Tratament anticelulitic și de remodelare corporală Endermologie LPG Endermolab

Endermolab este o nouă revolție tehnologică ce acționează prin endermologie, care se bazează pe tehnici de mcecano-transducție, prin intermediul rolelor motorizate, care au rolul de mobilizae și defibrozare a țesutului adipos de pe zona țintită. Tratamentul are o durată de 35 de minute. Conform studiilor efectuate, efectul este de stimulare a lipolozei, de stimulare a microcirculației și a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere în centimetri, aspect de coajă de portocală diminuată. Grăsimea profundă este eliminată, iar silueta este remodelată.

Endermolab este cel mai nou produs LPG în materie de estetică corporală și facială cu 28 de ani de experiență. Tehnologia avansată oferă soluții în tratamentele de remodelare corporală, tratamentele anticelulitice, fermitatea cutanată, pre și post liposucție, tratamentul picioarelor obosite, recuperare medicală. Versiunea nouă este îmbunătățită cu un keymodule care dispune de role motorizate, ceea ce îl face un dispozitiv de apucare a țesutului fără precent și îl ajută să aibă rezultate mult mai eficiente decât precedenta versiune.

lpg endermolab endermologie

Endermologia este o tehnică exclusivă de stimulare celulară prin mecanotransducție. Creată de LPG în 1986, endermologia asigură un tratament 100% natural a transformărilor țesutului conjunctiv pentru scopuri estetice sau terapeutice. În cazul tratamentelor corporale, prin funcția de lipomasaj, aparatul LPG combină aspirația generată de un sistem de pompe de vacuum cu masajul profund realizat prin 2 role motorizate independent. În funcție de scopul tratamentului, rolele pot descrie mai multe mișcări:

 • roll-in : pentru tratamentele de slăbire, acționând asupra grăsimii din profunzime și împotriva celulitei fibroase;
 • roll-out : pentru fermitate, stimulează fibroblastele, întărind rețeaua de colagen și elastină;
 • roll-up : pentru tratamentele de remodelare, acționând asupra grăsimii depuse neuniform, eliminând aspectul de coajă de portocală al pielii.

Durata unei ședințe de tratament LPG Endermolab: 35 minute

Efectele observate ale tratamentului LPG Endermolab: detoxifiere, pierdere în centimetru, cu rezultate de diminuare a aspectului de coajă de portocală

Prețul unei ședințe LPG Endermolab: 299 lei /ședința de 35 minute

Tratament anticelulitic și de remodelare corporală Endermologie LPG Cellu M6 Keymodule 2

Tratamentul de remodelare corporală și combatere a celulitei LPG Cellu M6 Keymodule 2 are ca acțiune principală endermologia, care se bazează pe tehnici de mecano-transducție, prin intermediul rolelor motorizate, care au rolul de mobilizare și defibrozare a țesutului adipos de pe zona țintită. Efectul este de stimulare a lipolizei, de stimulare a microcirculației și a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere în centimetri. Conform studiilor, după tratamentul cu LPG Cellu M6 Keymodule 2, silueta este remodelată, corpul pierde în centimetri, iar aspectul de coajă de portocală este diminuat.

Lipomasajul este prima tehnică non-agresivă care și-a demonstrat din punct de vedere științific eficacitatea în modelarea corpului, redând fermitatea și netezimea pielii. Efectele durează pentru că Cellu M6 nu urmărește doar să nte scape de probleme, ci și stimulează pielea să producă singură colagen și elastină. Aparatul Cellu M6 mai dispune și de liftmasajul pentru ten, care reduce ridurile și stimulează țesuturile feței și gâtului cu scopul de a le reduce din aspectul neplăcut, redându-ți frumusețea naturală.

endermologie cellu m6 lpg keymodule 2

Când apar primele rezultate cu tratamentul LPG Cellu M6 Keymodule 2?

