Prin microneedling, cu Dermapen, sau cu abrazie

Peeling chimic superficial

Peelingul chimic este un tratament care presupune aplicarea unor substanțe chimice la nivelul zonei afectate, efectul fiind exfolierea și stimularea procesului natural de regenerare a pielii.

Peelingurile chimice pot fi superficiale sau de profunzime medie, în funcție de soluția chimică aplicată pe suprafața pielii. Ambele îndepărtează straturile exterioare ale pielii, dar fac acest lucru la adâncimi variabile. De obicei, sunt necesare trei până la șase peelinguri superficiale pentru a trata pielea îmbătrânită și cicatricile de acnee.

Echipa noastră de experți îți va spune ce tip de peeling chimic este potrivit pentru pielea ta și de câte peelinguri ai nevoie, în funcție de problema tratată.

Cum funcționează peelingurile chimice?

Pe suprafața pielii se aplică o soluție chimică pentru a îndepărta cu grijă straturile exterioare. Cantitatea de piele îndepărtată va depinde de tipul de substanță chimică folosită, de rezistența produsului și de cât timp rămâne pe piele.

Indicații: piele ternă, îmbătrânită, acnee și ten gras, cicatrici, pete de soare, riduri fine, pori dilatați și puncte negre.

Prin microneedling, cu Dermapen, sau cu abrazie

Beneficii

Ten luminos și efect anti-îmbătrânire

Ține sub control acneea și tenul gras

Stimulează producția de colagen

Vindecă și repară pielea

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

De la 800 lei/ședință

Prin microneedling, cu Dermapen, sau cu abrazie

FAQ’s

Zonele tratate se vor vindeca în jur de 7 până la 14 zile după un peeling chimic. Peelingurile chimice mai profunde pot dura puțin mai mult.

Numărul de peelinguri chimice necesar depinde de afecțiunea tratată și de tipul de piele. Se vor observa unele îmbunătățiri după fiecare peeling, dar este adesea recomandat să aveți mai multe peelinguri pentru a vedea efectul dorit.

Peelingurile chimice nu sunt recomandate celor care au psoriazis, eczeme, dermatită, rozacee, arsuri solare sau herpes activ.