Ofertă Epilare Definitivă cu Laser

01 Feb 2024

4529

Ofertă Epilare Definitivă cu Laser

Îți dorești o piele catifelată, fără grija firelor de păr și fără să stai constant cu grija că trebuie să te epilezi? Este momentul să începi ședințele de epilare definitivă! Alege sistemul Duetto, ce integrează Quanta Lasers, Alexandrite și Nd:YAG, fiind astfel unul dintre cele mai performante lasere de pe piață. 

Laserul Duetto este eficient pe toate tipurile de piele și de păr, inclusiv pe cel deschis la culoare. În plus, sistemul Duetto permite epilarea în orice anotimp, inclusiv dacă ai pielea bronzată. Spre deosebire de alte tipuri de lasere, cu sistemul Duetto este necesară doar o singură trecere pe piele, procedura fiind rapidă și sigură. Ai nevoie de 4-8 ședințe pentru a distruge foliculul pilos, rezultatele fiind progresive. 

Profită acum de oferta noastră pentru epilarea definitivă și bucură-te de o piele fină pe termen lung! Alege pachetul de care ai nevoie și programează-te*: 

  • 6 ședințe axilă – 899 de lei (150 de lei/ședință), redus de la 1.080 lei
  • 6 ședințe inghinal total – 1.375 lei (229 de lei/ședință), redus de la 1.900 lei
  • 6 ședințe picioare total - 2.800 lei (466 de lei/ședință) 

Nu rata ocazia de a scăpa definitiv de părul nedorit, fără efortul de a te epila constant! Programează-te!

*Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, la medicii selectați și nu se cumulează cu alte oferte/discounturi disponibile în clinici.

 

Solicită programare pentru această ofertă