Ofertă Criolipoliză & Mezoterapie

01 Feb 2024

2198

Ofertă Criolipoliză & Mezoterapie

Ai ținut dietă, ai făcut sport, dar în anumite zone țesutul adipos s-a încăpățânat să reziste, iar celulita este în continuare vizibilă? Ce soluții ai pentru a avea silueta mult visată? Criolipoliza și mezoterapia!

Criolipoliza este o procedură non-invazivă, recomandată atât femeilor, cât și bărbaților, celor care doresc să slăbească localizat și au un strat de țesut adipos încăpățânat. Prin criolipoliză țesutul adipos este înghețat la -9°C, iar celulele grase sunt dezintegrate. Efectele sunt rapide, primele rezultate fiind vizibile după 3 săptămâni, cu rezultate maxime la 3 luni.

Mezoterapia este o procedură minim-invazivă, care ajută atât la slăbirea localizată, precum și la redobândirea fermității pielii și la reducerea celulitei. În timpul tratamentului este injectat intradermic un cocktail de substanțe active (vitamine, aminoacizi, enzime, minerale și extracte de plante). Aceste substanțe au dublu rol asupra țesuturilor: topesc excesul de grăsime prin stimularea lipolizei (distrugerea celulelor adipoase) și facilitează microcirculația și drenajul limfatic, având efect regenerator prin stimularea sintezei de colagen și elastină.  

Tratamentul este unul personalizat, numărul de ședințe necesare fiind calculat în funcție de stratul de țesut adipos și de gradul de celulită.

Începe acum transformarea corporală și ai HAPPY DAY cu 30%* reducere la:

  • Criolipoliză – 1.350 lei ședința, de la 1.930 lei, pentru programările DOAR în zilele de MARȚI
  • Mezoterapie,– 490 lei ședința, de la 700 lei/ședința, la pachetul de 4 ședințe, pentru programările din toate zilele de luni

*Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, la medicii selectați, până la data de 31 mai.

Solicita programare pentru aceasta oferta

Alegeti Centrul