.
 .

Biostimulare Futura

Cel mai performant aparat in domeniu care actioneaza prin biostimulare avand ca particularitate atat complexul de unde ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime cu rolul de a rezolva un spectru larg de probleme, cat si lumina bioptica cu efect de regenerare la nivel celular. Tratamentul dureaza 30 de minute. Are efect de stimulare a fibrelor musculare cu rezultate bune in tonifierea musculara, tonifierea cutanata, cresterea si conturarea masei musculare.

.

 

So up fermitate

Aparat care combina intr-o metoda vacuumul sincron+ RF, care stimuleaza metabolismul celular + ser fermitate + gel fermitate + crema de final cu efect de fermitate. Tratamentul dureaza 50 de minute. Are efect de stimulare a fibroblastilor care produc colagen si elastina pentru redarea elasticitatii avand ca rezultat o piele mult mai ferma si mai intinsa.

.

 

Keymodule 2

Actiune de endermologie care se bazeaza pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care functioneaza pe manevra roll out – pentru FERMITATE. Are efect de stimulare a fibroblastilor, intarind reteaua de sustinere a fibrelor de colagen si de elastina. Tratamentul dureaza 35 de minute. In urma tratamentului pielea va fi mai intinsa si mai tonifiata.

.

 

Endermolab

O noua revolutie tehnologica care actioneaza prin intermediul rolelor motorizate care functioneaza pe manevra roll out pentru fermitate si tonus cutanat. Are efect de stimulare a fibroblastilor, intarind reteaua de sustinere a fibrelor de colagen si elastina. Tratamentul are ca rezultat o piele tonifiata, pe zona tintita. Dureaza 35 de minute.

.

 

Aromatic Fermitate

Tratament manual care incepe cu masaj specific pentru stimularea elastinei si a colagenului, cu miscari specifice pe grupele musculare + ulei fermete cu o durata de 45 de minute. Are efect de stimulare a sintezei de colagen si elastina cu rezultate bune pe fermitate, pentru o piele mai intinsa si tonica.

 

.

 

Techni SPA

Tratament unic in lume ce combina curentul galvanic care ajuta la penetrarea ingredientilor activi din serul de fermitate prin ionizare, impreuna cu stimularea care are rolul de a tonifia musculatura si pielea. Durata tratamentului este de 35 de minute. Are efect de tonifiere musculo-cutanata, avand ca rezultat o piele mai ferma, neteda cu o musculatura mai bine definita.

.

 

Reaction Viora aparat medical

Tratament care se bazeaza pe radiofrecventa cu multiple lungimi de unde combinate cu vacuum terapie cu efect de stimularea a drenajului limfatic si de stimulare a fibroblastilor. Dureaza 60 de minute. Rezultatul este obtinerea fermitatii cutanate pe zona de interes pentru o piele mult mai intinsa si fara denivelari.

 

 

.

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77