Tratament pentru slăbire cu ultrasunete Ultratone Futura PRO

ultratone futura proAparatul pe bază de ultrasunete Ultratone Futura Pro este cel mai performant aparat în domeniu și acționează prin biostimulare, având ca particularitate atât complexul de unde ultra-wave cu acțiune rotativă la suprafață și elicoidală în profunzime cu rolul de a rezolva un spectru larg de probleme, cât și lumina bioptică cu efect de regenerare la nivel celular.

Ultratone Futura Pro este un tratament de stimulare bioptică, în care sunt combinate proprietățile energizante și cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea dată de curentul electric, pentru regenerare, slăbit, tonifiere, celulită, postnatal, detoxifiere, drenaj limfatic.

Prin biostimulare, ultrasunete şi microcurenţi, acest aparat combate toate problemele siluetei. Programele biosecvenţiale oferă o stimulare identică cu cea produsă în cadrul rezultatului fizic. Biostimularea elibereaza un plus total eficient intregului corp, stimuland fibra musculara si tesutul. Fiecare program a fost proiectat pentru a produce cele mai bune cicluri de exercitii potrivite fiecarui tratament dorit: slabire si remodelare, tonifiere, detoxifiere, antrenamente sportive.

Dintre toate tratamentele pentru slăbire puse la dispoziție de Silhouette, tratamentul pentru slăbire Ultratone Futura Pro este unul dintre cele preferate de către doamne și domnișoare, dar și de către bărbați și asta se datorează mai ales rezultatelor deosebite, constatate în cadrul studiilor efectuate. Este și un tratament preferat de mămicile proaspete, după naștere, întrucât ajută organismul să se refacă în perioada postnatală.

tratament slabire ultratone futura proDurata tratamentului Ultratone Futura Pro: 30 minute

Efectele observate ale tratamentului Ultratone Futura Pro: detoxifiere, pierdere în centimetru, cu rezultate de diminuare a aspectului de coajă de portocală

Prețul unei ședințe Ultratone Futura Pro: 170 lei /ședința de 30 minute

 

Tratament pentru slăbire  Ultratone Futura Ultra PRO (Dreamshaper)

Noul sistem Ultratone Futura Ultra Pro este net superior din punct de vedere al performanței mulțumită sistemului de tehnologii B.E.S.T. care oferă Helioterapie avansată bazată pe efectul sinergic al luminilor bioptice, cromoterapiei, biostimulării, microcurenților, conceptului Ultra Lipo Ultracell și ultrasunete, oferind mii de faze de tratament.

Un nou model, lider la nivel mondial în tratamente estetice profesionale non-invazive, Ultratone Futura Ultra Pro aduce în plus un cod trofic compus din 66 de unde, îmbunătățind astfel efectul biostimulării. De asemenea, aparatul dispune de biocurenți identici curenților din corpul uman și introduce sistemul de tehnologii sincronizate cu bio-energie care ajută la întinerire, prin noii transmițători LUMI (Impulsuri Mioneuronale Luminoase Unificate). Noul sistem Ultratone Futura Ultra Pro oferă rezultate remarcabile în diminuarea celulitei, reducerea în centimetri și a kilogramelor în plus.

ultrasunete ultratone futura ultra pro

Echipamentul Ultratone Futra Ultra Pro combină cele mai avansate proceduri pentru a obține cele mai bune rezultate:

 • biostimulare;
 • microcurenți;
 • ultrasunete;
 • lumini bioptice și cromoterapie.

Prin biostimulare, ultrasunete și microcurenți, acest aparat oferă soluția ideală pentru tratamentul celulitei, slăbire, tonifiere, relaxare, cosmetică, sport și antrenament. Putem alege, în funcție de importanță, toate zonele pe care dorim să le tratăm, iar softul sofisticat va calcula automat toate setările specifice pentru fiecare zonă în parte, folosind APTA – un algoritm de prioritizare a zonelor de tratament cu 250 000 de permutări inteligente disponibile, oferind o experiență personalizată, completă.

Practic, cu ajutorul noului sistem Ultratone Futura Ultra Pro un client poate primi simultan lifting facial în 4 dimensiuni, biostimulare pentru reducerea în centimetri în talie și tratament cu ultrasunete anticelulitic, precum și beneficiile cromoterapiei, bucurându-se în același timp de un tratament relaxant și de răsfăț în timpul sesiunii de tratament.

ultratone futura ultra pro best

 

Efectele observate ale tratamentului Ultratone Futura Ultra Pro (Dreamshaper): diminuarea aspectului de celulită, slăbire, tonifiere, relaxare. Efectul de scădere în centimetri este datorat eliminării fluidelor în urma stimulării puternice a mușchilor care, în unele cazuri, poate menține zona contractată până la 12 ore. Mulți clienți au concluzionat că efectul de stimulare al Ultratone Futura Ultra Pro (Dreamshaper) este echivalentul unor exerciții în sala de gimnastică, dar fără senzația de oboseală, indiferent dacă este vorba despre bărbați sau femei.

Conform studiului Institutului Wellness din Germania, Ultratone Futura Ultra Pro (Dreamshaper) reduce grăsimea. Studiul a demonstrat o importantă reducere în centimetri și în kilograme cu un succes mai vizibil la persoanele care urmaseră și un regim anticaloric combinat cu tonifierea musculară.

