Before & After

Before & After

Rezultate spectaculoase la tratamente înainte și după

Tratament cicatrici post-acneice cu platforma laser Discovery Pico

Un rezultat obținut cu ajutorul laserului Discovery Pico care intervine eficient pentru a trata cicatricile post-acneice. Tehnologia laser Discovery Pico din cadrul clinicilor Silhouette Medical Beauty pune la dispoziția pacienților o metodă non-invazivă, ușor tolerabilă și rapidă pentru a estompa cicatricile post-acenice care au un impact estetic negativ. Rezultatele sunt vizibile încă după prima ședință, urmând ca, pe parcurs, cicatricile să fie eliminate total. În plus, tehnologia utilizată de laserul Discover Pico are un efect benefic asupra producției de elastină și contribuie la rejuvenarea tenului.

 

Injectare cu acid hialuronic pentru augmentarea buzelor

La Silhouette Medical Beauty poți să te bucuri de intervenții minim-invazive de injectare a acidului hialuronic pentru augmentarea buzelor și remodelarea acestora pentru un aspect cât mai frumos.
După o ședință de injectare a acidului hialuronic, buzele vor avea un aspect mult mai hidratat și vor fi mai voluminoase.

 

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic presupune un proces ce necesită mai mult timp pentru ca rezultatul să fie cât mai plăcut și natural. Procesul nu presupune doar mărirea volumului buzelor în mod natural, ci și deschiderea părții laterale a buzelor, prevenirea ridurilor de barcode și îmbunătățirea per total a zonei periorale. 

 

Tratament vase capilare zonă nazală cu platforma laser SP Dynamis

Soluția vasculară perfectă

Laserele Nd:YAG cu puls lung oferă soluția perfectă pentru tratarea leziunilor vasculare. Laserele Nd:YAG cu puls lung de la Fotona pătrund la o adâncime de 5-6 mm în piele, permițând tratamente extrem de eficiente. Energia de la laser este absorbită de sângele din venă, transformată în căldură, iar pereții venei sunt ulterior distruși. În comparație cu alte lungimi de undă, care afectează în principal straturile de suprafață ale unei leziuni, lumina Nd:YAG si Alexandrite vizează și sistemul de alimentare vascular subiacent, ceea ce este important pentru asigurarea eficacității pe termen lung a tratamentului. Acest proces este perfect sigur, deoarece alte vene sănătoase furnizează sânge în zona tratată, iar sistemul imunitar al corpului îndepărtează țesutul mort la fel ca în cazul unei vânătăi.

 

Tratament pete pigmentare cu platforma laser Discovery Pico

Seria Discovery Pico generează un efect fotoacustic pur pentru a sparge cerneala și pigmentările, lăsând nevătămate țesuturile din jur. Acest laser de picosecundă, datorită duratelor mai scurte ale impulsului și puterii de vârf ridicate, poate dizolva eficient chiar și cei mai profunde pete pigmentare. Astfel, tehnologia laser Pico este capabilă să emită impulsuri extrem de scurte care pot interacționa selectiv cu concentrațiile nedorite de melanină ale petelor de pe piele, eliminându-le rapid și eficient.