.
.
 

Slabit Liberty/Total

Tratament cu aplicare de alge micronizate + argila + gel termic cu rolul de a favoriza penetrarea activilor din algele pudra in profunzime avand actiune lipolitica. Tratamentul se face la termocuverta cu o durata de 30 de minute. Efectul este de reducere a tesutului adipos, de eliminarea toxinelor si a apei in exces cu rezultate bune de pierdere in kilograme.   –   230 lei

.

 

 

Superfast

O combinatie de doua aparate – biostimulare + infrarosii. Biostimularea care are ca particularitate complexul de unde ultra-wave cu actione rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime avand rolul de a rezolva un spectru larg de probleme + infrarosiile cu actiune de stimulare a circulatiei sangvinice si de topire a tesutului gras. Durata tratamentului este de 40 de minute. Rezultat de slabire de eliminare a toxinelor.

.

 

 

Keymodule 2

Actiune de endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Durata este de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri.   –    210 lei

.

 

 

Endermolab

O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Tratamentul are o durata de 35 de minute. Efectul este de stimulare a lipolizei, de stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri.   –    299 lei

.

 

 

Biostimulare Futura

Cel mai performant aparat in domeniu care actioneaza prin biostimulare avand ca particularitate atat complexul de unde ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime cu rolul de a rezolva un spectru larg de probleme, cat si lumina bioptica cu efect de regenerare la nivel celular. Tratamentul dureaza 30 de minute. Efectele sunt de detoxifiere, de pierdere in centimetri, cu rezultate bune in pierderea kilogramelor.

.

 

 

So up

So up – Aparat care combina intr-o metoda unica vacuumul sincron pentru ruperea fibrozitatilor, vacuumul continu pentru drenaj limfatic, RF, care stimuleaza metabolismul celular + US, care permite fluidizarea si indepartarea grasimii + ser lipolitic + gel lipolitic + crema de final cu efect lipolitic. Tratamentul dureaza 50 de minute. Are efectul de fluidizare a tesutului adipos si de scadere in centimetri inca de la prima sedinta.

.

 

 

Liposonix tratament Avansat

Liposuctie ultrasonica non-invaziva ce distruge permanent tesutul adipos subcutanat de pe zona de lucru intr-o singura sedinta. Tratamentul dureaza 1 ora. Are efectul de distrugere permanenta a tesutului adipos cu rezultate extraordinare in resculptarea formelor printr-o silueta remodelata cu forme suple.

.

 

 

Reaction Viora tratament Avansat

Tratament care se bazeaza radiofrecventa cu multiple lungimi de unde combinate cu vacuum terapie cu efect de stimularea a drenajului limfatic, activarea circulatiei sangvine. Dureaza 60 de minute. Efectul de remodelare pe zona de interes are rezultate bune in centimetri minus.

 

 

.

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77