Cu Silhouette Beauty Card te bucuri de îngrijire profesională pentru tenul și silueta ta în fiecare lună, timp de un an întreg, la un pret extrem de avantajos, cu peste 50% DISCOUNT.

 

12 tratamente faciale și 12 tratamente corporale, care te vor ajuta să obții un ten sănătos, întinerit, și o siluetă remodelată și tonifiată.

În baza cardului sunt disponibile 4 tehnologii (AquaPure, LPG Endermolift, Guinot TechniSpa si SoUp)  care înglobează diverse tipuri de tratament ce acoperă toate nevoile de îngrijire a tenului și de remodelare a siluetei. Așadar, în funcție de obiectivele tale de frumusețe, specialiștii nostri vor determina planul tău personalizat de tratamente, unul facial și unul corporal pentru fiecare lună.

În plus, pe toată perioada de valabilitate a cardului, ai 10% DISCOUNT la toate celelalte servicii și produse Silhouette.

 


 

Endermolift, unic în lume ca tehnologie, este un tratament care stimulează sinteza naturală de acid hialuronic, colagen și elastină prin masaj țintit efectuat cu  Flapsuri Pulsante Motorizate. În urma tratamentului pielea devine suplă, fermă, ridurile sunt vizibil diminuate, iar trăsăturile pielii sunt redefinite. Tratamentul poate fi personalizat în funcție de sexul pacientului și obiectivul său principal de înfrumusețare, fiind disponibile până la 8 variante de tratament cu focus pe: detoxifiere, luminozitate, zona ochilor, ochi și buze, anti-aging și redensificare, anti-aging și fermitate, anti-aging și remodelare sau decolteu și bust.

 


 

 

AquaPure este soluția completă pentru a ajuta tenul să renască. Tratamentul acoperă toate nevoile de îngrijire și re-echilibrare a dermei prin: exfoliere și extracție blândă, hidratare profundă prin infuzie de acid hialuronic și ingredienți bogati in antioxidanti, relaxare și regenerare a celulelor pielii printr-un boost de colagen și elastină, estomparea ridurilor fine si redarea fermitatii prin termostimulare rece/cald, cat si prevenirea și grăbirea procesului de vindecare al acneei.

 


 

Guinot TechniSpa este un tratament revoluționar cu rezultate exceptionale de slabire, anticelulita, fermitate si drenaj datorita actiunii simultane a trei tehnologii de actiune fizica ( dubla dermo-lipo-aspiratia, dubla ionizare si efectul termic) si a ingredientilor activi specifici. Tehnologia unica TechniSpa se prezinta sub forma a 4 tratamente personalizabile in functie de nevoile fiecarui pacient: tratament de slabire si anticelulita, tratament de slabire pentru zone specifice, tratament pentru fermitate si tratament de drenaj pentru picioare usoare.


 

SoUp este un tratament pentru remodelare corporala si imbunatatirea calitatii pielii care combina vacuumul sincron cu radiofrecventa si ultrasune, prin care se stimuleaza natural metabolismul celular. Poți alege dintre două tipuri de tratament SoUp: lipolitic sau fermitate, în funcție de nevoile corpului tău. SoUp lipolitic fluidizeaza tesutul adipos avand efect de remodelare a zonelor de interes, scadere in centimetrii si anticelulita, iar tratamentul SoUp fermitate simuleaza fibroblastii care produc colagen și elastină pentru redarea elasticității, având ca rezultat o piele mult mai fermă, tonifiata si netedă.

 


Anul acesta fii în cea mai bună formă a ta! Silhouette Beauty Card îți oferă consultație de specialitate și plan de tratament personalizat, ședinte lunare de înfrumusețare și de remodelare corporală, rezultate eficiente și de lungă durată și 10% Discount la toate produsele și serviciile Silhouette. Toate acestea cu doar 4190 lei pe an, respectiv 350 lei pe lună.

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77