Thermage, procedura care inlocuieste lifting-ul

27 Apr 2023

2776

Dermato-estetică

Thermage, procedura care inlocuieste lifting-ul

Thermage este o procedura neinvaziva care utilizeaza energia de radiofrecventa pentru a reda fermitatea pielii. Este un tratamentul ideal pentru cei care cauta o modalitate nechirurgicala de a reduce semnele imbatranirii, cum ar fi pielea lasata si ridurile.

Ce este Thermage?

Thermage este o procedura nechirurgicala, nonvaziva, care utilizeaza energia de radiofrecventa pentru a stimula productia de colagen in piele. Colagenul este o proteina care ajuta la mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii. Pe masura ce imbatranim, productia de colagen scade, ceea ce duce la slabirea pielii si la aparitia ridurilor. Thermage functioneaza prin incalzirea straturilor profunde ale pielii, ceea ce determina contractarea si strangerea fibrelor de colagen. Acest lucru are ca rezultat un aspect mai tanar si mai intinerit.

Cum se realizeaza tratamentul Thermage?

Thermage functioneaza prin utilizarea unui dispozitiv care furnizeaza energie de radiofrecventa la nivelul pielii. Dispozitivul foloseste un varf special care incalzeste straturile profunde ale pielii, mentinand in acelasi timp suprafata rece. Acest lucru ajuta la protejarea stratului exterior al pielii impotriva deteriorarii.

Caldura produsa de energia de radiofrecventa face ca fibrele de colagen sa se contracte si sa se stranga, ceea ce stimuleaza productia de colagen nou. Rezultatul este o piele mai ferma, mai neteda, cu mai putine riduri si linii fine.

Tratamentul dureaza de obicei intre 45 de minute si o ora, in functie de marimea zonei de tratament. Nu exista timp de repaus dupa procedura, iar majoritatea persoanelor se pot intoarce imediat la activitatile lor normale.

Care sunt beneficiile Thermage?

Thermage are mai multe beneficii pentru cei care doresc sa obtina un lifting vizibil la nivelul fetei si corpului:

  • Non-invaziv: Thermage este o procedura nechirurgicala, ceea ce inseamna ca nu exista taieturi, cusaturi sau timp de recuperare. Acest lucru o face o alegere ideala pentru cei care doresc sa evite interventiile chirurgicale, fie de teama, fie din cauza costurilor ridicate.
  • Sigur: Thermage a fost aprobat de FDA pentru tratamentul ridurilor si a pielii lasate. Este un tratament sigur si eficient pentru zona fetei, gatului si corp.
  • Reada fermitatea pielii: Thermage stimuleaza productia de colagen, ceea ce poate reda fermitatea pielii.
  • Reduce ridurile si liniile fine: Thermage poate reduce aspectul ridurilor si al liniilor fine, in special in jurul ochilor, gurii si fruntii, dar si pentru zona feselor, coapselor, bratelor etc

 

Clinica Silhouette Medical Beauty are tehnologia disponibila pentru realizarea tratamentului Thermage, fiind facut de medici cu experienta si care au o abordare multidisciplinara. Vei fi uimita de rezultatele pe care le ofera. Contacteaza-ne pentru o programare.

 

*Procedura se face 1 dată pe an, în funcție de condiția și rezultatul pe care dorește pacientul să îl obțină.

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.