Guinot Equilibre Purete

Purifiere și Desensibilizare cu Guinot Equilibre Purete!

Tratamentul Equilibre Purete oferă o abordare avansată a problemelor cu erupțiile cutanate. Un pas esențial al acestui tratament este exfoliantul cu dublă acțiune, termică, ce facilitează deschiderea porilor, dar și enzimatică, pentru eliminarea celulelor moarte din interiorul pielii. Acest tratament are efect matifiant și de reglare a excesului de sebum, dar și diminuează porii mulțumită complexului seboregulator.

Guinot Equilibre Purete

Cum funcționează tratamentul Equilibre Purete

Procesul detaliat al tratamentului Equilibre Purete dezvăluie o abordare complexă și personalizată, fiind un tratament manual de tip monodoză, axat pe trei etape esențiale:

1. Exfoliere: Prima etapă constă într-un proces de exfoliere eficientă, folosind cristale de zeolit și enzime de papaya. Această combinație oferă un gomaj delicat, eliminând celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii.

2. Mască: Următoarea etapă implică aplicarea unei măști bogate în mai multe tipuri de argilă, precum albă și verde, care conferă pielii tale revitalizare în profunzime.

3. Masaj: Etapa de masaj aduce în prim-plan un ser special, conținând acid salicilic și complex AC net. Acest ser reglează secreția de sebum și împiedică hiperkeratinizarea pielii, blocarea canalelor prin care se elimină sebumul.

La finalul tratamentului, se aplică o cremă specifică, adaptată fiecărui tip de ten. Astfel, fiecare etapă a tratamentului Equilibre Purete colaborează armonios pentru a oferi pielii tale o experiență completă de îngrijire.

Pas 2: Aplicarea măștii

Mască bogată în argilă albă și verde, pentru a revitaliza tenul în profunzime.

Pas 3: Etapa de masaj

Ser special care conține acid salicilic și complex AC net, ajutând la reglarea secreției de sebum.

Beneficii

Are efect matifiant și de reglare a excesului de sebum

Restabilește echilibrul și diminuează imperfecțiunile

Elimină celulele moarte din interiorul pielii

Diminuează porii

Conferă revitalizare pielii

Durata tratamentului:

40 - 60 minute (în funcție de durata alocată pentru etapa de extracție/curățare)

Prețul unei ședințe:

470 lei/ședință

Pachet 4 ședințe:

1,690 lei/4 ședințe

Guinot Equilibre Purete

FAQ’s

Equilibre Purete se adresează pentru toate tipurile de ten, atât persoanelor cu probleme cu erupții cutanate, cât și persoanelor cu ten mixt, gras, acneic, cu comedoane, pielea fiind groasă.

Procedura este non-invazivă și nedureroasă , constând la final și într-un masaj de relaxare.

Sunt recomandate cure de 4 ședințe pe săptămână pentru persoanele cu un ten acneic și cu probleme.