Rezultatele vizibile apar după 6 până la 10 ședințe, conform studiilor. Aceste rezultate şi descoperiri sunt un efect direct al cercetării clinice extensive , în toată lumea. 20.000 de centre din întreaga lume folosesc Endermologie! Conform unui studiu recent condus, s-a demonstrat că masajul mecanic realizat cu LPG Cellu M6 Keymodule 2 este capabil să activeze lipoliza (metabolismul grăsimilor). Cum? Pe măsură ce rolele motorizate mobilizează ţesutul adipos, adipocitele (celulele grase) stimulate sunt semnalizate prin mesaje neurohormonale (activitatea adrenalinei). Astfel, se activează receptorii ß (evacuatorii de reziduu celular) şi se declanşează lipoliza (metabolismul grăsimilor). Rezultate vizibile apar în doar câteva şedinţe.

Cum funcționează endermologia LPG Cellu M6 Keymodule 2?

Lipomasajul Endermologie creşte viteza metabolismului grăsimilor, astfel încât ele trec prin toate fazele de existenţă mai repede. Acest lucru face ca organismul să elimine mai repede grăsimile decât se pot reproduce, astfel încât nu numai că se reduce celulita, dar corpul pierde şi în centimetrii. Lipomasajul de la Endermologie este ultima generaţie de tratamente Endermologie dedicat grăsimii localizate, celulitei şi conturului. Datorită inovaţiilor metodologice, rezultatele sunt mai vizibile şi mai rapide decât înainte. Masajul Endermologie (Lipomasajul) este foarte plăcut și combină metolodigie de mare precizie, dovedită clinic cu un protocol croit personalpentru fiecare pacient. Pacienții poartă un costum special pentru confort maxim și igienă pe durata întregului tratament.

Rezultate vizibile apar după aproximativ 6-10 şedinţe. În funcţie de tipul de celulită se recomandă cel puţin 14 şedinţe care se vor face de 2-3 ori pe săptămână. De asemenea, se recomandă ca după încheierea unui tratament să se facă câte 2 şedinţe lunar pentru întreţinere. Rezultate remarcabile apar, conform studiiilor,  începând cu primele 6 şedinţe!

cellu m6 lpg keymodule 2

Nu uita însă să bei multe lichide – în general dar mai cu seamă pe perioada tratamentului, pentru a uşura eliminarea toxinelor evacuate din derm şi hipoderm prin tratament.

Lipomasajul cu endermologie nu este un tratament de slăbire! Prin acest tratament, greutatea corporală nu scade, iar centimetrii care se pierd sunt rezultat al remodelarii corporale. Pentru slăbire este recomandată o alimentaţie adecvată.

Efectele observate ale tratamentului LPG Cellu M6 Keymodule 2: Lipomasajul de la Endermologie este un tratament unic, non-invaziv pentru a da un nou contur corpului, pentru a reduce celulita şi a îmbunătăţi calitatea pielii.

Tratamentul acţionează asupra următorilor factori pentru a obţine rezultatele urmărite:

 • Creşterea circulaţiei sanguine şi limfatice;
 • Reducerea ţesutului de conexiune;
 • Îmbunătăţirea metabolismului grăsimilor;
 • Stimularea producerii de colagen;
 • Exfolierea tegumentului.

Cellu M6 tratează eficient toate tipurile de celulită:

 • celulita compactă, fibroasă;
 • celulita moale – cu retenţie de apă;
 • celulita dureroasă;
 • celulita veche sau nouă (apărută după o sarcină).

Durata unei ședinte de tratament LPG Cellu M6 Keymodule 2: 35 minute

Prețul unei ședințe LPG Cellu M6 Keymodule 2: 210 lei /ședința de 35 minute

Tratament anticelulitic și de remodelare corporală LPG Alliance

Pentru prima dată in istoria LPG, capătul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspirația secvențială, rola motorizată și flapsul motorizată lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza țesutul în adâncime, în toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai plăcut și mai eficient. Datorită noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitată de calitatea țesutului. Stimularea se adaptează cu precizie fiecărei identități individuale a pielii.

lpg alliance

Acționând simultan asupra eliberării grăsimii localizate și asupra calității pielii (fermitate, aspect de celulită), noul patent (roller si flaps motorizat combinate cu aspiratia secventiala) permite acționarea direct asupra adipocitelor prezente în hipodermul nostru) și pe fibroblastele prezente în dermul nostru.

