Ce este Vivace

VIVACE este o noua tehnologie avansata de microneedling care foloseste radiofrecventa dubla fractionata pentru stimularea productiei naturale de colagen. Rezultatele acestei proceduri minim invazive constau in redarea fermitatii conturului fetei, estomparea ridurilor, tratarea acneei si a cicatricilor postacneice cat si minimizarea porilor. Calitatea pielii este vizibil imbunatatita inca de la prima procedura.

Cum functioneaza tratamentul Vivace

Aparatul folosit în tratamentul Vivace are 2 capete: unul cu lumină roșie și un altul cu lumină albastră.

  • Capătul cu lumină roșie determină stimularea sintezei fibrelor de colagen de la nivelul epidermei. Efectul: regenerarea pielii, lifting facial și riduri vizibil reduse. Micro-acele în numar de 36 pătrund în profunzime, generând apariția unor microcanale – acest lucru stimulează acea cascadă inflamatorie la nivelul dermei care, ulterior, se calmează și . Se foloseste in caz de ten matur, cicatrici si vergeturi.
  • Lumina albastră are efect antibacterian, acționând asupra bacteriilor responsabile de formarea acneei (Propionium bacterium acnes) cu efect de sterilizare cutanată. Se folosește în cazul pielii afectate de acnee sau ten seboreic sau pori dilatați.

Cum decurge tratamentul

In urma consultatiei, veti stabili un plan de tratament impreuna cu specialistul Silhouette -fie o unica sedinta pentru un boost de revigorare, fie 2-3 tratamente la distanta de 4-6 saptamani pentru o rejuvenare completa si de durata.
O sedinta dureaza 40 de minute, la care se adauga cele 20 de minute dinaintea tratamentului, in care crema anestezica isi face efectul.
La finalul procedurii vi se va aplica o masca de fata cu efect calmant, si este ideal sa nu va machiati timp de cel putin 6 ore.
Efectele sunt vizibile imediat, se amelioreaza in timp si dureaza pana la 6 luni, de la persoana la persoana. Repetarea procedurii conform schemei de tratament asigura mentinerea indelungata a rezultatelor.

Înainte și după procedura VIVACE

Cat costa tratamentul Vivace

1 zona (barbie/pometi/frunte/ochi/buze) 790 lei
Vivace Față 1350 lei
Vivace Față + Gât 1880 lei
Vivace Față + Gât + Decolteu 1980 lei

Buevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, București

0727 225 157

Strada Sergent Anghel Gheorghe Nr.4, Sector 1, Bucuresti

0727 225 158

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77