Medicină Generală

Medicină Generală

Medicii generaliști Silhouette îți oferă consiliere personalizată pentru gestionarea afecțiunilor cronice, prevenirea problemelor de sănătate, precum și consultații generale înainte de procedurile estetice.

CONSULTAȚII - MEDICINĂ GENERALĂ

 Medicina generală este specialitatea care se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor acute sau cronice. Consultația de medicină generală este indicată pacienților de orice vârstă și sex, care se confruntă cu diverse simptome sau probleme de sănătate ori care sunt predispuși la apariția unor afecțiuni.

Medicul generalist poate recomanda măsuri personalizate de prevenție, luând în considerare factorii de risc specifici fiecărui pacient, poate stabili un diagnostic și monitoriza starea de sănătate a pacientului. În cazul în care este necesar, acesta poate recomanda consultații interdisciplinare și investigații suplimentare în vederea elaborării unui diagnostic precis și a unui plan de tratament adecvat.

La Silhouette Medical Beauty, poți consulta un medic generalist pentru o gamă largă de afecțiuni, inclusiv probleme ale pielii precum acneea, erupțiile cutanate și mătreața. De asemenea, înainte de efectuarea procedurilor estetice, este recomandată o consultație detaliată de medicină generală pacientelor cu afecțiuni cronice care urmează tratament medicamentos, pentru a evita eventualele interacțiuni adverse cu procedura estetică.

Medicii noștri generaliști sunt pregătiți să îți ofere cea mai bună consiliere pentru gestionarea bolilor cronice și îmbunătățirea stilului de viață. Aceștia colaborează cu specialiștii din echipa noastră multidisciplinară pentru a-ți reda sănătatea și frumusețea, prin intermediul prevenției și al tratamentelor personalizate.

Consultațiile de medicină generală sunt recomandate și pentru persoanele care doresc să piardă în greutate, deoarece oferă o privire de ansamblu asupra stării de sănătate. În cadrul Silhouette Medical Beauty avem incluse consultațiile la medicul generalist pentru a stabili care este abordarea personalizată a procesului de slăbire.

Medicul generalist va efectua o analiză a corpului prin care se va stabili masa corporală, procentul de grăsime, vârsta metabolică, precum și cantitatea de apă aflată în țesut și gradul de celulită cu ajutorul Cell-meter.

Luând în calcul toți acești factori, medicul va propune o abordare multidisciplinară care va include atât investigații la colegii endocrinologi sau specialiști în nutriție, cât și un set de proceduri pentru ca pacienții să ajungă la greutatea dorită, având în final un corp remodelat și tonifiat.

Medici generaliști Silhouette:

  • Dr. Alexandru Stroe -- Medic generalist

De ce să alegi Silhouette?

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România, Silhouette Medical Beauty oferă un sistem integrat de servicii medicale care abordează sănătatea și frumusețea în mod unitar. Scopul nostru este să îți oferim tratamente faciale și corporale de cea mai înaltă calitate, într-un spațiu primitor și relaxant, folosind tehnologii de ultimă generație și produse recunoscute la nivel internațional.

Echipa noastră multidisciplinară, formată din medici specialiști și experți beauty, se află sub coordonarea doamnei Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din România, doctorand și trainer internațional. Echipa participă constant la traininguri de formare profesională, atât în țară, cât și în străinătate. Specialiștii noștri lucrează împreună aplicând întotdeauna o abordare holistică pentru a asigura fiecărui pacient cel mai bun rezultat.

Fă o programare