Nutriție

Nutriție

Consultațiile la medicul specialist în nutriție și adoptarea unei diete echilibrate sunt elementele cheie în timpul procedurilor de slăbire și remodelare corporală.

Consultații nutriție

Pentru a te bucura de un corp sănătos și o piele vitalizată este important să ai o alimentație echilibrată, iar un nutriționist îți poate oferi informații și sfaturi personalizate, adaptate stilului tău de viață.

Consultațiile de nutriție se adresează tuturor celor care doresc să își îmbunătățească regimul alimentar, de la persoane care se confruntă cu probleme de creștere sau scădere în greutate, persoane cu boli cronice în care nutriția joacă un rol important, la femei însărcinate sau care alăptează și persoane care vor să învețe să mănânce sănătos. 

Specialiștii în nutriție ai echipei Silhouette Medical Beauty pot alcătui pentru tine un plan alimentar personalizat, adaptat nevoilor tale individuale și stilului tău de viață. Acest plan se bazează pe analize de laborator și pe istoricul tău medical. În cadrul consultațiilor, nutriționistul îți va oferi, de asemenea, sfaturi practice pentru a te ajuta să alegi alimente sănătoase și să dezvolți obiceiuri alimentare corecte și durabile. Astfel, prin adoptarea și menținerea unui stil alimentar echilibrat, vei reuși să îți atingi obiectivele de frumusețe și sănătate.

De ce să alegi Silhouette?

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România, Silhouette Medical Beauty oferă un sistem integrat de servicii medicale care abordează sănătatea și frumusețea în mod unitar. Scopul nostru este să îți oferim tratamente faciale și corporale de cea mai înaltă calitate, într-un spațiu primitor și relaxant, folosind tehnologii de ultimă generație și produse recunoscute la nivel internațional.

Echipa noastră multidisciplinară, formată din medici specialiști și experți beauty, se află sub coordonarea doamnei Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din România, doctorand și trainer internațional. Echipa participă constant la traininguri de formare profesională, atât în țară, cât și în străinătate. Specialiștii noștri lucrează împreună aplicând întotdeauna o abordare holistică pentru a asigura fiecărui pacient cel mai bun rezultat.

 

Fă o programare