Estetica Ginecologica

Estetica Ginecologica

Recapata-ti confortul intim si starea de bine cu ajutorul procedurilor de estetica ginecologica

CONSULTATII - GINECOLOGIE

Estetica ginecologica este o ramura a specialitatii de obstetrica-ginecologie, care se concentreaza pe imbunatatirea aspectului, precum si functionalitatii zonei genitale feminine cu ajutorul procedurilor non-invazive.

Terapiile de estetica ginecologica au rolul de a vindeca sau ameliora disfunctiile care pot aparea in diferite etape ale vietii, ca urmare a nasterilor, menopauzei sau diverselor afectiuni ginecologice. Acestea contribuie semnificativ la imbunatatirea calitatii vietii femeilor, a increderii in sine si a vietii de cuplu.

Estetica ginecologica reprezinta o solutie eficienta pentru pacientele care prezinta:

  • infectii vaginale recurente si recidivante;
  • imbunatatire estetica cicatrici din zona genitala;
  • dureri asociate endometriozei;
  • incontinenta urinara usoara sau medie;
  • dureri la contactul sexual (dispareunie);
  • imposibilitatea de a avea contact sexual (vaginism);
  • laxitate vaginala ca urmare a sarcinilor multiple, etc.

Silhouette Medical Beauty ofera o gama variata de tratamente de estetica ginecologica non-invazive, de ultima generatie, de la terapii injectabile (injectii cu PRP, acid hialuronic sau botox), terapii laser precum rejuvenarea vaginala si terapii cu radiofrecventa.

Specialistii nostri cu experienta vin in sprijinul tau cu solutii personalizate de tratament, in functie de simptomele cu care te confrunti si aspectele estetice pe care doresti sa le corectezi. Inainte de a incepe orice procedura de estetica ginecologica, este necesara efectuarea unei consultatii ginecologice amanuntite pentru a identifica eventuale modificari patologice. Daca pacienta prezinta patologii ginecologice asociate, se recomanda tratarea acestora inainte de a apela la procedurile de estetica.

Specialistii in estetica ginecologica ai clinicii Silhouette Medical Beauty

  • Dr. Mihaela Vasilescu -- Medic primar obstetrica-ginecologie
  • Dr. Lucia Luchian -- Medic specialist obstetrica-ginecologie
  • Dr. Carmen Negoescu -- Medic primar obstetrica-ginecologie

De ce sa alegi Silhouette?

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, Silhouette Medical Beauty ofera un sistem integrat de servicii medicale care abordeaza sanatatea si frumusetea in mod unitar. Scopul nostru este sa iti oferim tratamente faciale si corporale de cea mai inalta calitate, intr-un spatiu primitor si relaxant, folosind tehnologii de ultima generatie si produse recunoscute la nivel international.

Echipa noastra multidisciplinara, formata din medici specialisti si experti beauty, se afla sub coordonarea doamnei Dr. Ina Sosoaca, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialisti in dermatologie si medicina estetica din Romania, doctorand și trainer internațional. Echipa participa constant la traininguri de formare profesionala, atat in tara, cat si in strainatate. Specialistii nostri lucreaza impreuna aplicand intotdeauna o abordare holistica pentru a asigura fiecarui pacient cel mai bun rezultat.

Oferta Silhouette

Profită acum de oferta noastră: 10% discount la ORICE procedură de rejuvenare vaginală. În plus, primești CADOU 1 ședință de tratament facial sau corporal la alegere.

Oferta este valabilă în perioada 16 august - 1 octombrie.

Fa o programare