.

Techni SPA

Tratament unic in lume ce combina in acelasi timp CURENTUL GALVANIC, care ajuta la penetrarea in profunzime, prin ionizare, a ingredientilor din serul de fermitate, cu STIMULAREA ce are rol de tonifiere a musculaturii si a pielii. Durata tratamentului este de 35 min. Are efect de tonifiere musculo-cutanata, avand ca rezultat o piele mai ferma, neteda cu o musculatura mai bine definita.

Techni SPA Tonifiere Advanced System  270 lei   30′

.

 

Keymodule 2

Actiune de endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care functioneaza pe manevra roll out – pentru FERMITATE. Are efect de stimulare a fibroblastilor, intarind reteaua de sustinere a fibrelor de colagen si de elastina. Tratamentul dureaza 35 minute. Pielea este tonifiata, ferma si fara denivelari.

219 lei   35′

.

 

Biostimulare Futura PRO

Cel mai performant aparat in domeniu care actioneaza prin biostimulare avand ca particularitate atat complexul de unde ultra-wave ( cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime cu rolul de a rezolva un spectru larg de probleme), cat si lumina bioptica cu efect de regenerare la nivel celular. Tratamentul dureaza 30 min. Efectele sunt de stimulare a fibroblastilor pentru imbunatatirea fibrelor de colagen si elastina, obtinandu-se o piele mai ferma, cat si rezultate foarte bune de tonifiere musculara.

170 lei     30′

 

.

 

Endermolab

O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie, care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care functioneaza pe manevra roll out – pentru FERMITATE. Are efect de stimulare a fibroblastilor, intarind reteaua de sustinere a fibrelor de colagen si de elastina. Tratamentul dureaza 35 minute. Pielea este tonifiata, ferma si fara denivelari.\

299 lei    35′

.

 

Oxidermoaspiratie

Oxi-Life – O terapie de oxiendodermie care actioneaza pe baza de vacuum continuu, vacuum secvential, oxiendodermie – infuzie de oxigen pur in tesutul cutanat care ajuta la penetrarea ingredientilor activi din concentratul de fermitate. Tratamentul dureaza 45 minute. Efectul este de oxigenare a tesutului si de stimulare a sintezei de colagen si elastina, astfel pielea devenind mai tonica, ferma si mai elastica.

325 lei   45′

.

 

Radiofrecventa si ultrasunete

So Up Fermitate – Aparat care combina intr-o metoda vacuumul sincron + RF (care stimuleaza metabolismul celular) + ser fermitate + gel fermitate + crema de final cu efect fermitate. Tratamentul dureaza 50 minute. Are efect de stimulare a fibroblastilor care produc colagen si elastina pentru redarea elasticitatii avand ca rezultat o piele mult mai ferma, neteda si fara denivelari.

390 lei    35′

 

Masaj Guinot Aromatic

Aromatic Fermete – Tratament manual care incepe cu masaj specific pentru stimularea elastinei si a colagenului, cu miscari specifice pe grupele musculare + ulei Fermete cu o durata de 20 minute + impachetare la rece cu o masca sauna 20 minute. Tratamentul dureaza 40 min. Are efect de stimulare a elastinei si colagenului din structurile pielii, rezultatul fiind de tonifiere cutanata.

Aromatic Fermete    270 lei   50 ‘

.

 

 

 

 

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhoette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in foarte scurt timp.

Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.1, Sector 5, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr.200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77