Acțiune simultană triplă într-un singur tratament. Sinergia dintre cele 2 tehnologii certificate științific reactivează eliminarea țesutului adipos, diminuarea celulitei și îmbunătățește calitatea pielii în același timp.

lpg alliance

Durata unei ședințe de tratament LPG Alliance: 40 minute

Efectele observate ale tratamentului LPG Alliance: detoxifiere, pierdere în centimetri, cu rezultate de diminuare a aspectului de coajă de portocală

Prețul unei ședințe LPG Alliance: 319 lei /ședința de 40 minute

Terapie caldă anticelulitică și de remodelare corporală Paranesi (împachetări cu alge marime și parafango)

Paranesi este un tratament cu aplicare de alge marine + parafină + fiolă AHA pentru celulita fibroasă cu rol de stimulare a regenerării celulare. Împachetarea se aplică direct localizat pe zona țintită. Tratamentul se face la termocuvertă cu o durată de 30-45 de minute.

Efectul este de detoxifiere, de lipoliză, iar datorită parafinei de hidratare se obține diminuarea gradului de celulită, pielea rămânând mai netedă și mai hidratată.

Terapia caldă cu parafango/paranei se recomandă celor care doresc să scape de celulită și să slăbească până la 5 kilograme. Se aplică de sub sâni până la glezne. Parafango este de fapt un amestec de nămol marin și parafină.

Durata unei ședințe de terapie caldă Paranesi: 45 minute

Efectele observate ale terapiei calde Paranesi: detoxifiere, pierdere în centimetri, cu rezultate de diminuare a aspectului de coajă de portocală

Prețul unei ședințe de terapie caldă Paranesi: 195 lei /ședința de 45 minute

 

Tratament de remodelare corporală și anticelulitic Superfast

Tratamentul Superfast este o combinație de 2 aparate – biostimulare și infraroșii. Biostimularea are ca particularitate complexul de unde ultra-wave cu acțiune rotativă la suprafață și elicoidală în profunzime, rezolvând un spectru larg de probleme. Infraroșiile au acțiune de stimulare a circulației sangvine și de topire a țesutului gras.

Durata tratamentului este de 40 de minute, dar rezultatele sunt remarcabile, conform studiilor efectuate. Rezultatul de slăbire și de eliminare a toxinelor este evident, conform studiilor realizate.

Durata unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală Superfast: 45 minute

Efectele observate ale unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală Superfast: detoxifiere, pierdere în centimetri, cu rezultate de diminuare a aspectului de coajă de portocală, conform studiilor realizate

Prețul unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală Superfast: 192 lei /ședința de 45 minute

Tratament de remodelare corporală și anticelulitic Oxidermoaspirație Oxi-Life

Oxi-Life este o terapie de oxiendodermie care acționează pe bază de vacuum continuu, vacuum secvențial, oxiendodermie – infuzie de oxigen pur în țesutul cutanat, care ajută la penetrarea ingredienților activi din concentratul de fermitate. Tratamentul durează 45 de minute. Conform studiilor efectuate, efectul este de oxigenrare a țesutului și de stimulare a sintezei de colagen și elastină, astfel pielea devenind mai tonică, mai fermă și mai elastică.

Durata unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală Oxidermoaspirație Oxi-Life: 45 minute

Efectele observate ale unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală Oxidermoaspirație Oxi-Life: stimularea sintezei de colagen și elastină, tonifiere, fermitate, elasticizare

Prețul unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală Oxidermoaspirație Oxi-Life: 325 lei /ședința de 45 minute

 

Tratamente de remodelare corporală și anticelulitic cu radiofrecvență și ultrasunete

So Up Lipolitic este un aparat care combină într-o metodă unică vacuumul sincron pentru ruperea fibrozităților, vacuumul continuu pentru drenajul limfatic, radiofrecvența, care stimulează metabolismul celular și ultrasunetele care permit fluidizarea și îndepărtarea grăsimii. La acestea se adaugă ser lipolitic, gel lipolitic și cremă de final cu efect lipolitic. Tratamentul durează 50 de minute. Tratamentul are efectul de fluidizare a țesutului adipos, de remodelarea a zonelor de interes, de scădere în centimetri încă de la prima ședință.

Durata unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală So Up Lipolitic: 50 minute

Efectele observate ale unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală So Up Lipolitic: stimularea sintezei de colagen și elastină, tonifiere, fermitate, elasticizare

Prețul unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală So Up Lipolitic: 345 lei /ședința de 50 minute

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77