vivaceCe este VIVACE?
VIVACE este sistemul de remodelare a pielii, alimentat de RF (Radiofrecventa) Invaziv Fracționata, cu electrozi Microneedle placați cu aur, care oferă cele mai bune rezultate atunci când se aplică:

  • RF 1Mhz RF pentru ridurile fine
  • 2Mhz RF pentru pori și cicatricile lăsate de acnee

 

Tratamentul se bazează pe Radiofrecvență fracționată cu rol de lifting și regenerare a pielii. Această metodă este folosită pentru a diminua ridurile, pentru a trata acneea și cicatricile postacneice, pentru a reduce aspectul de pori vizibili/ măriți sau pentru a trata vergeturile (tratament cunoscut drept Vivace pentru fermitate).

Tratament Radiofrecventa Faciala Vivace Silhouette

Tratament Radiofrecvență Faciala Vivace în centrele Silhouette

Cum funcționează tratamentul cu radiofrecvență VIVACE?

Aparatul folosit în tratamentul Vivace are 2 capete: unul cu lumină roșie și un altul cu lumină albastră.

  • Capătul cu lumină roșie determină stimularea sintezei fibrelor de colagen de la nivelul epidermei. Efectul: regenerarea pielii, lifting facial și riduri vizibil reduse. Micro-acele în numar de 36 pătrund în profunzime, generând apariția unor microcanale – acest lucru stimulează acea cascadă inflamatorie la nivelul dermei care, ulterior, se calmează și . Se foloseste in caz de ten matur, cicatrici si vergeturi.

Lumina albastră are efect antibacterian, acționând asupra bacteriilor responsabile de formarea acneei (Propionium bacterium acnes) cu efect de sterilizare cutanată. Se folosește în cazul pielii afectate de acnee sau ten seboreic sau pori dilatați.

Se recomandă aplicarea unei serii de maxim 6 ședințe, cu frecvență de 1 ședință/lună.

Un studiu realizat în 2009 pe 37 de persoane a dezvăluit un rezultat impresionant legat de tratamentul cu radiofrecvență microneedling: peste 80% dintre participanți au observat o schimbare reală pe pielea lor, mai exact o îmbunătățire a aspectului pielii cu cicatrici post-acneice.


Cât de sigur este tratamentul VIVACE pentru tenul tău?

VIVACE este aprobat de US FDA (U.S Food and Drug Administration), MDD CE (The Medical Devices Directive) si KFDA (Korea Minsstry of Food and Drug Administration), care este extrem de important in climatul de reglementare din ce in ce mai strict. Pentru confortul tau Vivace are un design Simplu, Fara Durere, Mai putin timp de intrerupere si un tratament non-chirurgical, in care puteti sa reveniti la activitatile normale in aceiasi zi.

Cât costă tratamentul microneedling VIVACE ?

Vivace Facial Total 1350 lei
Vivace Față + Gât 1800 lei
Vivace Fermitate (Vergeturi) 460 lei