Evaluare markeri metabolici

Evaluare markeri metabolici

Evalueaza-ti nivelul de substante nutritive din organism și cel de stres in 3 minute prin Spectro Check, cea mai inovatoare solutie pentru masurarea markerilor fiziologici.

spectro-check

Silhouette Medical Beauty a adus in premiera in Romania tehnologia inovatoare SoCheck, un sistem avansat de diagnosticare a metabolismului si a nivelului de vitamine, minerale, metale grele si stres oxidativ, doar prin atingerea suprafetei pielii. Platforma de wellbeing, dezvoltata de PhysioQuanta, lider avangardist in inovatie, reuneste cele mai bune tehnologii si inovatii intr-un mod intuitiv si eficient, oferind solutii dedicate medicilor si terapeutilor pentru a sustine sanatatea pacientilor.

Evaluarea Silhouette Spectro Check include diferite tipuri de analize:

  1. OLIGO/CHECK

Oligo/Check este o examinare avansata care evalueaza in timp real nivelul de minerale, vitamine, oligoelemente, stres oxidativ si metale grele din corpul tau. Tehnologia optica numita spectrofotometrie masoara absorbtia sau densitatea optica a substantelor chimice in tesuturile sau celulele corpului, oferind o evaluare rapida, nedureroasa si non-invaziva a bilanturilor nutritionale direct in cabinetul medicului. Printre markerii masurati prin Oligo/Check se numara vitaminele B, C, D3, K2, iodul, magneziul si seleniul.

  1. CARDI/CHECK

Cardi/Check este o evaluare precisa a stresului acut si cronic, pe baza datelor legate de ritmul cardiac. Aceasta investigatie se realizeaza prin pulsoximetrie, care analizeaza cantitatea de oxigen din circulatia din artere. Pentru a oferi o evaluare completa, Cardi/Check se bazeaza pe cinci indicatori:

  • Cardiflex: estimeaza flexibilitatea arteriala in functie de sistola si diastola, respectiv contractia si relaxarea cardiaca;
  • Cardistres: arata indicele de stres si capacitatea fiziologica de a rezista la stres;
  • ANS (sistemul nervos autonom): reprezinta echilibrul dintre sistemul nervos simpatic si cel parasimpatic;
  • RTI (indicele problemelor respiratorii): evalueaza saturatia de oxigen din sange;
  • Coerenta cardiaca: masoara variatia in timp, intre doua batai consecutive ale inimii.

In functie de diagnosticul oferit de platforma, pacientului ii este recomandata o dieta personalizata ce include, de asemenea, suplimentele alimentare Physiosens, fabricate de aceeasi companie frantuzeasca.

Cele 19 suplimente alimentare au fost create pentru a trata diferite probleme ce pot aparea in organism, de la procesul de detox, pana la deficientele de minerale, oligoelemente, dar nu numai.

De ce sa alegi Silhouette?

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piața din Romania, Silhouette Medical Beauty ofera un sistem integrat de servicii medicale care abordeaza sanatatea si frumusetea in mod unitar. Scopul nostru este sa iti oferim tratamente faciale si corporale de cea mai inalta calitate, intr-un spatiu primitor si relaxant, folosind tehnologii de ultima generatie si produse recunoscute la nivel international.

Echipa noastra multidisciplinara, formata din medici specialisti si experti beauty, se afla sub coordonarea doamnei Dr. Ina Sosoaca, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialisti in dermatologie si medicina estetica din Romania, doctorand și trainer internațional. Echipa participa constant la traininguri de formare profesionala, atat in tara, cat si in strainatate. Specialistii nostri lucreaza impreuna aplicand intotdeauna o abordare holistica pentru a asigura fiecarui pacient cel mai bun rezultat.

 

Fa o programare