Centrele de Slabire si Infrumusetare Silhouette iti pun la dispozitie cele mai moderne si non-invazive terapii care vin sa imbunatateasca aspectul corpului si al pielii tale prin reducerea celulitei si remodelarea siluetei. Combinand tehnologia de ultima generatie cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale aceste tratamente au rezultate uimitoare intr-un timp foarte scurt, fara sa provoace nici un fel de durere.

In continuare iti prezentam pe scurt cele mai eficiente tratamente de slabire si remodelare corporala:

Ultraformer III este un tratament non-invaziv care ofera intr-o singura sedinta rezultate spectaculoase care se pot mentine pana la 1 an. Acesta foloseste energie focusata de inalta intesitate pe baza de ultrasunete ce poate fi aplicata pe orice zona a corpului. Rezultatele de lifting, fermitate, reducere a ridurilor si remodelare corporala  sunt impresionante.

Pret sedinta: 2475 lei


Guinot Slim Logic

Patru pasi: exfoliere, masaj, impachetari cu efect de sauna si aplicarea produsului tratament care vor reda echilibrul metabolismului cellular. Rezultatele acestui tratament constau in reducerea rontunjimilor nedorite si atenuarea aspectului de coaja de portocala.

Pret sedinta: 330 lei


 

Liberty – Slim & Fit Body Treatment

Terapie care presupune impachetari cu alge micronizate, argila si gel termic in zona abdomenului, solduri, coapse si picioare cu rolul de a favoriza penetrarea activilor in profunzime, avand actiune lipolitica. Este recomandat celor care isi doresc sa slabeasca peste 5 kg si la care excesul adipos este repartizat uniform. Tratamentul se face la termocuverta cu o durata de 30 min.

Pret sedinta: 210 lei


 

DreamShaper

Este un tratament anticelulitic cu efect de slabire care are la baza un sistem unic de tehnologii sincronizate cu bioenergie. Este destinat atat pentru partea corporala cat si pentru cea faciala si are ca rezultat reducerea tesutului adipos si a retentiei de apa cat si diminuarea gradului de celulita.

Pret sedinta: 345 lei


Clatuu (crioterapie)

Prin actiunea sa, CLATUU remodeleaza corpul, atacand si eliminand definitiv depozitele de grasime nedorite, intr-o singura sedinta. Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C iar grasimea se elimina in mod natural prin intermediul metabolismului lipidic. Sistemul controlat de racire al CLATUU are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime. Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.

Pret zona: 1755 lei


Luna aceasta Silhouette iti ofera 10% discount la toate tratamentele de slabire si tonifiere. Programeaza-ti o vizita intr-unul dintre centrele noastre si vino sa iti pregatesti silueta pentru vara alaturi de specialistii nostri!

Bulevardul Regina Maria Nr.1,  Bucuresti

 0727 225 157

Calea Dorobanti Nr.200, Bucuresti

0727 225 158