Immunity Silhouette

Immunity Silhouette

Immunity Silhouette - Protectia de care corpul tau are nevoie

Immunity Silhouette - Protectia de care corpul tau are nevoie

Sistemul imunitar are un rol vital in organism si pielea este o parte integranta a imunitatii.

Am conceput special pentru tine Immunity Silhouette, o terapie revitalizanta pentru a iti intari sistemul imunitar, care te va ajuta sa te simti mai bine.

Contine:

  • Vitamina C
  • Complex Vitamina B
  • Gluthation
  • Soluvit

Recomandare: cura de 5 sedinte, o sedinta la 3 zile, urmata de o pauza de 30 de zile. Apoi se repeat schema de tratament.

Beneficii Immunity Silhouette

  • Efect antioxidant
  • Energizarea organismului, prin activarea productiei de adenozin trifosfat ( ATP)
  • Favorizeaza scaderea in greutate, prin stimularea metabolismului si cresterea energiei celulare

Vitamina C (Acid ascorbic) este un puternic antioxidant si antiinflamator si imbunatateste tonusul si textura pielii, o hidrateaza si reduce semnele de imbatranire.

Adenozin trifosfatul (ATP) imbunatateste sistemul imunitar si mecanismele de aparare ale celulelor. Este produs in mitocondrii, denumite „uzinele energetice ale celulei” si transmite energie catre toate celulele organismului.

Vitamina B1, numita vitamina „anti-stres”, poate intari sistemul imunitar si imbunatati capacitatea organismului de a rezista la conditii stresante.

Vitamina B6 este responsabila pentru producerea de celule albe din sange si celule T, care regleaza raspunsul imun si ajuta la diminuarea efectelor dezechilibrului hormonal, care poate duce la aparitia acneei.

Glutationul – unul dintre cei mai importanti si mai puternici antioxidanti ai organismului – este un puternic intaritor al imunitatii si intarzie semnele timpurii de imbatranire la nivelul pielii.

Durata unei ședințe este de o ora, iar numărul de ședințe necesar variază de la o persoană la alta.

În funcție de starea pacientului și ce își dorește să obțină, aceste tratamente se fac doar la recomandarea medicului specialist care poate solicita și un set de analize înainte. O atenție foarte mare trebuie acordată eventualelor alergii de care pacientul poate suferi.

 

Fa o programare