Orice proaspata mamica isi doreste sa revina la forma dinaintea sarcinii intr-un timp cat mai scurt si prin metode cat mai simple si eficiente. Pe langa kilogramele acumulate, in timpul sarcinii si a nasterii muschii intregului corp se intind, isi pierd din elasticitate si sensibilitate, schimband intreaga structura corporala a femeii. Medicii si specialistii Silhouette au creat doua programe speciale pentru mamicile care isi doresc sa-si remodeleze silueta, sa isi restabilieasca tonusul muscular si sa-si imbunatateasca calitatea pielii.

Ambele programe sunt recomandate dupa 2-3 luni de la nastere.


Program de revenire in formă pentru mamici care alaptează

Acest program se baseaza pe 3 tipuri de terapii:

Tehni Spa – lipo-dermo-aspiratie cu rol de eliminare a toxinelor si a apei in exces, slabire in centimetri  si diminuare a gradului de celulita.

Slabit Libery– impachetari cu alge micronizate (*exceptand zona bustului) prin care se activeaza circulatia sangvina si se stimuleaza lipoliza cu rezultate de pierdere in kilograme.

Futura Pro (biostimulare) – cu rol de stimulare a fibrelor de colagen si elastina pentru o piele mai ferma si tonifiata.

In urma celor 10 terapii, care se recomanda a fi urmate in decurs de 4-6 saptamani, se pot pierde intre 3 si 5 kg in functie de numarul kilogramelor acumulate in sarcina, varsta pacientei, numarul de sarcini, iar calitatea pielii si tonusul muscular vor fi vizibil imbunatatite.

 


Program de revenire in forma pentru mamici care nu alapteaza

Tratamentul  vedeta al acestui program este Clatuu – liposuctie non-invaziva realizata prin procesul de criolipoliza care ataca si elimina depozitele de grasime nedorite, intr-o singura sedinta. Rezultatul de slabire in centimetrii este vizibil la 30 de zile de la efectuarea procedurii cu efect maximal dupa 3 luni. Se pot trata oricare dintre urmatoarele zone: abdomen, talie, coapse, flancuri, brate. *In cazul nasterii prin cezariana, tratamentul pe zona abdomenului se recomanda dupa 6 luni de la nastere.

Terapiile de Slabit Liberty presupun impachetari cu alge micronizate care au efect de reducere a tesutului adipos si de activare a circulatiei sangvine. 

Presoterapia este un tratament ce actioneaza in sensul circulatie limfatice, cu rol de eliminare a toxinelor si a apei in exces.

Focusul acestui plan de tratament este slabirea in centimetri. Pe zona tratata se pot obtine pana la 6 centimetri in minus.

 


Pe langa aceste programe standard, medicii si specialistii nostri pot propune planuri de tratament personalizate in functie de conditia fiecarei proaspete mamici si de obiectivele ei, pentru obtinerea rezultatelor optime.

Bulevardul Regina Maria Nr.1,  București

 0727 225 157

Strada Sergent Anghel Gheorghe Nr.4, Sector 1, București

0727 225 158


CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77
[/vc_row]