Dermatologie și Estetică Medicală

Dermatologie și Estetică Medicală

Procedurile dermato-estetice au rolul de a trata afecțiunile pielii și a-i îmbunătăți aspectul. Deoarece fiecare pacient este unic, este necesar ca acesta să facă un consult dermatologic atât înainte de fiecare procedură estetică, pentru a identifica nevoile pielii, cât și ca screening anual.

Consultații dermatologice

Dermatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor pielii și anexelor cutanate, cum ar fi părul și unghiile. Pe parcursul vieții, pielea trece prin numeroase transformări, fiind influențată de factori externi, cum ar fi poluarea și radiațiile solare, de alimentație, precum și de moștenirea genetică. Totodată, aspectul pielii depinde într-o mare măsură de îngrijirea pe care o primește.

Pentru a-ți întreține sănătatea pielii, este bine să ai o atitudine preventivă încă din tinerețe și să mergi anual la un control dermatologic. Astfel, amâni apariția ridurilor timpurii și previi agravarea afecțiunilor tenului după 40 de ani. Pistruii, petele pigmentare, tenul gras sau rozaceea sunt doar câteva dintre problemele care pot fi prevenite și tratate încă de la vârste tinere, cu ajutorul procedurilor estetice minim-invazive și al tehnologiei de ultimă generație.

Echipa Silhouette este alcătuită din medici dermatologi cu experiență în tratarea unei game largi de afecțiuni dermatologice, precum și în corectarea semnelor de îmbătrânire ale pielii cu ajutorul procedurilor anti-îmbătrânire non-invazive și minim-invazive eficiente. 

În timpul consultației inițiale, specialistul va face o evaluare amănunțită a istoricului medical, a tipului tău de ten și a problemelor cu care te confrunți. Ulterior, acesta îți va alcătui un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor tale individuale. De asemenea, medicul dermatolog te poate ajuta să-ți stabilești o rutină zilnică de îngrijire a pielii, pentru a-i reda sănătatea optimă.

Specialiștii în dermatologie ai clinicilor Silhouette Medical Beauty

Dr. Ina Șoșoacă

 • Director medical, medic specialist dermatologie și medicină estetică
 • Doctor în Științe Medicale
 • Trainer internațional pentru metode și tratamente în medicina estetică

Dr. Iulia Roșu (Panțuru)

 • Medic specialist Dermatologie și Estetică Medicală
 • Competențe în peelinguri chimice
 • Competențe în Dermato-cosmetologie (fillere, toxină botulinică, mezoterapie, rejuvenare laser, dermabraziune, radiofrecvență)

Dr. Roxana Cârnaru

 • Medic specialist Dermatovenerologie
 • Competențe în injectările cu toxină, în tratarea anumitor afecțiuni cutanate 

Dr. Adriana Radu

 • Medic primar în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă
 • Training de Chirurgia Mainii Lyon

Dr. Ioan Marinescu

 • Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă
 • Competențe în tehnici non-invazive sau minim invazive (fillere, volumizatoare, injectări toxină botulinică), tehnica MD Codes

De ce să alegi Silhouette?

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România, Silhouette Medical Beauty oferă un sistem integrat de servicii medicale care abordează sănătatea și frumusețea în mod unitar. Scopul nostru este să îți oferim tratamente faciale și corporale de cea mai înaltă calitate, într-un spațiu primitor și relaxant, folosind tehnologii de ultimă generație și produse recunoscute la nivel internațional.

Echipa noastră multidisciplinară, formată din medici specialiști și experți beauty, se află sub coordonarea doamnei Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din România, doctorand și trainer internațional. Echipa participă constant la traininguri de formare profesională, atât în țară, cât și în străinătate. Specialiștii noștri lucrează împreună aplicând întotdeauna o abordare holistică pentru a asigura fiecărui pacient cel mai bun rezultat.

 

Fă o programare