Tratament CLATUU cu Efect de Criolipoliză

Conform studiilor efectuate, prin actiunea sa, tratamentul de remodelare corporală cu efect de criolipoliză CLATUU atacă și elimină definitiv depozitele de grăsime nedorite, într-o singură ședință. Din feedback-ul clienților, știm că procedura nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare.

Studiile arată că tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C iar grăsimea se elimină în mod natural prin intermediul metabolismului lipidic. Din feedback-ul pacienților, reiese că pacientul nu simte durere și nici frig. Odată distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenerează, rezultatul menținându-se timp îndelungat. Sistemul controlat de răcire al CLATUU are rezultate pe termen lung, îmbunătățind fermitatea pielii și textura sa, remodelând corpul și reducând depozitele de grăsime. Din studiile noastre reiese că efectul este vizibil la 3 săptămâni de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instalează la 12 saptamani de la realizarea procedurii.

Ce este tratamentul cu efect de criolipoliză CLATUU și cum funcționează?

CLATUU este un tratament corporal de liposucție non-invazivă realizată prin procesul de criolipoliză ce elimină definitiv grăsimea nedorită de pe abdomen, talie, coapse, spate, brate, zona de deasupra genunchilor.

Funcționează pe principiul de criolipoliză = reducerea numărului de celule adipoase prin procesul de moarte celulară programată (apoptoza). Apoptoza este procesul prin care celulele declanșează procesul de autodistrugere ca răspuns la un anumit semnal (în cazul tratamentului CLATUU este vorba despre răcirea țesutului până la maxim -9 grade, existând 4 nivele posibile de temperatură). Celulele adipoase care au inițiat procesul de apoptoza vor fi atacate de către macrofage care le vor digera și le vor elimina prin urină și materii fecale. Sucțiunea țesutului se realizează cu presiune de până la 50kPa, existând 4 nivele de sucțiune.

Conform studiilor, rezultatele se văd începând cu 30 de zile, cu rezultatul maximal la 3 luni după tratament

Aparatul prezintă 2 manipoli care pot fi aplicați concomitent. Manipolii sunt de 2 feluri: flat type care este folosit pentru zonele cu țesut adipos redus (brațe superioare, zona de deasupra genunchilor) sau wing type care este folosit pentru zonele cu țesut adipos bogat (abdomen, spate, flancuri). Zonele de aplicare sunt: abdomen, flancuri, coapse intern, coapse extern, regiune subfesieră, spate, zona sutienului, regiune superioară brațe, zona de deasupra genunchilor.

Manipolii nu sunt aplicați direct pe piele, ci prin intermediului unui pad care conține un gel care are rolul de a proteja piele de efectele inghetului. Se aplică manipolul, care trebuie să rămână nemișcat pe toată perioada tratamentului pentru a nu prinde aer intre manipol și piele.

Durata tratamentului este de 60 minute. După 60 de minute, manipolul se va desprinde și este îndepărtat. Operatorul va practica masaj la nivelul zonei de lucru timp de 5 minute după desprinderea manipolului și aplicare de prosoape încălzite. Durerea se simte în primele 5 minute ale tratamentului, după care aceasta devine de nivel tolerant. Post-tratament (următoarele 7 zile), pacienta poate avea senzație de amorțeală și durere la nivelul zonei de aplicare, uneori pot rămâne și echimoze la acest nivel.

Cât costă tratamentul de remodelare corporală cu efect de criolipoliză CLATUU?

Tratamentul CLATUU poate fi aplicat pe mai multe zone unde există depozite de grasime: barbie, abdomen, coapse, spate, zona lombară, brațe sau pe zona de deasupra genunchilor.

Preț / 1 tratament bărbie – 1290 lei

Preț/ 2 tratamente bărbie (sau repetare la o lună) – 2060 lei

Preț/ 1 zonă corp = 1750 lei

Preț/ 2 zone corp (sau repetare pe aceeasi zonă) –  3100 lei

Preț/ 3 zone corp (sau repetare pe aceeași zonă) – 4400 lei

 

Avantajele tratamentului cu efect de criolipoliză CLATUU:

  • tratamentul de remodelare corporală CLATUU este non-invaziv;
  • procedură este nedureroasă și nu necesită timp de recuperare;
  • o ședință durează 60 de minute;
  • remodelează corpul și reduce depozitele de grăsime într-o singură ședință.

 

Programează-ți chiar acum o vizită într-unul dintre centrele Silhouette și bucură-te de rezultate cât mai curând!

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, București

0727 225 157

Strada Sergent Anghel Gheorghe Nr.4, Sector 1, Bucuresti

0727 225 158

CONTACTEAZA-NE!

Poti contacta Centrul Silhouette pe care il preferi, Unirii sau Dorobanti, telefonic (0727225157 or 0727225158) sau completand formularul de mai jos. Te rugam sa incluzi numele tau, adresa de email, numarul de telefon si detalii despre ce tratamente iti doresti sa urmezi la Silhouette sau, pur si simplu, cu ce anume iti doresti sa te ajutam. Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Centrul UNIREA

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Regina Maria Nr.14, Sector 4, Bucuresti
0727 225 157
Centrul DOROBANTI

INFORMATII DE CONTACT

Calea Dorobanti Nr. 200, Sector 1, Bucuresti
0727 225 158
021 231 89 77