Before & After

Before & After

Rezultate spectaculoase la tratamente inainte si dupa

Tratament cicatrici post-acneice cu platforma laser Discovery Pico

Un rezultat obtinut cu ajutorul laserului Discovery Pico care intervine eficient pentru a trata cicatricile post-acneice.Tehnologia laser Discovery Pico din cadrul clinicilor Silhouette Medical Beauty pune la dispozitia pacientilor o metoda non-invaziva, usor tolerabila si rapida pentru a estompa cicatricile post-acenice care au un impact estetic negativ. Rezultatele sunt vizibile inca dupa prima sedinta, urmand ca, pe parcurs, cicatricile sa fie eliminate total. In plus, tehnologia utilizata de laserul Discover Pico are un efect benefic asupra productiei de elastina si contribuie la rejuvenarea tenului.

 

Injectare cu acid hialuronic pentru augmentarea buzelor

La Silhouette Medical Beauty poti sa te bucuri de interventii minim-invazive de injectare a acidului hialuronic pentru augmentarea buzelor si remodelarea acestora pentru un aspect cat mai frumos.
Dupa o sedinta de injectare a acidului hialuronic, buzele vor avea un aspect mult mai hidratat si vor fi mai voluminoase.

 

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic presupune un proces ce necesita mai mult timp pentru ca rezultatul sa fie cat mai placut si natural. Procesul nu presupune doar marirea volumului buzelor in mod natural, ci si deschiderea partii laterale a buzelor, prevenirea ridurilor de barcode si imbunatatirea per total a zonei periorale. 

 

Tratament vase capilare zona nazala cu platforma laser SP Dynamis

Solutia vasculara perfecta

Laserele Nd:YAG cu puls lung ofera solutia perfecta pentru tratarea leziunilor vasculare. Laserele Nd:YAG cu puls lung de la Fotona patrund la o adancime de 5-6 mm in piele, permitand tratamente extrem de eficiente. Energia de la laser este absorbita de sangele din vena, transformata in caldura, iar peretii venei sunt ulterior distrusi. In comparatie cu alte lungimi de unda, care afecteaza in principal straturile de suprafata ale unei leziuni, lumina Nd:YAG si Alexandrite vizeaza si sistemul de alimentare vascular subiacent, ceea ce este important pentru asigurarea eficacitatii pe termen lung a tratamentului. Acest proces este perfect sigur, deoarece alte vene sanatoase furnizeaza sange in zona tratata, iar sistemul imunitar al corpului indeparteaza tesutul mort la fel ca in cazul unei vanatai.

 

Tratament pete pigmentare cu platforma laser Discovery Pico

Seria Discovery Pico genereaza un efect fotoacustic pur pentru a sparge cerneala si pigmentarile, lasand nevatamate tesuturile din jur. Acest laser de picosecunda, datorita duratelor mai scurte ale impulsului si puterii de varf ridicate, poate dizolva eficient chiar si cei mai profunde pete pigmentare. Astfel, tehnologia laser Pico este capabila sa emita impulsuri extrem de scurte care pot interactiona selectiv cu concentratiile nedorite de melanina ale petelor de pe piele, eliminandu-le rapid si eficient.