Oferte 15  martie 2021 – 1 mai 2021


 

New You 

Ultraformer HIFU ajuta la arderea colagenului din piele si stimuleaza producerea unui nou collagen de o calitate mai buna. Tratamentul ofera pielii fermitate, ajuta la remodelarea acesteia, si ajuta la eliminarea barbiei duble.

Viora Corp: Trateaza si previne vergeturile, ofera fermitate si remodeleaza abdomenul si picioarele. In plus,  radiofrecventa incalzeste, ajuta la rejuvenare , stimuleaza colagenul si fribrele de elastina pentru a spori secretia de collagen si elasticitatea pielii.

 

 


Sedintele vor debuta cu analizarea tipului tau de par, si astfel sedintele se vor personaliza in functie de nevoile tale. Rezultatele apar inca de la primele sedinte. Se recomanda respectarea timpului intre sedinte.

 

 

New Body


Criolipoliza ajuta la pierderea grasimii, inghetand initial si apoi eliminand celulele adipoase nedorite. Rezultatul nu este imediat deoarece corpul are nevoie de o perioada de pana la 3 saptamani sa elimine tesuturile adipoase.

 

 


Terapia calda  ajuta la scaderea in greutate si in centimetrii. Combinarea acesteia cu Ultraton Futura Pro, un procedeu de electrostimulare de 30 minute ce inlocuieste 2 ore la sala, ajuta la remodelarea corpului. Completeaza ritualul cu o sedinta de Presoterapie – un drenaj limfatic , recomandat pentru eliminarea tesutului adipos.    

 

 

New Face 

Tratamentul Guinot Hydradermie este disponibil in 8 versiuni, in functie de nevoile tale: hidratare, purificare, antirid, antirid age logic, hrănire, strălucire, calmare, protecție solară (pregătirea / repararea pielii). Acesta este completat de tratamentul Lift Summum, care ajuta la estomparea ridurilor, remodeleaza conturul fetei si reda fermitatea decolteului.

Crema complementeaza prin fermitate si este potrivita pentru un ten deshidratat sau uscat. Confera fermitate pielii si o regenereaza in mod vizibil. Netezeste aspectul tenului. Redefineste conturul fetei in mod progresiv. Mobilift stimuleaza capacitatea pielii de a produce collagen natural, elastina si acid hyaluronic. Tratamentul lasa o senzatie de prospetime si lifting.

 

 

Tratamentul Skinfaktor W se adreseaza nevoilor de antiaging. Folosind microdermabraziunea, mezoterapia si procedurile de filler, tratamentul reface structura pielii tale  si stimuleaza metabolismul acesteia, reactivand functiile esentiale prin microleziuni care ajuta la rejuvenare.

 

 


CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhoette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in foarte scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Strada Sergent Anghel Gheorghe Nr.4, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77