#Silhouette20 #New

Silhouette Spectro Check, evaluarea mineralelor, vitaminelor, oligoelementelor, stresului oxidativ și metalelor grele

Silhouette Spectro Check, o procedura premieră în România.

Ai posibilitatea de a detecta și monitoriza markerii fiziologici în mai puțin de 3 minute datorită tehnologiei So/Check. Obții indicații prețioase cu privire la sănătatea ta și beneficiezi de o evaluare făcută de specialiștii Silhouette.

Ce face Spectro Check, un tip de analiză de ultimă generație?

  • Evaluarea bilanțurilor nutriționale: vitamine, minerale, metale grele
  • Evaluarea funcțiilor fiziologice
  • Evaluarea stării de stres

Îți punem la dispoziție noua tehnologie So/Check care evaluează instantaneu mineralele, vitaminele, oligoelementele, stresul oxidativ și metalele grele prin fotometrie – direct în cabinetul medicului. Te bucuri de o evaluare noninvazivă și nedureroasă, precum și foarte exactă, într-un timp extrem de scurt. Medicul îți va face recomandările necesare în urma concluziilor, pentru îmbunătățirea indicatorilor dacă este cazul.

La Silhouette Medical Clinic aducem întotdeauna ultimele tehnologii pentru a-ți oferi serviciile de care ai nevoie. Spectro Check este disponibil pentru tine!

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

#Silhouette20 #Dermatologie

De ce ai nevoie de o consultație la dermatolog?

Vizitele regulate la dermatolog sunt esențiale dacă vrei să ai un ten luminos, unghii sănătoase și păr strălucitor.

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Pielea sanatoasa si cu aspect frumos ne poate spori increderea si ne poate face viata mult mai usoara. Daca simti ca pielea ta arata sau se simte diferit decat de obicei, dermatologia te poate ajuta. Este o specialitate medicala care implica tratamentul bolilor de piele si ale afectiunilor parului, unghiilor si organelor genitale.

Dr. Cristina Țîbîrnă, cu o experiență de peste 15 ani în dermatoestetică, te așteaptă cu sfaturi și recomandări prețioase în cabinetul său. Vei descoperi un profesionist desăvârșit care te va ajuta să îți recapeți încrederea în tine.

Echipa Silhouette are dermatologi cu experienta in proceduri anti-imbatranire, tratarea acneei si a altor afectiuni ale pielii si va poate ajuta sa va creati o rutina zilnica de ingrijire pentru o sanatate optima a pielii.

Programeaza-te la o consultatie dermatologica si vei beneficia de un plan personalizat de tratament, în funcție de nevoile tale. Vei descoperi ce trebuie să faci pentru a te bucura de un proces de înfrumusețare eficient și sănătos.

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157