De asemenea, în Franța în 1979 și 1995 și în SUA în 1998 au fost realizate studii cu privire la efectele de reducere a celulitei pentru aparatele Futura Pro și Ultra Pro. Concluzia comună a studiilor a fost că tratamentele reduc celulita cu până la 76,67%. Aparatele au fost apoi omologate de către Ministerul Francez al Sănătății.

tratament slabire ultratone futura ultra proDurata tratamentului Ultratone Futura Ultra Pro: 45 minute

Prețul unei ședințe Ultratone Futura Ultra Pro (Dreamshaper): 345 lei /ședința de 45 minute

Durata tratamentului Ultratone Futura Ultra Pro: 30 minute

Prețul unei ședințe Ultratone Futura Ultra Pro: 299 lei /ședința de 30 minute

 

 

Tratament pentru Slăbit Slim / Liberty / Total

Tratamente penru slăbire cu aplicare de alge micronizate + argilă + gel termic cu rolul de a favoriza penetrarea activilor din algele pudra in profunzime, avand actiune lipolitica. Tratamentul se face la termocuverta cu o durata de 30 min. Efectul este de reducere a tesutului adipos, de eliminarea toxinelor si a apei in exces, de activare a circulatiei sangvine si de stimulare a lipolizei cu rezultate de pierdere in kilograme.

 

 • SLĂBIT SLIM

Terapia pentru slăbit Slim se recomandă celor care vor să slăbească până la 5 kg sau celor care vor mai mult, dar la care nu contează durata în timp a tratamentului. Terapia presupune o combinație de geluri de tip Total ce se aplică.

tratament slabit slim silhouetteDurata tratamentului slăbit SLIM: 45 minute

Prețul unei ședințe de tratament pentru slăbit SLIM: 185 lei/ședința de 45 minute

 • SLĂBIT LIBERTY

Terapia pentru slăbit Libery este o terapie pe bază de împachetare cu alge, ce presupune impachetare cu alge de sub sâni până la glezne. Se recomandă celor care doresc să slăbească peste 5 kilograme și în cazul cărora excesul adipos este repartizat preponderent în jumătatea inferioară a corpului.

tratament slabit liberty silhouette

Durata tratamentului slăbit LIBERTY: 30 minute

Prețul unei ședințe de tratament pentru slăbit LIBERTY: 210 lei/ședința de 30 minute

 

 • SLĂBIT TOTAL

Terapia pentru slăbit Total presupune o împachetare cu alge pe tot corpul, exceptând sânii (inclusiv decolteul). Se recomandă celor care doresc să slăbească peste 5 kg și la care excesul adipos este repartizat uniform.

tratament slabit total silhouetteDurata tratamentului slăbit TOTAL: 30 minute

Prețul unei ședințe de tratament pentru slăbit TOTAL: 230 lei/ședința de 30 minute

 

Tratament pentru slăbire Capsulă (Feng Shui)

Tratamentul pentru slăbire capsulă Feng Shui este ultima inovație în materie de spa, slăbire și întreținere corporală. Microsauna umedă funcționează pe principiul hidrofuziunii – excesul de apă se pierde, dar doar până la un punct, astfel încât pielea rămâne catifelată, bine hidratată, ceea ce nu se întâmplă la sauna clasică.

Capsula Feng Shui este o capsulă multisenzorială, o combinație complexă de soluții pentru relaxare, slăbire, combaterea celulitei, detoxifiere, regenerare cutanată, stimularea rezervelor energetice ale organismelor și imunității. Filosofia Feng Shui, care înseamnă vânt și apă, este arta și știința de a trăi în armonie și echilibru cu mediul înconjurător și cu elementele care îl compun. Noua capsula multi-senzorială este proiectată astfel încât să permită controlul elementelor naturale, cum ar fi circulația aerului, cromoterapia, aburul, infraroșii și vibrații, care ajută și influențează echilibrul sănătății.

microsauna capsula feng shui

Capsula este proiectată pentru a oferi o multitudine de servicii tradiționale spa:

 • razele infraroșii cresc temperatura corpului, intensificând metabolismul și activitatea celulară, fapt ce duce la o scădere ponderală, conform studiilor;
 • sistemul de vapori-aburi acoperă și deschide porii, încălzește corpul, intensificând circulația și activitatea metabolismului celular. Prin combinarea apei în stare de vapori cu căldura produsă de razele infraroșii, pielea își recapătă elasticitatea, este tonifiată și curățată/detoxifiată în profunzime, întârziind în mod simultan procesul de îmbătrânire;
 • masajul vibrațional accelerează eliminarea toxinelor și introducerea de sânge proaspăt ce conține nutrienți;
 • aromaterapia promovează sănătatea și starea de bine prin utilizarea esențelor pure distilate din plante și flori;
 • aerul rece este îndreptat către față menținând zona capului răcoroasă și reîmprospătată;
 • cromoterapia utilizează 2 culori primare din întregul spectru de culori, cu efect calmant, relaxant, dând o stare de bine.

Durata tratamentului pentru slăire Capsulă (Feng Shui): 45 minute

Efectele observate ale tratamentului pentru slăire Capsulă (Feng Shui): Studiile realizate și omologate au relevat rezultate anticelulită, slăbire, detoxifiere, reîntinerirea pielii, stimularea imunității, refacerea rezervelor energetice celulare

Prețul unei ședințe de tratament pentru slăire Capsulă (Feng Shui): 225 lei/ședința de 45 minute

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77