Promoțiile Lunii Iunie 2019 în Centrul Tău Silhouette

Tratamente Faciale

Pachet Guinot Beautiful Eyes

Tratamentul complet cu efect de lifting imediat Guinot Eye Lift implica trei pași pentru eliminarea aspectului de pleoape lăsate, riduri, pungi și cearcăne. Masajul, stimularea musculară a conturului ochilor și masca anti-aging & anti-oboseală luptă, împreună cu ingredientele active din produsele Guinot pentru a reda luminozitatea, fermitatea și aspectul tânăr al conturului ochilor.


Pachet Pro Age

Pentru a preveni și a șterge semnele îmbătrânirii tratamentele Académie Pro-Age atacă cei trei factori esențiali: genetic, hormonal și de mediu. Masajul special pentru stimularea celulară și setul de produse – cadou cu care vei continua îngrijirea anti-îmbătrânire și acasă aduc rezultate vizibile după prima ședință.


Tratamente Corporale

Perfect Body

Lansat în mai 2019 în Centrele de Slăbire și Înfrumusețare Silhouette, tratamentul inovator Guinot Slim Logic elimină rapid depozitele de grăsime nedorite pe tot corpul sau în zone specifice, precum si celulita. După 60 minute de tratament efectul anticelulitic este vizibil, pielea este mai luminoasă, iar procesul de reducere a grăsimii începe imediat. Pierzi centimetri prin arderea accelerată a grăsimii din zonele problematice.


30 Days Challenge

Pentru cei care vor să slăbească peste 5 kg, provocarea de 30 de zile Silhouette este soluția de slăbire perfectă. Împachetările și aplicarea de substanțe active și gel termic, tratamentele acticelulitice cu efect rapid și tratamentul pentru detoxifiere remodelează complet silueta în 30 zile prin combinația perfectă de tratamente. LIBERTY este un tratament ce presupune aplicare de alge micronizate, argilă și gel termic, SUPERFAST combină biostimularea cu infraroșii acționând asupra țesutului adipos, a efectului de coajă de portocală și a vergeturilor, iar PRESOTERAPIA este un tratament pentru detoxifiere în urma căruia țesutul este oxigenat și revitalizat.


Happy Hours (12:00 – 14:00)

În fiecare zi ai la Silhouette o surpriză în timpul Happy Hours pentru întinerire, slăbire, tonifiere, tratamente faciale și corporale la preț special. Tratamentele antirid Guinot Energie Cellular Lift și Age Summum stimulează reînnoirea celulară și ajută celulele pielii să conserve energia necesară pentru a rămâne tinere. Pielea este mai fermă după 1 tratament.


Come Together

Bucură-te de un preț special la tratamente pentru slăbire avansate, cu efect rapid, alături de persoana dragă. Pachetul Come Together îți oferă 2 ședințe la preț special. Tratamentul avansat Clatuu folosește criolipoliza (înghețarea depozitelor de grăsime de pe corp la -9 grade) pentru a elimina surpplusuld e grăsime din zonele cele mai greu de accesat prin alte metode (diete sau sport): brațe, abdomen, coapse, șolduri. Reducerea centimetrilor este vizibilă după prima ședință.


Bride To Be

În ziua cea mai frumoasă din viața voastră, meritați să vă simțiți 100% bine în pielea voastră. Tratamentele Vivace și Ultraformer lucrează împreună pentru a tonifia și ilumina imediat fața, gâtul și decolteul pentru un aspect ferm și strălucitor în ziua nunții și mult timp după aceasta.


Fast Transformation

Pregătește-ți corpul pentru cea mai fotogenică vară! Pachetul Fast Transformation se bazează pe cele mai performante tratamente de slăbire și remodelare: criolipoliză Clatuu prin care grăsimea nedorită dispare fiind înghețată la -9 grade și ultrasunete Ultraformer care oferă un efect de lifting și remodelare corporală imediat ce durează chiar și 1 an.

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhoette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in foarte scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.1, Sector 5, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr.200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77