Immunity Silhouette

Immunity Silhouette

Immunity Silhouette - Protecția de care corpul tău are nevoie

Immunity Silhouette - Protecția de care corpul tău are nevoie

Sistemul imunitar are un rol vital în organism și pielea este o parte integrantă a imunității.

Am conceput special pentru tine Immunity Silhouette, o terapie revitalizantă pentru a îți întări sistemul imunitar, care te va ajuta să te simți mai bine.

Conține:

  • Vitamina C
  • Complex Vitamina B
  • Gluthation
  • Soluvit

Recomandare: cură de 5 ședințe, o ședință la 3 zile, urmată de o pauză de 30 de zile. Apoi se repeată schema de tratament.

Beneficii Immunity Silhouette

  • Efect antioxidant
  • Energizarea organismului, prin activarea producției de adenozin trifosfat ( ATP)
  • Favorizează scăderea în greutate, prin stimularea metabolismului și creșterea energiei celulare

Vitamina C (Acid ascorbic) este un puternic antioxidant și antiinflamator și îmbunătățește tonusul și textura pielii, o hidratează și reduce semnele de îmbătrânire.

Adenozin trifosfatul (ATP) îmbunătățește sistemul imunitar și mecanismele de apărare ale celulelor. Este produs în mitocondrii, denumite „uzinele energetice ale celulei” și transmite energie către toate celulele organismului.

Vitamina B1, numită vitamina „anti-stres”, poate întări sistemul imunitar și îmbunătăți capacitatea organismului de a rezista la condiții stresante.

Vitamina B6 este responsabilă pentru producerea de celule albe din sânge și celule T, care reglează răspunsul imun și ajută la diminuarea efectelor dezechilibrului hormonal, care poate duce la apariția acneei.

Glutationul – unul dintre cei mai importanți si mai puternici antioxidanți ai organismului – este un puternic întăritor al imunității și întârzie semnele timpurii de îmbătrânire la nivelul pielii.

Durata unei ședințe este de o oră, iar numărul de ședințe necesar variază de la o persoană la alta.

În funcție de starea pacientului și ce își dorește să obțină, aceste tratamente se fac doar la recomandarea medicului specialist care poate solicita și un set de analize înainte. O atenție foarte mare trebuie acordată eventualelor alergii de care pacientul poate suferi.

 

Fă o programare