Ofertă Sculptra

01 Feb 2024

7244

Ofertă Sculptra

Odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de colagen din piele scade rapid, ducând la pierderea elasticității și fermității. Din fericire, soluțiile estetice moderne îți vin în ajutor pentru a-ți menține tenul ferm și tânăr cât mai mult timp. Sculptra este un tratament anti-aging de ultimă generație, care stimulează sinteza colagenului și reface structura pielii, oferindu-ți un efect de lifting facial cu aspect natural, fără a volumiza. Principalul său ingredient, acidul polilactic, este o substanță activă, biocompatibilă și biodegradabilă, fiind foarte bine tolerată de organism.

Sculptra ajută la refacerea rezervelor de colagen, acțiunea tratamentului fiind treptată, cu rezultate maxime la 6 săptămâni după injectare și cu efecte de până la 2 ani. Conturul feței va fi remodelat, pielea îmbătrânită va căpăta un aspect mai tânăr și calitatea ei se va îmbunătăți, ridurile fiind vizibil reduse. Totul printr-o procedură injectabilă minim-invazivă, fără perioadă de recuperare.

Procedura Sculptra poate fi utilizată în zona pomeților, bărbiei, tâmplelor, în regiunea nazo-labială, pe linia maxilarului, dar și pe zona gâtului.

Vrei să beneficiezi de până la 2 ani de fermitate și lifting facial? Profită acum de oferta noastră: 20% discount/1 flacon SCULPTRA - 2.880 lei, redus de la 3.200 lei. La 2 flacoane, primești CADOU 1 ședință de radiofrecvență Vivace pentru diminuarea ridurilor (în valoare de 890 de lei).

*Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, la medicii selectați și nu se cumulează cu alte oferte/discounturi disponibile în clinici.

 

Solicita programare pentru aceasta oferta