Medicina Generala

Medicina Generala

Medicii generalisti Silhouette iti ofera consiliere personalizata pentru gestionarea afectiunilor cronice, prevenirea problemelor de sanatate, precum si consultatii generale inainte de procedurile estetice.

CONSULTATII - MEDICINA GENERALA

 Medicina generala este specialitatea care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor acute sau cronice. Consultatia de medicina generala este indicata pacientilor de orice varsta si sex, care se confrunta cu diverse simptome sau probleme de sanatate ori care sunt predispusi la aparitia unor afectiuni.

Medicul generalist poate recomanda masuri personalizate de preventie, luand in considerare factorii de risc specifici fiecarui pacient, poate stabili un diagnostic si monitoriza starea de sanatate a pacientului. In cazul in care este necesar, acesta poate recomanda consultatii interdisciplinare si investigatii suplimentare in vederea elaborarii unui diagnostic precis si a unui plan de tratament adecvat.

La Silhouette Medical Beauty, poti consulta un medic generalist pentru o gama larga de afectiuni, inclusiv probleme ale pielii precum acneea, eruptiile cutanate si matreata. De asemenea, inainte de efectuarea procedurilor estetice, este recomandata o consultatie detaliata de medicina generala pacientelor cu afectiuni cronice care urmeaza tratament medicamentos, pentru a evita eventualele interactiuni adverse cu procedura estetica.

Medicii nostri generalisti sunt pregatiti sa iti ofere cea mai buna consiliere pentru gestionarea bolilor cronice si imbunatatirea stilului de viata. Acestia colaboreaza cu specialistii din echipa noastra multidisciplinara pentru a-ti reda sanatatea si frumusetea, prin intermediul preventiei si al tratamentelor personalizate.

Consultatiile de medicina generala sunt recomandate si pentru persoanele care doresc sa piarda in greutate, deoarece ofera o privire de ansamblu asupra starii de sanitate. In cadrul Silhouette Medical Beauty avem incluse consultatiile la medicul generalist pentru a stabili care este abordarea personalizata a procesului de slabire.

Medicul generalist va efectua o analiza a corpului prin care se va stabili masa corporala, procentul de grasime, varsta metabolica, precum si cantitatea de apa aflata in tesut si gradul de celulita cu ajutorul Cell-meter.

Luand in calcul toti acesti factori, medicul va propune o abordare multidisciplinara care va include atat investigatii la colegii endocrinologi sau specialisti in nutritie, cat si un set de proceduri pentru ca pacientii sa ajunga la greutatea dorita, avand in final un corp remodelat si tonifiat.

Medici generalisti Silhouette:

  • Dr. Georgiana Babu -- Medic generalist
  • Dr. Alexandru Stroe -- Medic generalist

De ce sa alegi Silhouette?

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piața din Romania, Silhouette Medical Beauty ofera un sistem integrat de servicii medicale care abordeaza sanatatea si frumusetea in mod unitar. Scopul nostru este sa iti oferim tratamente faciale si corporale de cea mai inalta calitate, intr-un spatiu primitor si relaxant, folosind tehnologii de ultima generatie si produse recunoscute la nivel international.

Echipa noastra multidisciplinara, formata din medici specialisti si experti beauty, se afla sub coordonarea doamnei Dr. Ina Sosoaca, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialisti in dermatologie si medicina estetica din Romania, doctorand și trainer internațional. Echipa participa constant la traininguri de formare profesionala, atat in tara, cat si in strainatate. Specialistii nostri lucreaza impreuna aplicand intotdeauna o abordare holistica pentru a asigura fiecarui pacient cel mai bun rezultat.

Fa o programare