So Up

So Up

Program simplu și confortabil pentru slăbire, drenaj și pentru o piele mai fermă

So Up 

Silhouette îți propune un program simplu și confortabil pentru slăbire, drenaj și pentru un corp mai ferm – SoUp Perfect Body!

SoUp este un tratament complet, nu doar un aparat. Specialiștii noștri îl recomandă pentru o remodelare bazată pe stimularea metabolismului și reactivarea unor procese naturale prin care poți ajunge la forma fizică în care te simți cel mai bine și poți scăpa de celulită. Poți alege dintre două tipuri de tratament SoUp: lipoliză sau fermitate, în funcție de nevoile corpului tău. Vom diagnostica și stabili împreună varianta ideală și te vei bucura de rezultate încă de la prima ședință.
Descoperă puterea tratamentului SoUp pentru silueta ta!

Tratamente de remodelare corporală și anticelulitic cu radiofrecvență și ultrasunete

SoUp Lipolitic este un aparat care combină într-o metodă unică vacuumul sincron pentru ruperea fibrozităților, vacuumul continuu pentru drenajul limfatic, radiofrecvența, care stimulează metabolismul celular și ultrasunetele care permit fluidizarea și îndepărtarea grăsimii. La acestea se adaugă ser lipolitic, gel lipolitic și cremă de final cu efect lipolitic. Tratamentul durează 50 de minute. Tratamentul are efectul de fluidizare a țesutului adipos, de remodelarea a zonelor de interes, de scădere în centimetri încă de la prima ședință.

Durata unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală So Up Lipolitic: 50 minute;

Efectele observate ale unei ședințe de tratament anticelulitic și de remodelare corporală SoUp Lipolitic: stimularea sintezei de colagen și elastină, tonifiere, fermitate, elasticizare.

Tratament pentru fermitate și tonifiere cu radiofrecvență și ultrasunete

SoUp Fermitate este un aparat care combină într-o singură metodă vacuumul sincron și radiofrecvența (care stimulează metabolismul celular) cu ser de fermitate, gel de fermitate și cremă de final cu efect de fermitate. Tratamentul durează 50 de minute. Tratamentul cu radiofrecvență și ultrasunete So Up Fermitate are efect de simulare a fibroblastilor care produc colagen și elastină pentru redarea elasticității, având ca rezultat o piele mult mai fermă, mai netedă și fără denivelări, conform studiilor efectuate.

Durata unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere cu radifrecvență și ultrasunete SoUp Fermitate: 50 minute;

Efectele observate ale unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere cu radifrecvență și ultrasunete SoUp Fermitate: fermitate mai bună a pielii și tonifiere musculară.

Fă o programare