.

Slabit Liberty/Total

Tratament cu aplicare de alge micronizate + argila + gel termic cu rolul de a favoriza penetrarea activilor din algele pudra in profunzime, avand actiune lipolitica. Tratamentul se face la termocuverta cu o durata de 30 min. Efectul este de reducere a tesutului adipos, de eliminarea toxinelor si a apei in exces, de activare a circulatiei sangvine si de stimulare a lipolizei cu rezultate de pierdere in kilograme.       – Total  230 lei  45′

                                          – Liberty 210 lei  30′

 

.

 

Superfast

O combinatie de doua aparate – biostimulare + infrarosii. Biostimularea are ca particularitate complexul de unde ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime rezolvand un spectru larg de probleme. Infrarosiile au actiune de stimulare a circulatiei sangvine si de topire a tesutului gras. Durata tratamentului este de 40 minute. Rezultat de slabire si de eliminare a toxinelor.

280 lei  45′

.

 

Futura Ultra PRO ( Dreamshaper)

Un nou model, lider la nivel mondial in tratamente estetice profesionale non-invazive, aduce in plus un cod trofic compus din 66 de unde imbunatatind astfel efectul biostimularii. De asemenea, aparatul dispune de biocurenti identici curentilor din corpul uman si introduce Sistemul de Tehnologii Sincronizate cu Bio-Energie care ajuta la intinerire, prin noii transmitatori LUMI (Impulsuri Mioneuronale Luminoase Unificate). Noul sistem Ultratone ofera rezultate remarcabile in diminuarea celulitei, reducerea in centimetri si a kilogramelor in plus      345 lei      45′

.

 

Radiofrecventa si ultrasunete

So up – Aparat care combina intr-o metoda unica vacuumul sincron pentru ruperea fibrozitatilor, vacuumul continu pentru drenaj limfatic, RF, care stimuleaza metabolismul celular + US care permite fluidizarea si indepartarea grasimii + ser lipolitic + gel lipolitic + crema de final cu efect lipolitic. Tratamentul dureaza 50 minute. Are efectul de fluidizare a tesutului adipos, de remodelare a zonelor de interes, de scadere in centimetri inca de la prima sedinta.

Lipolitic – 390 lei       45′          

                                           Fermitate – 390 lei      35′

 

 

 

 

.

 

Techni SPA Advanced System

Tratament unic care face lipo-dermo-aspiratie actionand pe trei principii: MECANIC, pentru distrugerea fibrozitatilor + BIOLOGIC, prin dubla ionizare a gelului cu ajutorul caruia curentul galvanic ajuta la penetrarea ingredientilor activi in profunzime + STIMULARE pentru circulatia limfatica. Durata tratamentului este de 45 min. Are DUBLU efect de slabire, elimina toxinele si apa in exces. Rezultatele sunt centrate pe remodelare prin centimetri in minus inca de la prima sedinta, aspectul de „coaja de portocala” este diminuat, pielea ramane mai neteda, fara denivelari, si obtineti scadere in greutate.

                                          Tonifiere 270 lei  30′ 

.

 

Masaj Guinot Aromatic

Aromatic Minceur – Tratament manual care incepe cu masaj specific pentru defibrozarea tesutului adipos, cu miscari specifice pentru drenaj + ulei anticelulitc 20 min + impachetare la rece cu o masca + sauna 20 min. Tratamentul dureaza 40 min. Are efect de stimulare a arderilor de grasime si de eliminare a toxinelor cu rezultate pe remodelarea siluetei.

 Aromatic Minceur –   270 lei     50′

                                          Aromatic Fermette –  270 lei    50′

                                          Aromatic Gommant  –  270     30′

.

 

 

 

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhoette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in foarte scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.1, Sector 5, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr.200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77