Estetică Ginecologică

Estetică Ginecologică

Recapătă-ți confortul intim și starea de bine cu ajutorul procedurilor de estetică ginecologică!

CONSULTATII - GINECOLOGIE

Estetica ginecologică este o ramură a specialității de obstetrică-ginecologie, care se concentrează pe îmbunătățirea aspectului, precum și funcționalității zonei genitale feminine cu ajutorul procedurilor non-invazive.

Terapiile de estetică ginecologică au rolul de a vindeca sau ameliora disfuncțiile care pot apărea în diferite etape ale vieții, ca urmare a nașterilor, menopauzei sau diverselor afecțiuni ginecologice. Acestea contribuie semnificativ la îmbunătățirea calității vieții femeilor, a încrederii în sine și a vieții de cuplu.

Estetica ginecologică reprezintă o soluție eficientă pentru pacientele care prezintă:

  • infecții vaginale recurente și recidivante;
  • îmbunătățire estetică cicatrici din zona genitală;
  • dureri asociate endometriozei;
  • incontinență urinară ușoară sau medie;
  • dureri la contactul sexual (dispareunie);
  • imposibilitatea de a avea contact sexual (vaginism);
  • laxitate vaginală ca urmare a sarcinilor multiple, etc.

Silhouette Medical Beauty oferă o gamă variată de tratamente de estetică ginecologică non-invazive, de ultimă generație, de la terapii injectabile (injecții cu PRP, acid hialuronic sau botox), terapii laser precum rejuvenarea vaginală și terapii cu radiofrecvență.

Specialiștii noștri cu experiență vin în sprijinul tău cu soluții personalizate de tratament, în funcție de simptomele cu care te confrunți și aspectele estetice pe care dorești să le corectezi. Înainte de a începe orice procedură de estetică ginecologică, este necesară efectuarea unei consultații ginecologice amănunțite pentru a identifica eventuale modificări patologice. Dacă pacienta prezintă patologii ginecologice asociate, se recomandă tratarea acestora înainte de a apela la procedurile de estetică.

Specialiștii în estetică ginecologică ai clinicii Silhouette Medical Beauty

  • Dr. Mihaela Vasilescu -- Medic primar obstetrică-ginecologie
  • Dr. Lucia Luchian -- Medic specialist obstetrică-ginecologie
  • Dr. Carmen Negoescu -- Medic primar obstetrică-ginecologie

De ce să alegi Silhouette?

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România, Silhouette Medical Beauty oferă un sistem integrat de servicii medicale care abordează sănătatea și frumusețea în mod unitar. Scopul nostru este să îți oferim tratamente faciale și corporale de cea mai înaltă calitate, într-un spațiu primitor și relaxant, folosind tehnologii de ultimă generație și produse recunoscute la nivel internațional.

Echipa noastră multidisciplinară, formată din medici specialiști și experți beauty, se află sub coordonarea doamnei Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din România, doctorand și trainer internațional. Echipa participă constant la traininguri de formare profesională, atât în țară, cât și în străinătate. Specialiștii noștri lucrează împreună aplicând întotdeauna o abordare holistică pentru a asigura fiecărui pacient cel mai bun rezultat.

Ofertă Silhouette:

Profită acum de oferta noastră: 10% discount la ORICE procedură de rejuvenare vaginală. În plus, primești CADOU 1 ședință de tratament facial sau corporal la alegere.

Oferta este valabilă în perioada 16 august - 1 octombrie.

Fă o programare