#Silhouette20 #Discount

New Face – Expert Peeling & Cronosderm

De 20 de ani alături de tine! Sărbătorim două decenii de activitate împreună cu pacientii noștri, așa că în lunile ianuarie și februarie îți propunem două oferte de neratat. 

Ai 30% reducere la serviciile faciale New Face, asta pentru că știm cât de important este să arăți și să te simți bine, iar un ten curățat, hidratat și sănătos este un pas important. Îți propunem achiziționarea pachetelor Expert Peeling și Cronosderm la prețuri imbatabile pentru a ne bucura împreună de aniversarea Silhouette Medical Beauty. În perioada sezonului rece, tenul este expus la factori externi care pot să lase urme nedorite, așa că ne-am gândit la toate.

Vii la Silhouette Medical Beauty și beneficiezi de 6 ședințe de Expert Peeling, un tratament care curăță fața în profunzime, lăsând-o hidratată și impecabilă. Vestea bună este că, această reducere de 30% pe care am pregătit-o scade suma totală de la 2.220 RON la 1.554 RON. Iar asta nu e tot - pentru că vrem ca toți clienții noștri să fie răsfățați, pe lângă discount, mai avem încă un cadou surpriză în valoare de 500 RON. ?️

Un alt tratament esențial pentru o piele catifelată și complet regenerată este Cronosderm. Un tratament inovator, Cronosderm are rezultate imediate, astfel că, după doar câteva zile, oglinda îți va surâde. Piele obosită și laxa, cuperoză, cicatrici, pete hiperpigmentare, vergeturi și probleme ale scalpului, toate vor fi ameliorate și chiar rezolvate. Deoarece ne pasă, nu am uitat de un discount pe măsura așteptărilor tale, așa că uită de prețul de 1.520 RON pentru 4 ședințe. Plătești doar 990 RON și te bucuri de încă un cadou-surpriză în valoare de 500 RON. ?️

La Silhouette Medical Beauty găsești același entuziasm și aceeași pasiune. Suntem dedicați în totalitate muncii noastre și livrăm rezultate încântătoare. Accesează ofertele lunii!

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157