Revitalizează-ți tenul cu tratamentul AquaPure

Dă un refresh tenului tău!

Îți simți tenul încărcat, obosit și lipsit de vitalitate? E momentul să îl readuci la viață cu ajutorul tratamentului AquaPure.

AquaPure este o soluție completă pentru îngrijire  și reechilibrare a dermului, oferind curățare, hidratare și regenerare, cu rezultate imediate și de lungă durată.

Revitalizează-ți tenul cu tratamentul AquaPure

Cum funcționează tratamentul AquaPure

Cu Aquapure poți beneficia de un tratament non-invaziv pentru un ten mai curat, mai luminos, hidratat și regenerat. Dispozitivul folosește 4 capete de lucru și 3 formule brevetate, cu eficiență dovedită, pentru a aborda o gamă largă de nevoi ale pielii, de la puncte negre, pori blocați și exces de sebum, la deshidratare, lipsă de tonus, linii fine și riduri.

Tratamentul se realizează în 6 pași:

Pasul 1: Peeling

Procedura începe cu o exfoliere blândă a tenului, pentru a îndepărta celulele moarte și impuritățile, pielea devenind curată și netedă.

Pasul 2: Sebo+

Elimină excesul de sebum, punctele negre și alte impurități pentru a preveni acneea, menținând nivelul de hidratare al pielii.

Pasul 3: Rejuve+

Tenul este hrănit și revitalizat în profunzime printr-o infuzie de acid hialuronic și ingrediente bogate în antioxidanți.

Pasul 4: Electroporație

Este o metodă care faciliteză pătrunderea ingredientelor active în straturile profunde ale pielii prin mișcare transdermică.

Pasul 5: Micro-curenți

Stimulează regenerarea colagenului și a elastinei prin conducerea micro-curenților în piele și în mușchii faciali.

Pasul 6: Termostimulare Led rece/cald

Energia rece este folosită pentru repararea mai rapidă și calmarea pielii. Energia caldă îmbunătățește fermitatea tenului și circulația sângelui.

La finalul tratamentului, se aplică o cremă pentru hidratare și luminozitate.

Pas 4: Electroporație

Este o metodă care faciliteză pătrunderea ingredientelor active în straturile profunde ale pielii prin mișcare transdermică.

Pas 6: Termostimulare Led rece/cald

Energia rece este folosită pentru repararea mai rapidă și calmarea pielii, iar energia caldă îmbunătățește fermitatea tenului și circulația sângelui.

Beneficii

Curăță tenul în profunzime

Hrănește și regenerează

Îmbunătățește fermitatea

Reduce dimensiunea porilor

Reglează producția de sebum

Efect de lungă durată, după doar o ședință

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

580 lei/ședință

Pachet 4 ședințe:

2,000 lei/4 ședințe

Revitalizează-ți tenul cu tratamentul AquaPure

FAQ’s

Aquapure se adresează atât persoanelor care doresc să-și revitalizeze tenul și să combată efectele factorilor poluanți și ai oboselii, cât și celor care se confruntă cu probleme complexe ale tenului, precum riduri și linii fine, lipsa de fermitate, deshidratare, piele grasă sau mixtă, acnee, hiperpigmentare etc.

Procedura este non-invazivă și nedureroasă. Pe parcursul pașilor de tratament vei experimenta ușoare senzații de înțepături provocate de micro-curenți și o senzație de cald/rece în etapa de termostimulare.