Evaluare markeri metabolici

Evaluare markeri metabolici

Evaluează-ți nivelul de substanțe nutritive din organism și cel de stres în 3 minute prin Spectro Check, cea mai inovatoare soluție pentru măsurarea markerilor fiziologici.

spectro-check

Silhouette Medical Beauty a adus în premieră în România tehnologia inovatoare SoCheck, un sistem avansat de diagnosticare a metabolismului și a nivelului de vitamine, minerale, metale grele și stres oxidativ, doar prin atingerea suprafeței pielii. Platforma de wellbeing, dezvoltată de PhysioQuanta, lider avangardist în inovație, reunește cele mai bune tehnologii și inovații într-un mod intuitiv și eficient, oferind soluții dedicate medicilor și terapeuților pentru a susține sănătatea pacienților.

Evaluarea Silhouette Spectro Check include diferite tipuri de analize:

  1. OLIGO/CHECK

Oligo/Check este o examinare avansată care evaluează în timp real nivelul de minerale, vitamine, oligoelemente, stres oxidativ și metale grele din corpul tău. Tehnologia optică numită spectrofotometrie măsoară absorbția sau densitatea optică a substanțelor chimice în țesuturile sau celulele corpului, oferind o evaluare rapidă, nedureroasă și non-invazivă a bilanțurilor nutriționale direct în cabinetul medicului. Printre markerii măsurați prin Oligo/Check se numără vitaminele B, C, D3, K2, iodul, magneziul și seleniul.

  1. CARDI/CHECK

Cardi/Check este o evaluare precisă a stresului acut și cronic, pe baza datelor legate de ritmul cardiac. Această investigație se realizează prin pulsoximetrie, care analizează cantitatea de oxigen din circulația din artere. Pentru a oferi o evaluare completă, Cardi/Check se bazează pe cinci indicatori:

  • Cardiflex: estimează flexibilitatea arterială în funcție de sistola și diastola, respectiv contracția și relaxarea cardiacă;
  • Cardistres: arată indicele de stres și capacitatea fiziologică de a rezista la stres;
  • ANS (sistemul nervos autonom): reprezintă echilibrul dintre sistemul nervos simpatic și cel parasimpatic;
  • RTI (indicele problemelor respiratorii): evaluează saturația de oxigen din sânge;
  • Coerența cardiacă: măsoară variația în timp, între două bătăi consecutive ale inimii.

În funcție de diagnosticul oferit de platformă, pacientului îi este recomandată o dietă personalizată ce include, de asemenea, suplimentele alimentare Physiosens, fabricate de aceeași companie franțuzească.

Cele 19 suplimente alimentare au fost create pentru a trata diferite probleme ce pot apărea în organism, de la procesul de detox, până la deficiențele de minerale, oligoelemente, dar nu numai.

De ce să alegi Silhouette?

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România, Silhouette Medical Beauty oferă un sistem integrat de servicii medicale care abordează sănătatea și frumusețea în mod unitar. Scopul nostru este să îți oferim tratamente faciale și corporale de cea mai înaltă calitate, într-un spațiu primitor și relaxant, folosind tehnologii de ultimă generație și produse recunoscute la nivel internațional.

Echipa noastră multidisciplinară, formată din medici specialiști și experți beauty, se află sub coordonarea doamnei Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din România, doctorand și trainer internațional. Echipa participă constant la traininguri de formare profesională, atât în țară, cât și în străinătate. Specialiștii noștri lucrează împreună aplicând întotdeauna o abordare holistică pentru a asigura fiecărui pacient cel mai bun rezultat.

 

Fă o programare