Silhouette Christmas Joy. Împarte bucuria

 

Nu ai încercat până acum serviciile și tratamentele Silhouette? E timpul să te răsfeți, să-ți oferi momente prețioase, pentru a te simți strălucitoare de sărbători.

Dacă vii pentru prima dată în clinciile Silhouette, vei beneficia de 30% discount la orice tratament îți dorești (pentru față sau corp), exceptate fiind tratamentele dermato-estetice* (fillere, mezoterapii, PRP etc.).

Dacă ești pacientă Silhouette deja și ai o prietenă care nu a încercat încă tratamentele Silhouette, vino împreună cu ea clinicile noastre și veți beneficia fiecare de 30% discount la orice tratament vă doriți.

Pentru ca tratamentele să acționeze eficient și cu rezultate imediate, este foarte importantă discuția cu medicul specialist, fie el generalist, dermatolog, endocrinolog sau nutriționist, de aceea, discountul de 30% se aplică inclusiv pentru consultațiile medicale.

Ce tratamente îți recomandăm:

    • Tratamente faciale inovatoare pentru luminozitate, hidratare și regenerare (Guinot, Academie, Babor, Dermafrac, AquaPure, Vivace etc.)
    • Tratamente corporale eficiente, pentru fermitate și slăbire (TechniSPA, Ultraformer, CLATUU etc.)
    • Tratamente de relaxare deplină (Academie SPA, Babor SPA etc.)

La Silhouette te simți și arăți bine ✨

*Nu sunt incluse serviciile dermato-estetice. Oferta este valabilă doar pentru pacientele care vin pentru prima dată la Silhouette sau dacă iei cu tine o prietenă care nu a mai accesat tratamentele Silhouette.
**Serviciile achiziționate pot fi consumate până la data de 28 februarie 2022

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77