Concept

Concept

Silhouette Medical Beauty înseamnă o abordare multidisciplinară a tratamentelor minim și non-invazive

CONCEPT

Concept

 

Silhouette Medical Beauty înseamnă o abordare multidisciplinară a tratamentelor minim și non-invazive. Principiul de bază de la care pornim este asigurarea sănătății pacientului, care întotdeauna reflectă felul în care acesta arată. Pentru că frumusețea se oglindește întotdeauna de la interior spre exterior.

Silhouette Medical Beauty înseamnă acum un sistem integrat de servicii medicale și tratamente inovative, care abordează sănătatea și frumusețea în mod unitar, complet, cu focus către nevoile exclusive ale pacientului și adaptat la stilul său de viață.

Ce ne definește?

La Silhouette Medical Beauty ne gândim întotdeauna la sănătatea pielii tale, folosindu-ne de cele mai inovative scheme de tratament și având la dispoziție tehnologie de ultimă generație, executate la cele mai înalte standarde medicale.

Nevoile, dorințele și răspunsul fiecăruia la tratament sunt diferite, de aceea Silhouette Medical Beauty va aplica întotdeauna cu o abordare holistică.

Concept Ce ne defineste
Concept Ce ne recomanda?

Ce ne recomandă?

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de beauty din România, pentru Silhouette principiile de bază sunt calitatea, excelența, grija pentru oameni și tot ce e frumos și sănătos.

Echipa de excepție Silhouette este compusă din: medici din mai multe specialități – dermatologi, chirurgi plasticieni, generalișți, endocrinologi, nutriționiști, ginecologi & experți beauty – cosmetologi, esteticieni și kinetoterapeuți. Ei vor acționa împreună cu pacientul pentru a descoperi sănătatea și frumusețea autentică prin prevenție și tratamente personalizate.

Conceptul Silhouette

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.