LPG Endermolift

Dă un refresh tenului tău cu LPG Endermolift!

LPG Endermolift este o adevărată revitalizare pentru pielea ta, fiind un tratament pe bază de aparat, care stimulează natural sinteza proprie de colagen și elastină, obținându-se un efect de lifting facial non-chirurgical. Tratamentul determină înlăturarea colagenului rupt, făcând astfel loc colagenului tânăr, nou și de bună calitate.

Un alt aspect al acestui tratament constă în capacitatea sa de a stimula producția de acid hialuronic cu 80%, fiind o tehnologie unică în lume.

LPG Endermolift

Cum funcționează tratamentul LPG Endermolift

Procedura constă într-un masaj delicat executat de aparatul specializat LPG Endermolift,cu durată variabilă între 10 și 30 de minute, în funcție de programul ales și nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Un avantaj notabil al tratamentului LPG Endermolift este faptul că nu necesită demachiere prealabilă, fiind perfect adaptat pentru a fi efectuat în timpul unei pauze de prânz sau în orice moment al zilei.

Această caracteristică face experiența Endermolift extrem de convenabilă și accesibilă, integrându-se cu ușurință în programul tău zilnic. 

Before

Înainte de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Înlătură colagenul rupt, făcând loc colagenului tânăr și de bună calitate

Stimulează sinteza proprie de colagen și elastină și producția de acid hialuronic

Pielea devine mai suplă și fermă

Ridurile sunt vizibil minimalizate

Ovalul fetei este redefinit

Tenul este mult mai luminos și strălucitor

Durata tratamentului:

10 - 30 minute

Prețul unei ședințe:

110 lei/ședință (10 minute); 150 lei/ședință (20 minute); 210 lei/ședință (30 minute).

LPG Endermolift

FAQ’s

Tratamentul LPG Endermolift se adresează persoanelor care doresc să obțină luminozitate a tenului, detoxifiere, efecte anti-rid și de fermitate, fiind adresat pentru toate tipurile de ten, cum ar fi tenul uscat, gras, mixt sau sensibil, în funcție de necesitatea fiecăruia.

Procedura este non-invazivă și nedureroasă, întrucât constă într-un masaj extrem de relaxant, cu mișcări blânde și circulare, adaptate fiecărui tip de ten.

Numărul necesar de ședințe al acestui tratament diferă în funcție de necesitatea pe care o are tenul. Sunt recomandate pentru început un număr de 3 ședințe/săptămână pentru a realiza tratamentul. Apoi se continuă tratamentul cu 2 ședințe/săptămână, iar în final se recomandă tratamentul de curățare cu 1 ședință/săptămână, pentru a întreține și menține tenul curat.