Ofertele lunii Martie 2020

New Body

  1. Slăbire localizată

CLATUU este un tratament corporal de liposucție non-invazivă realizată prin procesul de criolipoliză ce elimină definitiv grăsimea nedorită localizat. Celulele adipoase sunt racite la -9 grade, deteriorate si ulterior sunt eliminate din organism prin sistemul limfatic. Zonele care raspund cel mai bine la aceast tip de tratament sunt abdomenul, soldurile, interiorul bratelor, interiorul coapselor, spatele. In functie de stratul adipos se pot pierde pana la 6 centimetri pe zona, efectele incep sa se vada la circa 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final este vizibil dupa 3 luni.

Luna aceasta, la un tratament CLATUU primesti cadou cate o sedinta de presoterapie, biostimulare si LPG Alliance.

Presoterapia este un tratament ce actioneaza in sensul circulatie limfatice, cu rol de eliminare a toxinelor si a apei in exces, biostimularea (Futura Pro sau Futura Ultra Pro) este o procedura de remodelare corporala care foloseste stimularea electrica a musculaturii si a altor tesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemanatoare stimulilor fiziologici, iar LPG ALLIANCE este un tratament revolutionar ce actioneaza asupra eliberarii grasimii localizate si asupra calitatii pielii.

  1. Slăbire totală

8 terapii pentru a fi cat mai aproape de cea mai buna versiune a ta!

Terapia Slabit Total presupune impachetare cu alge pe tot corpul, cu efect de reducere a tesutului adipos, eliminare a toxinelor si a apei in exces, cat si de activare a circulatiei sangvine si de stimulare a lipolizei.

Biostimulare (Futura Pro sau Futura Ultra Pro) este o procedura de remodelare corporala, folosind stimularea electrica a musculaturii si a altor tesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemanatoare stimulilor fiziologici.

Presoterapia este un tratament ce actioneaza in sensul circulatie limfatice, cu rol de eliminare a toxinelor si a apei in exces.

LPG (Cell sau Endermolab) reprezinta tehnici de mecano-transducție prin intermediul rolelor motorizate, care au rolul de mobilizare și defibrozare a țesutului adipos de pe zona țintită.


New Face

  1. Regenerare & luminozitate

DERMAFRAC este un tratament avansat de microchanneling combinat cu infuzie de serumuri, ce oferă rezultate excelente în tratarea pielii îmbătrânite, afectate de soare, acnee, cu pori deschiși, riduri și linii fine, pete pigmentare sau cicatrici superficiale.

Pentru rezultate optime este recomandatata o cura intensiva de 6 tratamente, la interval de 1-2 saptamani. Luna aceasta, la 4 tratamente DERMAFRAC primesti 2 tratamente cadou.

  1. Lifting & Antirid

sau

Tratamentul HRS LIFTING este solutia pentru corectarea semnelor de avansare in varsta. Combinatia de formule concentrate ale produselor de tratament HRS LIFTING cu miscarile specifice de mesaj redau tenului aspectul intinerit in cadrul unei proceduri profesionale unice.

Produsele profesionale pentru acasa, crema de fata si crema de ochi HSR LIFTING, vin sa potenteze si sa mentina timp indelungat rezultatele obținute in salon.

Luna aceasta, la doua tratamente HSR LIFTING primeste cadou pentru acasa crema de ochi, iar la patru tratamente achizitionate primesti cadou crema de fata.


New You

  1. Rejuvenare totală

ULTRAFORMER III este soluția optimă pentru lifting nonchirurgical, ce oferă într-o singură ședință rezultate spectaculoase de lifting si fermitate atat pentru fata, cat si pentru corp. Acest aparat folosește energie focusată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete ce pătrunde în zona vizată. Astfel, se îndepărteaza vechiul colagen și se stimulează crearea de colagen nou în țesut.

Luna aceasta la un tratament ULTRAFORMER III pentru fata sau corp, primesti cadou un tratament VIVACE pentru fata.

VIVACE este o tehnologie avansată de microneedling care folosește radiofrecvența dubla fracționată pentru stimularea productiei naturale de colagen. Rezultatele acestei proceduri minim invazive constau în redarea fermității conturului feței, estomparea ridurilor, tratarea acneei și a cicatricilor postacneice, cât și minimizarea porilor. Calitatea pielii este vizibil îmbunătățită încă de la prima procedură.

 


CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhoette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in foarte scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 5, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr.200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77
[/vc_column]
[/vc_row]