de sănătate legate de îmbătrânire. Astfel, ei se pot folosi de expertiza, tehnologia, sfaturile legate de un stil de viață sănătos pe care echipa noastră le oferă la fiecare tratament. Procesul de îmbătrânire poate fi întârziat și calitatea vieții îmbunătățită fără a face rabat de la confortul și bucuriile fiecăruia dintre voi.

Cum funcționează programul Healthy Ageing:

  • Totul începe cu o consultație medical urmată de monitorizare. În plus, vei beneficia de diagnostic din partea unor specialiști pe diferite specializări, precum genetică, anti-ageing, estetică dermatologică etc.
  • Vei primi un plan personalizat de nutriție și sănătate bazat pe informațiile obținute prin diagnostic și monitorizare.
  • Vei primi recomandări și activități care să te încurajeze să capeți un stil de viață mai sănătos.

 

Programul Healthy Ageing pentru bărbați acoperă atât problemele de îngrijire a pielii și corpului (include un tratament Hydra Peeling și un cocktail de vitamin pentru revitalizarea pielii, cât și tratamente estetice inovatoare create special pentru bărbați care rezolvă probleme precum aspectul de bărbie dublă, pungile de sub ochi, grăsimea de pe abdomen și așa mai departe.

Program de intinerire si remodelare pentru barbati

Hydra Peeling

Peeling regenerator cu effect de întinerire pentru piele sensibilă

30 min 338 lei

Tratament Vivace față, gât

Tratament cu radiofrecvență fracțională cu effect de lifting. Diminuează ridurile, tratează acneea și semnele post-acnee, reduce aspectul de pori măriți.

75 min 1.980 lei

Tratament Babor SPA Balancing

Hrănește pielea și previne îmbătrânirea premature provocată de mediu.

60 min 305 lei

DreamShaper Futura Ultra Tone

Un tratament anticelulitic și de slăbire care leagă tehnologia de bioenergy. Folosirea luminii bi-optice, a chromoterapiei, a microcurenților, ultrasunetelor și a tehnologiei Ultra Lipo Ultracell atacă la rădăcina cauza apariției celulitei. Îmbunătățește circulația și are un effect lipolytic, reducând astfel retenția de grăsime și lichide

45 min 345 lei

Program de intinerire si remodelare pentru barbati - Criolipoliza Clatuu

CLATUU Criolipoliză

Acest tratament constă în expunerea corpului la temperature foarte scăzute pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Condițiile de frig extrem create sunt folosite pentru a provoca 2 răspunsuri din partea corpului: la nivel de circulație și la nivel muscular. Sistemul de răcire controlată CLATUU are rezultate pe termen lung, îmbunătățind textura și fermitatea pielii, remodelând corpul și reducând depozitele de grăsime. Este un tratament de slăbire perfect pentru zone precum abdomenul, coapsele, spatele, șoldurile, brațele și zona de deasupra genunchilor.

1755 lei/ zonă

Program de intinerire si remodelare pentru barbati - Epilare Laser Barbati

Stardust – Epilare definitivă pentru spate: 

Pachet de epilare cu laser

Da, e momentul să rezolvi și acest aspect. Statistic vorbind, femeile preferă o piele fină – e un fapt dat. Sistemul STARDUST e cel mai eficient, practic și sigur mod prin care vei scăpa de părul nedorit, garantând un rezultat pe termen lung, în fiecare sezon al anului.

Pachet 6 vizite: 1692 lei

Luna aceasta te bucuri de 30% discount la pachetul complet Healthy Ageing pentru bărbați și 15% discount pentru fiecare tratament din pachet.

Vino să încerci tratamentele dedicate bărbaților pentru slăbire și tonifiere înainte de vacanța de vară pentru a te bucura de un concediu în cea mai bună formă a ta!