Promoțiile Lunii Iulie 2019 în Centrul Tău Silhouette

Tratamente Corporale

30 Days Challenge

Pentru cei care vor să slăbească peste 5 kg, provocarea de 30 de zile Silhouette este soluția de slăbire perfectă. Împachetările și aplicarea de substanțe active și gel termic, tratamentele acticelulitice cu efect rapid și tratamentul pentru detoxifiere remodelează complet silueta în 30 zile prin combinația perfectă de tratamente. LIBERTY este un tratament ce presupune aplicare de alge micronizate, argilă și gel termic, SUPERFAST combină biostimularea cu infraroșii acționând asupra țesutului adipos, a efectului de coajă de portocală și a vergeturilor, iar PRESOTERAPIA este un tratament pentru detoxifiere în urma căruia țesutul este oxigenat și revitalizat.


Fast Transformation

Pregătește-ți corpul pentru cea mai fotogenică vară! Pachetul Fast Transformation se bazează pe cele mai performante tratamente de slăbire și remodelare: criolipoliză Clatuu prin care grăsimea nedorită dispare fiind înghețată la -9 grade și ultrasunete Ultraformer care oferă un efect de lifting și remodelare corporală imediat ce durează chiar și 1 an.


Perfect Body

Lansat în mai 2019 în Centrele de Slăbire și Înfrumusețare Silhouette, tratamentul inovator Guinot Slim Logic elimină rapid depozitele de grăsime nedorite pe tot corpul sau în zone specifice, precum si celulita. După 60 minute de tratament efectul anticelulitic este vizibil, pielea este mai luminoasă, iar procesul de reducere a grăsimii începe imediat. Pierzi centimetri prin arderea accelerată a grăsimii din zonele problematice.

Tratamente Faciale

Pachet Guinot Beautiful Eyes

Tratamentul complet cu efect de lifting imediat Guinot Eye Lift implica trei pași pentru eliminarea aspectului de pleoape lăsate, riduri, pungi și cearcăne. Masajul, stimularea musculară a conturului ochilor și masca anti-aging & anti-oboseală luptă, împreună cu ingredientele active din produsele Guinot pentru a reda luminozitatea, fermitatea și aspectul tânăr al conturului ochilor.


Pachet Derm Acte

Pentru a preveni și a șterge semnele îmbătrânirii și a hidrata în profunzime tenul tratamentele Académie Derm Acte atacă cei trei factori esențiali: genetic, hormonal și de mediu. Masajul special pentru stimularea celulară și setul de produse – cadou cu care vei continua îngrijirea anti-îmbătrânire și acasă aduc rezultate vizibile după prima ședință.


Cură Oxigenantă pentru ten

O respirație profundă pentru ten – așa ar putea fi descris tratamentul oxigenant Académie.  Acesta are un puternic efect antipoluare, purifiere în profunzime, revitalizare și detoxifiere pentru tenul afectat de-a lungul timpului de caracteristicile vieții urbane (poluare, raze UV, infraroșii, aer condiționat, șoc termic) dar și de efectele negative ale stresului. Hidratarea optimală acționează imediat pentru a echilibra nivelul de hidratare a pielii, dar previne și pe termen lung pierderea elasticității tenului prin substanțele active naturale.

 


Epilare definitivă

Ready For Summer

Folosim tehnologia cea mai sigură în acest moment pentru epilare definitivă – STARDUST LaserDioda. Aceasta presupune distrugerea foliculului de păr folosind o undă de 808 nm și fiind mai eficientă decât IPL în eliminarea progresivă și permanentă a firelor nedorite de păr. Metoda STARDUST este recomandată tuturor tipurilor de piele și este sigură și pe timpul verii, așa că sezonul epilăriid efinitive nu e niciodată închis în centrele noastre. Numărul de sesiuni necesare pentru rezultate maxime variază în funcție de tipul tău de piele și folicul de păr, însă în general se aplică 4-8 ședințe pentru rezultate care durează de la 6 la 12 luni.

Ready For Summer

Domnilor, e dovedit că femeile preferă să aveți spatele și pieptul fin. În plus, pentru starea voastră de bine și igiena personală, e recomandat să îndepărtați părul excesiv din aceste zone. 4-8 ședințe sunt suficiente pentru a vedea rezultate cu ajutorul celei mai eficiente și sigure tehnologii la ora actuală – STARDUST LaserDioda. Puteți să vă bucurați de rezultate în orice sezon, ea fiind recomandată pentru orice tip de piele, chiar și cea deschisă la culoare, inclusiv vara.


Happy Hours (12:00 – 14:00)

În fiecare zi ai la Silhouette o surpriză în timpul Happy Hours pentru întinerire, slăbire, tonifiere, tratamente faciale și corporale la preț special. Tratamentele antirid Guinot Energie Cellular Lift și Age Summum stimulează reînnoirea celulară și ajută celulele pielii să conserve energia necesară pentru a rămâne tinere. Pielea este mai fermă după 1 tratament.