.

Tratament Nail SPA

Este un sistem complex de ingrijire a unghiilor care tinteste cele trei mari probleme: unghii exfoliate, unghii subtiri si moi si unghiile normale care pot deveni casante. Dupa un diagnostic al unghiei se alege linia specifica care ajuta la rezolvarea problemei, prin uleiuri esentiale si aromaterapie oferind beneficiul unor rezultate remarcabile. Aceasta procedura are grija de unghii indiferent de anotimp si indiferent de problema unghiei.

.

 

Tratament Pedix

Pedichiura SPA care ofera un tratament complet de ingrijire a picioarelor, dar si a unghiilor si a cuticulelor cu ajutorul substantelor active si a ingredientilor naturali. Tratament pentru picioare cu probleme, care se adreseaza in special persoanelor care au bataturi si calozitati. Dureaza 50 de minute.

 

.

Manichiura CND Shellac

Se aplica lac de unghii UV, care este o combinatie de oja – gel, denumita si oja „permanenta”. Se aplica pe unghia curatata oja – gel cu avantajul de a se usca intr-un minut la lampa cu raze UV, avand la final o stralucire mai intensa si o rezistenta mult mai mare decat oja normala, care poate sa ajunga pana la trei saptamani. Unghiile vor fi mult mai curate si ingrijite pe o perioada mult mai mare.

.

 

 

Pedichiura SND Shellac

Dupa curatarea unghiei se aplica oja Shelack, se usuca la lampa cu raze UV, care nu dureaza mai mult de un minut. Unghiile vor arata mult mai stralucitoare si mai ingrijite pe o perioada de timp mai indelungata, cu o rezistenta de pana la trei saptamani.

.

 

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77