Dermatologie și Estetică Medicală

Dermatologie și Estetică Medicală

Procedurile dermato-estetice au rolul de a trata afectiunile pielii si a-i imbunatati aspectul. Deoarece fiecare pacient este unic, este necesar ca acesta sa faca un consult dermatologic atat inainte de fiecare procedura estetica, pentru a identifica nevoile pielii, cat si ca screening anual.

Consultatii dermatologice

Dermatologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor pielii si anexelor cutanate, cum ar fi parul si unghiile. Pe parcursul vietii, pielea trece prin numeroase transformari, fiind influentata de factori externi, cum ar fi poluarea si radiatiile solare, de alimentatie, precum si de mostenirea genetica. Totodata, aspectul pielii depinde intr-o mare masura de ingrijirea pe care o primeste.

Pentru a-ti intretine sanatatea pielii, este bine sa ai o atitudine preventiva inca din tinerete si sa mergi anual la un control dermatologic. Astfel, amani aparitia ridurilor timpurii si previi agravarea afectiunilor tenului dupa 40 de ani. Pistruii, petele pigmentare, tenul gras sau rozaceea sunt doar cateva dintre problemele care pot fi prevenite si tratate inca de la varste tinere, cu ajutorul procedurilor estetice minim-invazive si al tehnologiei de ultima generatie.

Echipa Silhouette este alcatuita din medici dermatologi cu experienta in tratarea unei game largi de afectiuni dermatologice, precum si in corectarea semnelor de imbatranire ale pielii cu ajutorul procedurilor anti-imbatranire non-invazive si minim-invazive eficiente. 

In timpul consultatiei initiale, specialistul va face o evaluare amanuntita a istoricului medical, a tipului tau de ten si a problemelor cu care te confrunti. Ulterior, acesta iti va alcatui un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor tale individuale. De asemenea, medicul dermatolog te pot ajuta sa-ti stabilesti o rutina zilnica de ingrijire a pielii, pentru a-i reda sanatatea optima.

Specialistii în dermatologie ai clinicilor Silhouette Medical Beauty

Dr. Ina Sosoaca

 • Director medical, medic specialist dermatologie si medicina estetica
 • Doctor in Stiinte Medicale
 • Trainer international pentru metode si tratamente in medicina estetica

Dr. Cristina Tibirna

 • Medic specialist dermato-venerolog
 • Pregatire in estetica medicala
 • Tehnici de injectare
 • Specializată în tratarea acneei

Dr. Iulia Panturu

 • Medic specialist Dermatologie si Estetica Medicala
 • Competente in peelinguri chimice
 • Competente in Dermato-cosmetologie (fillere, toxina botulinica, mezoterapie, rejuvenare laser, dermabraziune, radiofrecventa)

Dr. Roxana Carnaru

 • Medic specialist Dermatovenerologie
 • Competente in injectarile cu toxina, in tratarea anumitor afectiuni cutanate 

Dr. Adriana Radu

 • Medic primar in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva
 • Training de Chirurgia Mainii Lyon

Dr. Ioan Marinescu

 • Medic primar chirurgie plastica si reconstructiva
 • Competente in tehnici non-invazive sau minim invazive (fillere, volumizatoare, injectari toxina botulinica), tehnica MD Codes

De ce sa alegi Silhouette?

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piața din Romania, Silhouette Medical Beauty ofera un sistem integrat de servicii medicale care abordeaza sanatatea si frumusetea in mod unitar. Scopul nostru este sa iti oferim tratamente faciale si corporale de cea mai inalta calitate, intr-un spatiu primitor si relaxant, folosind tehnologii de ultima generatie si produse recunoscute la nivel international.

Echipa noastra multidisciplinara, formata din medici specialisti si experti beauty, se afla sub coordonarea doamnei Dr. Ina Sosoaca, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialisti in dermatologie si medicina estetica din Romania, doctorand și trainer internațional. Echipa participa constant la traininguri de formare profesionala, atat in tara, cat si in strainatate. Specialistii nostri lucreaza impreuna aplicand intotdeauna o abordare holistica pentru a asigura fiecarui pacient cel mai bun rezultat.

 

Fa o programare