Tratament pentru fermitate și tonifiere GUINOT TechniSPA

GUINOT TechniSPA este un tratament unic în lume, ce combină în același timp curentul galvanic, care ajută la penetrarea în profunzime, prin ionizare, a ingredienților din serul de fermitate, cu stimularea ce are rol de tonifiere a musculaturii și a pielii. Durata tratamentului este de 30-35 de minute.

GUINOT TechniSPA are efect de tonifiere musculo-cutanată, având ca rezultat o piele mai fermă, netedă cu o musculatură mai bine definită. Tratamentul favorizează mobilizarea grăsimilor instalate, neteziarea pielii și remodelarea siluetei. Dubla dermo lipo-aspirație asigură faptul că rezultatele tratamentului sunt sporite prin optimizarea pătrunderii și difuziei în piele a ingredientelor din serul activ.

Se începe prin aplicarea serului GUINOT pentru fermitate, cu efect de lifting al pielii. Apoi se continuă cu efectuarea protocolului de tratament TechniSPA printr-o serie de mișcări concentrate asupra zonelor cu probleme – în special pe coapse, abdomen, spate sau brațe – pentru a conferi fermitate și tonifiere țesuturilor. Difuzia de căldură constantă și continuă conferă corpului un moment de relaxare deosebit și o stare de bine sporită.

Tratamentul durează 30 de minute și sunt recomandate cure de 8 până la 12 ședințe de efectuare de 2 sau 3 ori pe săptămână și apoi câte 1-2 ședințe pe lună pentru întreținere.

guinot technispa

Efectele observate ale unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere GUINOT TechniSPA: în cadrul studiilor efectuate, efectele au fost de piele mai fermă, mai netedă și de musculatură mai bine definită

Prețul unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere GUINOT TechniSPA: 270 lei

Tratament pentru fermitate și tonifiere Biostimulare Ultratone Futura PRO

ultratone futura proCel mai performant aparat în domeniu care acționează prin biostimulare, având ca particularitate atât complexul de unde ultra-wave (cu acțiune rotativă la suprafață și elicoidală în profunzime cu rolul de a rezolva un spectru larg de probleme), cât și lumina bioptică cu efect de regenerare la nivel celular. Tratamentul durează 30 de minute. Efectele sunt de stimulare a fibroblastilor pentru îmbunătățirea fibrelor de colagen și elastină, obținându-se o piele mai fermă, cât și rezultate foarte bune de tonifiere musculară.

Ultratone Futura Pro este un tratament de stimulare bioptică, în care sunt combinate proprietățile energizante și cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea dată de curentul electric, pentru regenerare, slăbit, tonifiere, celulită, postnatal, detoxifiere, drenaj limfatic.

Prin biostimulare, ultrasunete şi microcurenţi, acest aparat combate toate problemele siluetei. Programele biosecvenţiale oferă o stimulare identică cu cea produsă în cadrul rezultatului fizic. Biostimularea elibereaza un plus total eficient intregului corp, stimuland fibra musculara si tesutul. Fiecare program a fost proiectat pentru a produce cele mai bune cicluri de exercitii potrivite fiecarui tratament dorit: slabire si remodelare, tonifiere, detoxifiere, antrenamente sportive.

Efectele observate ale unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere Biostimulare Futura PRO: fermitate mai bună a pielii și tonifiere musculară

Prețul unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere Biostimulare Futura PRO: 170 lei

Tratament pentru fermitate și tonifiere cu radiofrecvență și ultrasunete

So Up Fermitate este un aparat care combină într-o singură metodă vacuumul sincron și radiofrecvența (care stimulează metabolismul celular) cu ser de fermitate, gel de fermitate și cremă de final cu efect de fermitate. Tratamentul durează 50 de minute. Tratamentul cu radiofrecvență și ultrasunete So Up Fermitate are efect de simulare a fibroblastilor care produc colagen și elastină pentru redarea elasticității, având ca rezultat o piele mult mai fermă, mai netedă și fără denivelări, conform studiilor efectuate.

Efectele observate ale unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere cu radifrecvență și ultrasunete So Up Fermitate: fermitate mai bună a pielii și tonifiere musculară

Prețul unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere cu radifrecvență și ultrasunete So Up Fermitate: 345 lei

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77