Tratament caderea parului cu laser SP Dynamis

Tratament caderea parului cu laser SP Dynamis

Stimularea cresterii parului HaiRestart de la Fotona este o metoda eficienta de tratare a tulburarilor de caderea parului. Aceasta solutie inovatoare se concentreaza pe stimularea foliculilor de par latenti pentru a promova cresterea parului.

Cu modalitatea Fotona SMOOTH® HaiRestart® permite tratamente care asigura o livrare foarte controlata a energiei si ofera cel mai bun confort pentru pacient. Practicienii pot furniza in mod eficient si in siguranta profiluri unice de temperatura temporala si spatiala scalpului, rezultand o regenerare crescuta a tesuturilor si promovarea cresterii noi a foliculilor.

Avantaje:

  • Prevenirea caderii ulterioare a parului
  • Cresterea densitatii si a grosimii parului
  • Promovarea cresterii de noi foliculi
  • Fara medicamente
  • Fara timp de nefunctionare
  • Cum functioneaza?

Metoda de actiune consta in pulsurile patentate Fotona SMOOTH care transmit usor lumina laser catre tesut, declansand scalpul intr-un mod sigur si controlat. Fotona SMOOTH® functioneaza la lungimea de unda optima a laserului infrarosu Er:YAG (2,94 μm) care coincide cu absorbtia maxima in piele.

Caracteristica unica patentata a Fotona SMOOTH este capacitatea de a actiona intr-o maniera non-ablativa, producand impulsuri termice usoare proiectate cu precizie. Acest lucru asigura ca lumina laser este livrata la tesut usor si eficient, incalzind scalpul intr-un mod sigur si controlat cu pulsatii. Efectul general este o incalzire blanda a pielii si producerea de factori de crestere, fara nicio ablatie semnificativa a epidermei.

30-45 min